Οδηγός για Γυναίκες. Έρωτας – Χρήμα – Τύχη

Οδηγός για Γυναίκες. Έρωτας – Χρήμα – Τύχη

Τίποτα δεν θα μείνει ίδιο από την αρχή του νέου ζωδιακού έτους, 21 Μαρτίου. Ο Ήλιος πάνω στον πύρινο Κριό, θα αναδείξει πολύ περισσότερο την δυναμική πλευρά, όλων των γυναικών σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Έχετε πάρει τα μαθήματα σας, και το μόνο που απομένει είναι να βρείτε και τον σωστό άντρα για την ζωή σας. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο ενεργά με την εργασία σας.
Εύνοια με ζώδια: Παρθένος και Σκορπιός

zodia-taro-45

Ταύρος: Από την νέα εβδομάδα, πολλά αυτά που θα αλλάξουν στην διάθεση σας και θα σας κάνουν να βρείτε την ισορροπία σας. Αυτό θα σας φέρει και πάλι στην αγκαλιά του ατόμου που αγαπάτε.
Εύνοια με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Δίδυμοι: Από τον μήνα του Κριού, εσείς θα πάρετε πραγματικά φωτιά. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι για αρχή να σταθεροποιηθείτε οικονομικά, και σε δεύτερο επίπεδο, να βρείτε ένα καινούργιο έρωτα.
Εύνοια με ζώδια: Λέων και Ιχθείς

Καρκίνος: Όλα θα εξελιχθούν όπως τα έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Αν κάνετε λίγη υπομονή, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας δικαιώσουν για τις παρελθούσες κινήσεις- αποφάσεις σας.
Εύνοια με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Λέων: Με τον Ήλιο στον συγγενή Κριό, εσείς πραγματικά θα βρείτε λύσεις, για όλα τα θέματα που σας προβληματίζουν. Το άτομο που σας είχε τότε απορρίψει τώρα επανέρχεται, και σας προτείνει συμφιλίωση.
Εύνοια με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Παρθένος: Ξεχάστε όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες. Όλα αλλάζουν και σας δίνουν ευκαιρίες, που θα γεμίσουν την τσέπη και την καρδιά σας.
Εύνοια με ζώδια: Κριός και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Αν και εσείς είσαστε πια πεπεισμένοι, ότι μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα με τον σύντροφο σας, μέσα στην Άνοιξη, τότε τολμήστε το. Τα οικονομικά θα ενισχυθούν.
Εύνοια με ζώδια: Λέων και Τοξότης

Σκορπιός: Μην κοιτάτε γύρω σας τι συμβαίνει. Αυτό που έχει σημασία είναι να ανεβάσετε την δική σας ψυχολογία, και να κάνετε μια καινούργια αρχή, με τον αγαπημένο σας.
Εύνοια με ζώδια: Ζυγός και Σκορπιός

Τοξότης: Από τις ερχόμενες ημέρες, θα δείτε πολύ νέο κόσμο να πλησιάζει την καρδιά σας, με σκοπό να την κατακτήσει. Κάτι ανάλογο θα ζήσετε και στον επαγγελματικό σας στίβο.
Εύνοια με ζώδια: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μια καλή εποχή, που μέσα από σοβαρές και ουσιώδεις συζητήσεις, θα σας φέρουν πιο κοντά σε σοβαρές δεσμεύσεις και συναισθηματικές αλλά και εργασιακές.
Εύνοια με ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Μια μεγάλη έκπληξη σας περιμένει, τις επόμενες ημέρες, στην ερωτική σας καθημερινότητα. Κάποιος σας ψάχνει και θέλει, να έρθει με προτάσεις επανασύνδεσης
Εύνοια με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Ιχθείς: Μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, με άτομα που είναι τελείως διαφορετικά από ότι εσείς. Καλύτερα μόνοι σας, παρά με κάποιον που σας μπλοκάρει.
Εύνοια με ζώδια: Κριός και Παρθένος