Οδηγός σχέσεων. Άντρες & Γυναίκες σε ερωτική ανακωχή!

Οδηγός σχέσεων. Άντρες & Γυναίκες σε ερωτική ανακωχή!

Οι μέρες του Καλοκαιριού τελειώνουν … και δίνουν ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, που πια είναι πιο ξεκούραστα ψυχολογικά, για να στοχεύσουν αυτά που επιθυμούν σε οικονομικά και προσωπικά ζητήματα. Σίγουρα η ερχόμενη έκλειψη, ο ήδη ανάδρομος Ερμής θα λύσουν προβλήματα και θα υποδεχτούν το Φθινόπωρο … υπό καλύτερες και πιο γόνιμες προϋποθέσεις.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

 

Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 21/01, 15/02, 12/03, 17/04, 11/05, 23/07, 30/07, 10/08, 22/09, 09/10, 05/11, 23/11 12/12, 30/12 και οι :
Κριός με ανάδρομη Αφροδίτη
Ταύρος με ωροσκόπο Καρκίνο
Καρκίνος με Στέλιουμ στον Λέοντα
Λέοντας με ανάδρομο Ερμή
Ζυγός με ωροσκόπο Κριό
Σκορπιός με σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης
Αιγόκερως με ανάδρομο Ουρανό

zodia-taro-45

zwdia-66

Κριός + Λέοντας + Τοξότης:
Εσείς έχετε υποστεί πολλά σε κάθε τομέα της ζωής σας …και στο τώρα πραγματικά σας αξίζει μια ακόμη ευκαιρία, για να πάρετε αυτά που σας αναλογούν. Το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο πραγματικά φωτίζει τον καλό – πραγματικό σας εαυτό, και έλκει καταστάσεις που έχετε ευχηθεί να παρελάσουν από μπροστά σας. Άρα, εσείς θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, και φυσικά οι τελικές επιλογές σε αισθηματικά και οικονομικά … θα είναι μόνο δικές σας.
Προσοχή στις αισθηματικές παρεξηγήσεις οι γεννημένοι του τρίτου Δεκαημέρου

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος + Παρθένος + Αιγόκερως:
Μια παλιά σας αμαρτία θα ξεπροβάλει. Είναι και κάτι που το ζητούσατε από το σύμπαν. Αυτή θα είναι και η ευκαιρία σας έτσι ώστε να κάνετε τις καταστάσεις πια πιο στρωτές, και να συμπλεύσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε ακόμη. Πολλές και οι προτάσεις …για μόνιμη δέσμευση που θα πέσουν στα πόδια σας, σχετικά άμεσα. Τυχεροί… και οι μόνοι – χωρισμένοι – εργένηδες, που ζητούν κάτι νέο να τους ξεσηκώσει την μοναξιά.
Αδιαφορήστε για τα σχόλια των τρίτων οι γεννημένοι του δεύτερου Δεκαημέρου

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι + Ζυγός + Υδροχόος:
Είσαστε σε κάθε βήμα σας καχύποπτοι, και αυτό μάλλον σας σώζει από λάθη στην αγάπη. Από την νέα σελήνη και μετά, θα δείτε, ότι τα άτομα που είναι κοντά σας, θα αρχίσουν να σας προσφέρουν όλα αυτά… που αναζητάτε έτσι ώστε να τους εμπιστευτείτε πολύ περισσότερο. Είστε τα ζώδια, που πριν να φύγει αυτό το έτος, θα έχουν πάρει κάθετε αποφάσεις για την ερωτική τους ζωή. Επανασυνδέσεις, προτάσεις δεσμεύσεις, είναι στο άμεσο μενού.
Μην δίνετε τόση σημασία στις καταστάσεις του τότε οι γεννημένοι του πρώτου Δεκαημέρου

Καρκίνος + Σκορπιός + Ιχθείς:
Έχετε φτιάξει το πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα, και σε αυτό θα συμφωνήσει στο 100% και ο άνθρωπος σας. Εκκρεμότητες με το παρελθόν θα τελειώσουν, χρήμα θα έρθει ξαφνικά σας χέρια σας, και νέοι ουσιαστικοί έρωτες, θα γεμίσουν την καρδιά των μοναχών. Οι σχέσεις που έχουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, στο μεταξύ τους, ή έστω ένα τρίτο άτομο, πιθανόν και να χρειαστεί να μπουν σε πιο βαθιές σκέψεις… προς όλες τις λύσεις.
Μην χαθείτε και πάλι μέσα σε σχέσεις και άλλες ζωές, που δεν σας κολακεύουν οι γεννημένοι του πρώτου Δεκαημέρου.