Οικονομικά – Τύχη – Χρήμα. Ιούλιος & Αύγουστος

Οικονομικά – Τύχη – Χρήμα. Ιούλιος & Αύγουστος

Ο νέος μήνας, που κατά κύριο λόγο ανήκει στον Καρκίνο, έχει τις καλύτερες πρακτικές προδιαγραφές για να φέρει ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα, ακόμη και μέσα από αστάθμητους παράγοντες. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, όπου το ζώδιο του Λέοντα θα απογειώσει όλες τις υλικές επιθυμίες.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Ο καινούργιος μήνας ξεκινάει δυναμικά, για εσάς και την τσέπη σας. Αυτό είναι και κάτι που θα έρθει, μέσα από χρήμα που είχε σταματήσει… μια πώληση ακινήτου, ίσως μια δικαστική υπόθεση. Κάποιοι που θα ψάξουν για εργασία, σίγουρα θα βρουν αυτό που επιθυμούν.
Τυχερά νούμερα : 2. 5, 11

zodia-taro-45

Ταύρος: Εσείς είστε οι άνθρωποι θησαυροφυλάκιο. Λεφτά από παντού θα αρχίσουν να σας έρχονται, έτσι εσείς να καταφέρετε όλες τις εκκρεμότητες που σας πιέζουν να τις ρυθμίσετε. Άνεση για διακοπές, σίγουρα θα υπάρξει.
Τυχερά νούμερα : 3, 6, 12

Δίδυμοι: Εσείς και τα λεφτά έχετε γάμο. Ωστόσο για φέτος το Καλοκαίρι, επειδή θα έχετε αρκετά έκτακτα έξοδα, θα πρέπει να μαζέψετε λίγο περισσότερο το χέρι σας. Ασχοληθείτε μόνο με αυτά που χρειάζεστε.
Τυχερά νούμερα : 3, 11, 19

zwdia - love

Καρκίνος: Σίγουρα είστε από τους πιο ευνοημένους, καθώς ο Ήλιος πάνω σας, θα σας δώσει ευκαιρίες για νέα εργασία, προαγωγή ακόμη και τυχερό χρήμα μέσα από πώληση, κληρονομικά, νομική εκκρεμότητα.
Τυχερά νούμερα : 2, 8, 17

Λέων: Είστε από τα πιο πλούσια ζώδια του κύκλου, και έτσι και θα παραμείνετε για το επόμενο 2μηνο. Αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε ποιοτικές διακοπές αλλά να κάνετε κάποιες μικροαλλαγές …στην καθημερινότητα σας.
Τυχερά νούμερα : 5, 14, 21

Παρθένος: Έχετε δρομολογήσει, πολλές αλλαγές για το επόμενο 2μηνο. Αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, που θα βελτιωθούν και θα σας δώσουν την σταθερότητα που ζητάτε..και ακόμη περισσότερο!
Τυχερά νούμερα : 5, 9, 18

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Εσείς που είστε αέρινοι, είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείτε να μαζέψετε το χέρι σας, όσα λεφτά και να σας έρχονται. Ωστόσο, επειδή το σύμπαν θα είναι γενναιόδωρο προς εσάς, κάντε από τώρα τα κουμάντα σας.
Τυχερά νούμερα : 6, 8, 17

Σκορπιός: Θα έχετε πολλά να διευθετήσετε αυτό το επόμενο διάστημα. Εργασία και οικονομικές υποχρεώσεις θα στρώσουν, και θα σας ανοίξουν τις ευκαιρίες για να οργανώσετε και τις διακοπές σας, όπως τις θέλετε.
Τυχερά νούμερα : 1, 11, 20

Τοξότης: Μπορεί στο τώρα να έχετε αγωνία, για το πώς θα φέρετε βόλτα όλες αυτές τις εκκρεμότητες σας, αλλά μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουλίου, θα υπάρξουν ξαφνικά χρήματα – βοήθεια, από εκεί που δεν το περιμένετε.
Τυχερά νούμερα : 2, 17, 22

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Έχετε δρομολογήσει τα πάντα …και αυτό έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, που θα γίνουν τις επόμενες εβδομάδες, πολύ πιο ανθηρά. Αποπληρωμές, ποιοτικές διακοπές και μικρο – πολυτέλειες είναι στο μενού!
Τυχερά νούμερα : 3, 9, 23

Υδροχόος: Έχετε τύχη στον οικονομικό τομέα, αυτήν την εποχή, και αυτό σίγουρα θα σας ανοίξει τους δρόμους, για όλες σας τις επιθυμίες. Ξεκινήστε με αυτά που σας πιέζουν άμεσα, και συνεχίστε με την εξομάλυνση των υπολοίπων δευτερευόντων.
Τυχερά νούμερα : 2, 19, 24

Ιχθείς: Σίγουρα έχετε περάσει πολλές δυσκολίες, αλλά αυτό δεν είναι μόνιμο. Από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα έχετε ειδήσεις γύρω από παλιές υποθέσεις – πωλήσεις- νομικά, που λήγουν υπέρ σας.
Τυχερά νούμερα :6, 7, 18

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65