Οι Καλοκαιρινές εκλείψεις επηρεάζουν όλα τα ζώδια

Feelings-sos

Οι Καλοκαιρινές εκλείψεις επηρεάζουν όλα τα ζώδια

1) Μερική έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος (15ο Υδροχόου – 21:10)
2) Ολική Έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη (28ο Λέοντα – 21:30)

Πιο αναλυτικά:

 

Οι Κριοί και οι Αιγόκεροι, έχουν εύνοια, όλο το υπόλοιπο έτος που τρέχει, και θα καταφέρουν να βρουν την ευθεία τους σε αισθηματικά και επαγγελματικά. Αυτό είναι κάτι που αφορά επανασυνδέσεις, νέους έρωτες αλλά σημαντικές πρακτικές εξελίξεις σε όλα αυτά που αναζητά έκαστος στα οικονομικά του δεδομένα. Μεγάλες και οι αλλαγές στους Ταύρους, που ίσως και να έχουν προτάσεις να φύγουν για το εξωτερικό.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου δεκαήμερου

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους Καρκίνους, οι δρόμοι θα ανοίξουν για όλα. Οι σχέσεις που πέρασαν από πολλά κύματα, μέσα στον Αύγουστο θα βρουν την ισορροπία τους, και θα κάνουν και το επόμενο κοινό βήμα, προς την κατεύθυνση της δέσμευσης – επισημότητας. Αυτά θα υποστηριχτούν από οικονομικές εξελίξεις ακόμη και τυχερό χρήμα. Και οι Παρθένοι, έχουν τύχη που θα τους εμφανιστεί από το Φθινόπωρο και μετά.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου δεκαήμερου

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς, είστε από τους πιο τυχερούς αυτού του διαστήματος με τις εκλείψεις, όπου θα δείτε, κάποιες στατικές καταστάσεις της καθημερινότητας σας, να αλλάζουν και να σας κάνουν όλα τα χατίρια τελικά. Ξεκινώντας από τα αισθηματικά, πολλές οι επανενώσεις ζευγαριών αλλά και οι δεσμεύσεις σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Οικονομικά και εργασιακά …θα υπάρξουν νέες αλλαγές που θα σας δικαιώσουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 1ου δεκαήμερου

Η δυναμική των εκλείψεων θα δώσει φως και λύσεις στους Τοξότες και στους Υδροχόους, που σίγουρα η εποχή με τις τόσες καθυστερήσεις και προβλήματα, που έχει εμφανίσει, τους έχει κουράσει πια. Αυτό αλλάζει 100% και λίαν συντόμως η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτών, θα πάρει την τροπή των προσπαθειών τους. Πάντως τα ηνία των γάμων – δημιουργία οικογένειας την κρατούν οι Σκορπιοί.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου δεκαήμερου

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι τολμηροί Βασιλιάδες, που θα είναι οι πιο κοντινοί “θεατές” των εκλείψεων. Μαζί με τους Ζυγούς θα δεχτούν, ένα θερμό κύμα, από αγάπη και σοβαρές προτάσεις όλων των ειδών. Απολαύστε την τώρα και την μετά εποχή που θα σας ανοίξει ένα μεγάλο κύκλο ζωής.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου δεκαήμερου

zwdia-fotia