Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Μάιο

oneiro-fidi

Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Μάιο

25 κέλτικοι Ρούνοι δίνουν τους χρησμούς τους για τα μελλούμενα του Μαίου. Ιδιαίτερα αποκαλυπτική μέθοδος και για αισθηματικές υποθέσεις.

 

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Γεννημένοι τον Ιανουάριο – Thorn – No 03 – Γίγαντας
1) Δεν έχετε καιρό για χάσιμο πια στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αντιμετωπίζετε μια σειρά από τρίτα θέματα που σας απασχολούν καιρό, είτε οικονομικά είτε οικογενειακά, που όμως θα επιλυθούν.
2) Η δύναμη που σας διακατέχει και η προσπάθεια όλου αυτού του χρονικού, σίγουρα θα φέρει κοντά σας το άτομο που επιθυμείτε, είτε κάτι από τα παλιά, είτε κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο.
Σημαντική ημερομηνία : 10 Μαίου

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο – Feoh – No 01 – Τύχη
1) Οι σκοποί σας δεν έχουν επιτευχθεί. Αναζητάτε λύσεις με το είστε επιθετικοί στο λόγο και στις κινήσεις σας, και έτσι απλά απομακρύνεστε από το στόχο σας.
2) Θα αντιμετωπίσετε πολλές νέες προσωπικότητες αυτόν τον μήνα. Ίσως και κάποια από το παρελθόν. Μην κάνετε κάτι περισσότερο, από το να περιμένετε να ακούσετε τις προτάσεις.
Σημαντική ημερομηνία : 12 Μαίου

Γεννημένοι τον Μάρτιο – Κεν – Νο 06 – Πυρσός
1) Ήδη έχετε ακούσει τα πάντα από τον άνθρωπο σας, αλλά τίποτα πια δεν σας συγκινεί. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον δικό σας εαυτό, αυτές τις ημέρες.
2) Η τύχη είναι με του ελεύθερους, που αισθάνονται ότι είναι έτοιμοι για να φιλοξενήσουν στην καρδιά τους, μια νέα αγάπη. Αναμένονται εξελίξεις.
Σημαντική ημερομηνία : 14 Μαίου

prodosia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Γεννημένοι τον Απρίλιο – Hagal – No 09 – Καταιγίδα
1) Αν θέλετε να ευοδωθούν να σχέδια σας, τότε καλύτερα μην τα ανακοινώνετε στους τρίτους. Δεν χρειάζεται να σας ζηλεύουν.
2) Παραμελείτε τα καθήκοντα σας σαν σύντροφοι, και σας έρχονται πολλά παράπονα, πάλι. Κινδυνεύετε με άμεσο χωρισμό και απομάκρυνση του ανθρώπου σας.
Σημαντική ημερομηνία : 04 Μαίου

Γεννημένοι τον Μάιο – Beorc – No 18 – Γονιμότητα
1)Είσαστε οι πρωταγωνιστές και αυτό σας φέρνει κάτω από τα φώτα πολύ κόσμου, που σας ταιριάζει. Σε αυτό πρέπει να κλείσουν τα μάτια οι δεσμευμένοι.
2)Θα βγείτε σίγουρα νικητές από αυτήν την άσχημη περίοδο στα αισθηματικά σας. Οι χωρισμοί ήταν πολλοί, αλλά τώρα έρχεται η εσώτερη ισορροπία.
Σημαντική ημερομηνία : 09 Μαίου

Γεννημένοι τον Ιούνιο – Eoth – No 15 – Προστασία
1) Τα περιβάλλοντα που ψάχνετε για να βρείτε έναν νέο σύντροφο, δεν είναι τα κατάλληλα. Προαναγγέλλεται κίνδυνος παρεξηγήσεων και όχι μόνο.
2) Είσαστε ψυχικά κουρασμένοι και αυτό το έχει ήδη αντιληφθεί και το συντροφικό σας ταίρι, που αισθάνεται αδικημένο και παραγκωνισμένο.
Σημαντική ημερομηνία : 22 Μαίου

Γεννημένοι τον Ιούλιο – Tyr – No 17 – Βέλος
1) Η γνώση που έχετε αποκτήσει από όλα αυτά που έχετε περάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα σας φανεί πολύτιμοι στους αισθηματικούς σας σκοπούς.
2) Η παρουσία ξένου κόσμου μέσα στη αισθηματική σας ζωή μόνο προβλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να σας δημιουργήσει.
Σημαντική ημερομηνία : 18 Μαίου

Γεννημένοι τον Αύγουστο – Rad – Νο 05 – Τροχός
1) Τα σχέδια περί δεσμευτικών καταστάσεων, σε σχέσεις που έχουν αντέξει, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τρέξουν και θα σας αποδώσουν τα καλύτερα.
2) Οι εγωιστικές συμπεριφορές σε καινούργιες γνωριμίες, και ο ανταγωνισμός μόνο σε μοναξιά μπορούν να σας απομονώσουν.
Σημαντική ημερομηνία : 11 Μαίου

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο – Os – No 04 – Σοφία
1) Ο ανεξέλεγκτος αυθορμητισμός σας, μόνο σε παρεξηγήσεις θα οδηγήσει αν δεν τον τιθασεύσετε εσείς οι δεσμευμένοι. Τα μάτια είναι επάνω σας.
2) Έχετε ήδη εντοπίσει το νέο άτομο της αρεσκείας σας. Μετά τις 10 του μήνα, κάντε την διπλωματική – επικοινωνιακή σας κίνηση. Θα έχετε επιτυχία.
Σημαντική ημερομηνία : 05 Μαίου

Γεννημένοι τον Οκτώβριο – Odal – No 24 – Πρόγονος
1) Αξιοποιήστε τι ιδανικό αυτό χρονικό διάστημα και μέχρι τις 15/05, για να αναθερμάνετε τις ερωτικές σχέσεις με τον σύντροφο σας.
2) Δεν διαχειρίζεστε σωστά τις δημόσιες σας σχέσεις. Ξεχωρίσετε μέσα στο μυαλό σας την φιλία από τον έρωτα. Τα δύο μαζί δεν πρέπει να συνυπάρχουν.
Σημαντική ημερομηνία : 23 Μαίου

Γεννημένοι τον Νοέμβριο – Wyrd – No 25 – Πεπρωμένο
1) Οι συναλλαγές που έχετε με τόσο κόσμο, ίσως και να αποδώσει παρεξηγήσεις μέσα σε ζευγάρια, που δεν έχουν καλή επικοινωνία αυτήν την περίοδο.
2) Η παρουσία παλιάς αγάπης – γνωριμίας θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το σύμπαν είναι ευνοϊκό με εσάς, άρα επωφεληθείτε των καλών ημερών.
Σημαντική ημερομηνία : 30 Μαίου

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο – Eh No 19 – Άλογο
1) Είσαστε αρκετά ζηλιάρηδες. Δεν είναι όμως ανάγκη να το δείχνετε με τόσο πάθος. Ίσως και να τρομάζει το άτονο για το οποίο ενδιαφέρεστε.
2)Διαθέτετε επικοινωνιακή δυναμική. Δείξτε ποιοι είσαστε μέσω αυτού. Τα υπόλοιπα ας τα ανακαλύψουν οι άλλοι με τον δικό τους τρόπο.
Σημαντική ημερομηνία : 06 Μαίου