Οι Ρούνοι του Φεβρουαρίου απαντούν για όλα

Οι Ρούνοι του Φεβρουαρίου απαντούν για όλα

Μια καινούργια εποχή ξεκινάει… και όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέσεις και συνεργασίες, περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο που θα δοθούν οριστικές λύσεις και εντός του Φεβρουαρίου. Αυτοί που μπορούν να υποστηρίξουν τις επιλογές τους, θα είναι και αυτοί που η Άνοιξη θα τους βρει, με το σωστό ταίρι ….και με οικονομική επιτέλους σταθερότητα.

Απαντήσεις σε όλα:

 

Γεννημένοι τον Ιανουάριο – Ουρούζ
1) Εστιάστε πολύ περισσότερο σε πρακτικά θέματα, της καθημερινότητα σας, καθώς οι εποχές επιτάσσουν την παρουσία και τις λύσεις σας.
2) Αισθηματικές περιπέτειες που έχουν πια λήξει για εσάς, ίσως και μέσα στο επόμενο διάστημα να σας ξαναπλησιάσουν, με καινούργιες προτάσεις.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουαρίου – Φεχού
1) Δεν υπάρχει τίποτα στα αισθηματικά που να είναι δεδομένο. Σήμερα σχέση και αύριο χωρισμός. Τουλάχιστον, μην αλλοιώνετε την δική σας προσωπικότητα.
2) Δύο άτομα, είναι γύρω σας και θα σας πολιορκήσουν ερωτικά. Αν είστε σε σχέση, προσοχή οι αποκαλύψεις ίσως και να είναι κοντά.

Γεννημένοι τον Μάρτιο – Ολάθα
1) Είναι μέρες που πέρασαν και σας άφησαν, με πληγές και απορίες. Αυτό πια είναι στο δικό σας χέρι να μην το επιτρέψετε να ξανασυμβεί.
2) Πολλές σχέσεις που εσωκλείουν και τρίτα πρόσωπα, έχει έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου να πάρουν και τις τελικές τους αποφάσεις.

Γεννημένοι τον Απρίλιο – Νταγκάζ
1) Αυτήν την περίοδο, σας βγαίνει πολύ πιο έντονα το δημιουργικό κομμάτι της ζωής σας, και σίγουρα στα οικονομικά σας θα διαπρέψετε.
2) Αυτοί που έχουν σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις, ίσως και να έχει έρθει η σωστή ώρα, για να περάσουν σε πιο επίσημες δεσμεύσεις.

Γεννημένοι τον Μάιο- Μανάζ
1) Οι δύσκολες σχέσεις και τα σχετικά οικεία περιβάλλοντα, τείνουν να εκτονώσουν την ενέργεια τους, μέσα από σωστό και ώριμο διάλογο.
2) Αφήστε το παρελθόν, εσείς οι αδέσμευτοι, να προσπεράσει το τώρα σας. Οι ευκαιρίες για νέους έρωτες είναι πολλές και σας πλησιάζουν.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Απρίλιο – Αλγκίζ
1) Μπορεί να πείτε ότι όλα πια έχουν έρθει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Με λίγη υπομονή, το άτομο που σας ενδιαφέρει θα έρθει στην καρδιά σας, πάλι.
2) Υπάρχουν ανοιχτές υποθέσεις, που κατά καιρούς σας ενοχλούν. Θα λήξουν και θα σας ξεκουράσουν και ψυχικά και σωματικά.

Γεννημένοι τον Μάιο – Σογουίλο
1) Έχετε δεχτεί πολλή και έντονη κριτική, αυτό το χρονικό διάστημα, και αυτό σας έχει ρίξει την ψυχολογία. Κάπου και εσείς πρέπει να βάλετε ένα στοπ.
2) Σχέσεις και αισθήματα, θα περάσουν από κρίση και εσείς καλείστε για ακόμη μια φορά να βρείτε τις λύσεις …και να προτείνετε αλλαγές

Γεννημένοι τον Ιουνίου – Μπερκάνα
1) Δεν ακούτε εσείς κανέναν, και ποτέ. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας, που σας κάνει και αισθάνεστε ασφάλεια για τις προσωπικές σας επιλογές.
2) Είσαστε σε ένα μονοπάτι, με πολλά εμπόδια στην αγάπη. Από τον μήνα του Φεβρουαρίου, όλο αυτό θα αλλάξει και οι ευκαιρίες θα είναι παρούσες.

Οι Ρούνοι του Φεβρουαρίου απαντούν για όλα

Γεννημένοι τον Ιουλίου -Πέρθρο
1) Ο δυναμικός σας χαρακτήρας, και η ερωτική σας αφοσίωση είναι και τα χαρακτηριστικά, που θα φέρον και το άτομο που θέλετε πίσω στην ζωή σας.
2) Μοναξιές τέλος, για όλους. Όλος ο Φεβρουάριος, θα έχει έντονη κοινωνική ζωή που θα σας φέρει.. και έναν καινούργιο έρωτα.

Γεννημένοι τον Αύγουστο – Γιάρα
1) Σκέψεις και καταστάσεις, μπλέκονται και εσείς είστε αυτοί που πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας, από λάθος επιλογές.
2) Τα ζευγάρια που ξεπέρασαν τις δυσκολίες του παρελθόντος, μέσα στον νέο μήνα, θα σκεφτούν και την πιο ουσιαστική δέσμευση στο μεταξύ τους.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο – Κενάζ
1) Πολλές οι ανησυχίες που έχετε για τον δεσμό – γάμο σας. Υποψιάζεστε τα πάντα και τους πάντες. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το περιορίσετε.
2) Μοιραστείτε κάποιο από τον χρόνο και την ενέργεια σας, με οικογένεια- φίλους και άτομα που γενικότερα σας αγαπούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Γεννημένοι τον Οκτώβριο – Ράιντο
1) Υπολογίζετε τα πάντα. Δεν είστε από αυτούς που θέλουν να αφήνουν τα πράματα και τα αισθήματα στην τύχη τους.
2) Κάποιοι μόνοι, ίσως και να σκεφτούν να κάνουν κάποια επικοινωνιακή κίνηση στο παρελθόν τους. Ίσως και να καταφέρουν την επανασύνδεση.

Γεννημένοι τον Νοέμβριο – Ανσούζ
1) Έχετε μια μόνιμη ανησυχία, για το τι θα γίνει τελικά με την σχέση σας, που κατά καιρούς σας στεναχωρεί. Προτείνετε τις δικές σας λύσεις.
2) Περιορίστε τα έξοδα σας, αλλά και τις υπερβολικές σας απαιτήσεις, και θα δείτε ότι η οικονομική σας ανεξαρτησία θα επανέλθει.

Γεννημένοι τον Δεκεμβρίου – Γούντζο
1) Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε απογοητευμένοι, με την αισθηματική σας ζωή, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το ταίρι σας, θα κάνει τις προσπάθειες του για να είστε καλύτερα.
2) Μόνοι και χωρισμένοι, έχουν μια καλή εποχή που μπορούν να τα ξαναβρούν με τον εαυτό τους, και να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά.

Οι Ρούνοι του Φεβρουαρίου απαντούν για όλα