Οι αταίριαστες Αγάπες θα έρθουν πιο κοντά

astrologia-22

Οι αταίριαστες Αγάπες θα έρθουν πιο κοντά

Τώρα που ο κυρίαρχος Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα, οτιδήποτε συσχετίζεται σε αισθήματα και αντιξοότητες αυτών, θα επιλυθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Επανασυνδέσεις, διαζύγια, εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις, παίρνουν τον δρόμο της εξέλιξης, όπου αυτό μπορεί να σημαίνει και έναν λυτρωτικό χωρισμό.

Για τις τέσσερις κατηγορίες του ζωδιακού κύκλου:

 

Πύρινα ζωδια: Κριός – Λέων – Τοξότης
Σίγουρα είστε οι μεγάλοι ευνοημένοι του σύμπαντος. Έχετε την πρωτοκαθεδρία σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Σχέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει, τώρα σας ξαναπλησιάζουν με την λογική της νέας ευκαιρίας. Να είστε προσεχτικοί, καθώς πολλά αυτά που θα σας προταθούν, αλλά λίγα αυτά που τελικά θα σας αποδοθούν. Κρατήστε μικρό καλάθι γενικότερα.
Ερωτική Ζωή: Άριστη
Εύνοια με : Καρκίνος και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Γήινα ζωδια: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Είστε σε διεργασίες που θα σας αποκόψουν από οτιδήποτε δεν σας ταιριάζει. Αισθηματικοί δεσμοί που δεν εξελίσσονται πια προς κάτι θετικό, σίγουρα θα τερματιστούν, πριν ακόμη λήξει ο Ιούλιος. Παρατηρήστε όμως, μέσα σε αυτήν την δραστηριότητα και τον εαυτό σας, που έχει χάσει την ισορροπία του όλο αυτόν τον καιρό. Καλύτερα μείνετε ένα μικρό διάστημα μόνοι σας. Θα σας βοηθούσε σίγουρα και στην ψυχολογία σας.
Ερωτική Ζωή: Μέτρια
Εύνοια με : Κριός και Παρθένος

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αέρινα ζώδια: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος
Είστε από τα πιο νευρικά ζώδια. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που συχνά πυκνά αποτραβιέστε – χωρίζετε από τον σύντροφο σας. Τα αστρολογικά της περιόδου βοηθούν στο να είσαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον σκοπό σας. Αν αυτός είναι ένας καινούργιο έρωτας, τότε κλείστε την πόρτα άμεσα στο παρελθόν. Αν θέλετε επανασύνδεση, τότε δηλώστε το στο άτομο που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική Ζωή: Καλή
Εύνοια με : Ταύρος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδάτινα ζώδια: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Πολύς ο ρομαντισμός που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Όλα δείχνουν και θα συνεχίσουν να είναι ευνοϊκά για εσάς. Μπορείτε αυτόν και τον επόμενο μήνα να μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας, με τον άνθρωπο της ζωής σας και να δείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να προχωρήσετε σε πιο επίσημες δεσμεύσεις. Τα άστρα σας χαμογελούν, και εσείς οι ελεύθεροι μπορείτε να εντοπίσετε το έτερον σας ήμισυ.
Ερωτική Ζωή: Εκκεντρική
Εύνοια με : Ζυγός και Τοξότης