Οι ερωτικοί Ρούνοι μιλούν για την μοίρα των Εραστών

erwtikes-7314

Οι ερωτικοί Ρούνοι μιλούν για την μοίρα των Εραστών

Μια δύσκολη περίοδος, που όλα τα ζώδια, ψάχνουν να βρουν την οικονομική και την αισθηματική τους ισορροπία. Οι προβλέψεις των Ρούνων, δίνουν πληροφορίες – προβλέψεις ….αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Αναλυτικά για όλους:

 

Γεννημένοι τον Ιανουάριο: ΝΤΑΓΚΑΖ
Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράματα, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να το κάνετε και πρώτο αυτό, προς εσάς. Κάτι ανάλογα καλό σας έρχεται από τα οικονομικά σας.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο: ΑΝΣΟΥΖ
Μπορεί αν έχετε πάρει μια μικρή απογοήτευση από τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό είναι προσωρινό. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν καταλυτικές συζητήσεις, που θα σας φέρουν και πάλι μέσα στην σχέση το ρομαντικό κλίμα, που είχε χαθεί.

Γεννημένοι τον Μάρτιο: ΓΚΕΙΜΠΟ
Αν δεν ξέρετε και εσείς ποιον θέλετε, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε, είναι να δώσετε την προσοχή σας, μόνο στον εαυτό σας, και να αφήσετε όποιος θέλει, να ψάξει να βρει τους έξυπνους τρόπους, που θα σας στρέψουν το ενδιαφέρον.

Γεννημένοι τον Απρίλιο: ΟΥΡΟΥΖ
Υπάρχουν μέσα στην ζωή σας πολλές εκκρεμότητες, που αφορούν την ερωτική σας καθημερινότητα. Αυτό αφορά τον άνθρωπο σας, που δεν είναι τόσο εξωστρεφής προς εσάς. Ίσως να χρειάζεται ένα καλό ξεσκόνισμα που θα σας ανανεώσει.

Γεννημένοι τον Μάιο: ΓΙΑΡΑ
Η καρδιά σας είναι απογοητευμένη, από αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Το ταίρι σας, έχει την διάθεση να σας μιλήσει και να λύσει, αυτά που σας ενοχλούν. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι σας περιμένουν πολλά και καλά στο άμεσο μέλλον.

Γεννημένοι τον Ιούνιο: ΝΟΝΤΙΖ
Όπου και να γυρίσετε τα μάτια σας θα δείτε, ότι υπάρχουν πολλοί που σας κοιτούν με έρωτα και θαυμασμό. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και τις σχετικές επικοινωνίες, και διακριτικά φλερτ που θα σας φέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο.

Γεννημένοι τον Ιούλιο: ΡΑΙΝΤΟ
Βιώνετε μεγάλες αλλαγές στα αισθηματικά σας, και αυτό σας έχει βάλει σε μονοπάτια σκέψεων. Από την μια το παρελθόν σας και από την άλλη, το παρόν σας, σας δίνουν αυτά που ζητάτε. Πάρτε τον χρόνο σας, και ανακοινώσετε τις σωστές αποφάσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Αύγουστο: ΟΘΑΛΑ
Είσαστε σε μια καμπή της αισθηματικής σας ζωής. Αυτό συσχετίζεται με το άτομο που δένεστε ερωτικά. Μάλλον αντιλαμβάνεστε πράματα, που δεν σας αρέσουν ή δεν είναι συμβατά, με τα θέλω σας. Ίσως και να έχει έρθει η ώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο: ΗΓΟΥΑΖ
Διαθέστε παραπάνω χρόνο για να κάνετε πράματα που σας ευχαριστούν. Το ότι είσαστε μέσα σε σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσετε και όλα τα άλλα κομμάτια της καθημερινότητας σας. Πολλές και οι εκπλήξεις για τους ελεύθερους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γεννημένοι τον Οκτώβριο: ΛΑΝΓΚΟΥΑΖ
Ο άνθρωπος σας έχει όλη την καλή διάθεση, να σας μιλήσει για το άμεσο μέλλον σας. Είναι πια σίγουρος για την αγάπη και την αφοσίωση σας, και αυτό που απομένει, είναι τα επόμενα κοινά σας βήματα. Τα χρήματα που περιμένετε θα έρθουν.

Γεννημένοι τον Νοέμβριο: ΜΠΕΡΚΑΝΑ
Η θεωρία, της μοναξιάς σαν μέσο αυτοτιμωρίας, για τα λάθη του παρελθόντος, δεν είναι πια ανεκτή. Σας έρχονται πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, μέσα στον επόμενο μήνα, που θα σας βάλουν και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: ΙΣΑ
Πολλά τα καλά νέα που θα σας φέρει ο άνθρωπος σας, γύρω από το παρελθόν του. Αποδέσμευση – διαζύγιο – οικονομική σταθερότητα. Είσαστε πια ελεύθεροι πια να κάνετε ότι θέλετε. Σίγουρα το σύμπαν, θα σας υποστηρίξουν στα θέλω σας.