Οι ευνοϊκές και οι δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου

zodia-zwdia-imerisies

Οι ευνοϊκές και οι δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου

Ο καινούργιος μήνας εισέρχεται μέσα σε ένα αστρολογικό σκηνικό που είναι ασταθές, για τις ερωτικές σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες. Ο Σκορπιός δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για λάθη και παρασκήνιο.

Πιο αναλυτικά:

 

Για εσάς τους ατρόμητους Κριούς, όλα μέχρι και τις 9 του Νοεμβρίου θα έχουν κάνει μια στροφή 180% μοιρών στην ερωτική σας ζωή. Το άτομο που ήταν εξαφανισμένο και χωρίς λόγο, θα σας έρθει και πάλι πίσω με απολογίες και διάθεση για επανασύνδεση.
Love status: **/***
Τυχερές ημέρες: 10 και 19 Νοεμβρίου

zodia-taro-45

Οι ψευδαισθήσεις σας θα διαλυθούν, Ταύροι. Το πιο πιθανό είναι να δείτε μια άσχημη πλευρά του συντρόφου σας, που θα σας χαλάσει τη διάθεση. Όσοι έχουν αποφασίσει να πάνε πίσω στο παρελθόν, και να αναζητήσουν ευκαιρίες για σμίξιμο συναισθημάτων με έναν παλιό έρωτα, θα έχουν επιτυχία.
Love status: ***/**
Τυχερές ημέρες: 9 και 23 Νοεμβρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Δίδυμοι, είσαστε καταπιασμένοι με τα οικονομικά και την κοινωνική σας ζωή. Πιθανόν η καρδιά σας να μην έχει ακόμη συνέλθει από μια ερωτική απογοήτευση, και να έχετε φτάσει οικειοθελώς στο άλλο άκρο της εργασιοθεραπείας για να βρείτε την ισορροπία σας. Ωστόσο, κάτι αλλάζει.
Love status:*/****
Τυχερές ημέρες: 4 και 12 Νοεμβρίου

Υπάρχει στην καρδιά σας Καρκίνοι, η ανάγκη για σταθερότητα και αγάπη. Αυτό σίγουρα εσείς το προσφέρετε απλόχερα… και έχετε και την απαίτηση να το εισπράξετε. Οι χωρισμένοι, μετά τη νέα σελήνη θα βρεθούν κάτω από έντονη πολιορκία νέου ατόμου, που θα τους συγκινήσει.
Love status:***/**
Τυχερές ημέρες: 15 και 30 Νοεμβρίου

Για τους Λέοντες, όλα είναι σταθερά και εξελίξιμα. Ο καινούργιος μήνας είναι γεμάτος από εκπλήξεις για τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, κάνει τις καλύτερες όψεις προς όλα τα πύρινα ζώδια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καρμικοί έρωτες και εύκολες επανανενώσεις ζευγαριών.
Love status:****/*
Τυχερές ημέρες: 11 και 23 Νοεμβρίου

Οι ευνοϊκές και οι δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου

tarw-wroskopio-4

Είσαστε κάτω από βαριές σκέψεις, Παρθένοι. Οι συμπεριφορές και τα λόγια τους ανθρώπου σας, δεν συνάδουν με όλα αυτά που από κοινού είχατε συνεννοηθεί. Ίσως κάποιος από τους δύο να έχει κουραστεί. Δώστε μια μικρή πίστωση χρόνου μέχρι το τέλος της εποχής του Σκορπιού, και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας.
Love status:***/**
Τυχερές ημέρες: 17 και 25 Νοεμβρίου

Και εσείς οι ίδιοι Ζυγοί, γνωρίζετε ότι η σχέση σας δεν έχει και τις ιδανικότερες προδιαγραφές για να εξελιχτεί σε ένα πιο επίσημο επίπεδο. Είσαστε αυτή την εποχή και σε ένα μόνιμο αγώνα για να ισορροπήσετε την οικονομική σας ζωή. Διαζύγια και εκκρεμείς σχετικές υποθέσεις, μετά τις 15/10 θα πάρουν την τελική τους ευθεία για την επίλυση τους.
Love status:**/***
Τυχερές ημέρες: 6 και 14 Νοεμβρίου

Σκορπιοί, καθίστε στο θρόνο σας και απολαύστε τις προσφορές και τα δώρα από αυτούς που σας αγαπούν, και από αυτούς που ζητούν να σας γνωρίσουν περισσότερο. Το παρελθόν έρχεται και διαλύει από την καρδιά σας την πίκρα, και το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν μοιραίες επανασυνδέσεις. Τύχη και στους ελεύθερους.
Love status:***/**
Τυχερές ημέρες: 4 και 24 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η αυστηρότητα και η ένταση σας Τοξότες, αυτό το χρονικό διάστημα έχει στεναχωρήσει σε υπερθετικό βαθμό τον σύντροφο σας. Σίγουρα μπορεί να σας φταίνε εξωγενείς παράγοντες, αλλά μην αφήνεστε τόσο πολύ. Μεγάλες αλήθειες θα υπάρξουν και σε ζευγάρια που τώρα γνωρίστηκαν… και πιθανόν να υπάρξει απόκλιση σκοπών.
Love status:****/*
Τυχερές ημέρες: 3 και 15 Νοεμβρίου

Η στάση του σύμπαντος προς εσάς Αιγόκεροι, είναι άκρως ευνοϊκή και θα πρέπει μέχρι και τις 19/10, εσείς να έχετε δρομολογήσει τα προγράμματα σας. Σχέσεις και αισθήματα δίνουν ότι καλύτερο και πολλές δεσμεύσεις, που θα ανακοινωθούν για μέχρι το τέλος του έτους. Υποστήριξη θα έχετε στην οικονομική σας ζωή.
Love status:***/**
Τυχερές ημέρες: 10 και 18 Νοεμβρίου

Οι ευνοϊκές και οι δύσκολες ημέρες του Νοεμβρίου

prodosia

Ίσως και να πρέπει πια Υδροχόοι, να αρχίσετε να δείχνετε τις αντιστάσεις σας σε όποιον τελικά δεν σας ενδιαφέρει. Μπορεί η καρδιά σας να τους χωράει όλους, αλλά δεν είναι και όλοι κατάλληλοι για εσάς. Πλησιάσματα και φλερτ για τους ελεύθερους, που θα δελεάσουν. Ταξίδια που θα ανανεώσουν τους επί μακρόν δεσμευμένους.
Love status:****/*
Τυχερές ημέρες: 2 και 24 Νοεμβρίου

Τα Ψαράκια έχουν πολλά οφέλη σε αυτή την εποχή, όπου και πρέπει να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν σε επίπεδο οικονομικών και αισθηματικών. Πολλές και οι απαντήσεις που θα σας ζητηθούν. Ο κοινωνικός σας χώρος, το δεύτερο 10ήμερ του Νοεμβρίου θα εμφανίσει καινούργιο κόσμο που θα σας εντυπωσιάσει.
Love status:*****
Τυχερές ημέρες: 8 και 27 Νοεμβρίου