Ορθόδρομος Ουρανός και νέα ερωτικά αμαρτήματα

zodia-ermis-ydroxoos

Ορθόδρομος Ουρανός και νέα ερωτικά αμαρτήματα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Από 26/12, ο πλανήτης Ουρανός γυρίζει σε ορθή φορά (από τις 26/07 ανάδρομος), και προκαλεί τις ερωτικές σχέσεις. Οι άσχημες όψεις του με τον Άρη θα γίνουν οι αφορμή για ερωτικές αποκαλύψεις…. αλλά και η παρουσία υλικού πλούτου ….που θα διευκολύνει τους χωρισμούς.

Για τα ζωδια της φωτιάς ( Κριός –Λέων-Τοξότης ). Θα έχουν μεγάλη εύνοια πάνω στους δρόμους που θα επιλέξουν να περπατήσουν. Οι άλλοτε κλειστές πόρτες θα ανοίξουν και θα αποδώσουν δώρα σε ζητήματα έρωτα και σχέσεων. Αν κάτι σας προβληματίζει στην ήδη παρούσα σχέση σας, καλύτερα μέχρι τις 20/01/16, παραμείνετε ουδέτεροι.
Ερωτικές ευκαιρίες με : Ταύρος και Λέων
Προσοχή σε: Κριός και Ζυγός

zodia-taro-45

Για τα ζωδια της γης ( Ταύρος – Παρθένος- Αιγόκερως). Σαφώς και ξέρετε τι ακριβώς ζητάτε….και αυτό το γνωρίζουν και τα άτομα στα οικεία σας περιβάλλοντα. Λύστε κάθε διαφωνία και αντιπαλότητα πριν προχωρήσετε. Οι μέρες μέχρι την λήξη της εποχής του Αιγόκερω, θα σας βάλουν μπροστά σε διλήμματα που θα πρέπει να φιλτράρετε σωστά. Μεγάλη ανάγκη θα σας έχουν τα φιλικά και τα κοινωνικά σας περιβάλλοντα… που το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχουν χάσει.
Ερωτικές ευκαιρίες με : Κριός και Παρθένος
Προσοχή σε: Σκορπιός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για τα ζωδια του αέρα ( Δίδυμοι- Ζυγός –Υδροχόος ). Ανακατατάξεις και πολλές αναθεωρήσεις θα βιώσετε όλοι οι εκπρόσωποι του αέρα. Μια σειρά από νέους ανθρώπους και γεγονότα θα συμπληρώσουν ιδανικά… τα αισθηματικά και τα οικονομικά κενά που άφησε το προηγούμενο διάστημα. Μην αμελείτε καθόλου την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς οι μέρες που ακολουθούν… θα την αναδείξουν. Εναλλαγές θα διαπιστώσετε και στις συμπεριφορές των φίλων – γνωστών!
Ερωτικές ευκαιρίες με : Αιγόκερως και Ιχθείς
Προσοχή σε: Ταύρος και Τοξότης

Για τα ζωδια του νερού ( Καρκίνος – Σκορπιός –Ιχθείς ). Υπάρχει αρκετή ένταση αλλά και παραγωγική ενέργεια μέσα σας…που το προσεχές διάστημα θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Νέοι έρωτες κατευθύνονται προς τα πάνω σας! Θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον πολύ κόσμου. Ο Ουρανός πια ορθόδρομος μόνο δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις μπορεί να σας αποδώσει…. που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε.
Ερωτικές ευκαιρίες με : Ζυγός και Τοξότης
Προσοχή σε: Καρκίνος και Λέων

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!