Ο Ήλιος στο ζωδιο της Παρθένου – Επιρροή ανά εβδομάδα

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζωδια ο Ήλιος στην Παρθένο 

Εβδομάδα 1η, 22 – 29 Αυγούστου: Φωτιά

Ο κύκλος της Παρθένου ξεκινά στις παρυφές της Ηλιακής Έκλειψης στον Λέοντα, το πιο δυναμικό ενεργειακά ξεκίνημα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!

zodia-taro-45

Κανένας από τους εσώτερους πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Παρθένο, όμως θα συναντήσουν εκεί τον Ήλιο στις εβδομάδες που έπονται.

 

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου η Αφροδίτη θα μπει στον Λέοντα, ενώ ταυτόχρονα ο Κρόνος λήγει την ανάδρομη πορεία του. Εδώ κηρύσσεται η λήξη ενός σχεδόν τετράμηνου έντονων εσώτερων αμφιβολιών, που αποτέλεσε μέρος μιας ευρύτερης αναζήτησης ανά τον κόσμο για ευθυγράμμιση με τις ανώτερες πνευματικές δονήσεις.

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης θα ολοκληρωθεί στον Τοξότη – και είναι μια εξαιρετική διαδοχή για την ορθόδρομη πλέον πορεία του Κρόνου, που συντελείται επίσης μέσα στον Τοξότη.

zwdia-66

Εβδομάδα 2η, 30 Αυγούστου – 6 Σεπτεμβρίου

Ένα πύρινο ξέσπασμα απελευθέρωσης θα ενταθεί στις 31 Αυγούστου, με την προσθήκη κι άλλης φωτιάς από την αλλαγή πορείας του Ερμή σε ανάδρομη μέσα στον Λέοντα! Μια δυσλειτουργική αίσθηση θα είναι ιδιαίτερα έντονη, επειδή ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης της Παρθένου.

Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Άρης θα συναντήσει τον Ήλιο στην Παρθένο. Μιας και ο Άρης εξουσιάζει το σώμα, αυτή η θέση του θα βοηθήσει τους πάντες να θέσουν σε κίνηση τα σχέδιά τους. Ο Ερμής θα γυρίσει και πάλι ορθόδρομος στις 6 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα που θα σχηματιστεί η Πανσέληνος στους Ιχθύες. Όποιες προθέσεις σας είχατε σχεδιάσει να κινήσετε μέσα στην εποχή της Παρθένου, τώρα θα εκκολαφθούν!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Εβδομάδα 3η, 7 – 14 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στην Παρθένο που κυβερνά στις 9 Σεπτεμβρίου, ενεργώντας ως συνδετικός κρίκος. Τώρα το πνεύμα θα συντονιστεί με το πνεύμα και την κεντρική συνείδηση. Πρόκειται για κάτι παραπάνω από χείρα βοηθείας, όσο αφορά την πραγμάτωση των στόχων σας!

Η Σελήνη θα σχηματίσει το τελευταίο της τέταρτο στους Διδύμους στις 13 Σεπτεμβρίου, προετοιμάζοντας σταδιακά την ατμόσφαιρα για τη Νέα Σελήνη…

Εβδομάδα 4η, 15 – 22 Σεπτεμβρίου: Η δύναμη της Γης

Η Αφροδίτη θα συμπληρώσει την ομάδα των πλανητών που βρίσκονται στην Παρθένο, με την είσοδό της εκεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Την επομένη, στις 20 του μήνα, η Νέα Σελήνη κάνει την εμφάνισή της.

zwdia-zodia-tarw

Αυτές οι τελευταίες τρεις ημέρες του κύκλου της Παρθένου (19-21/09) θα είναι και οι πιο ισχυρές, γι’ αυτό μην ανησυχήσετε αν νιώθετε λίγο δυσκίνητοι τις πρώτες μέρες…

Μην ξεχνάτε ούτε στιγμή ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος από φως και το έχει μέσα του! Να κινείτε το σώμα σας, μέχρι να το νιώσετε να ευθυγραμμίζετε με το πνεύμα και το γράμμα των αστεριών!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις