Ο Αύγουστος φέρνει οικονομική άνθηση σε όλους!

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Ο Αύγουστος φέρνει οικονομική άνθηση σε όλους!

Ο νέος μήνας πλησιάζει και φέρνει μαζί του, πολλά καλά και σε όλους τους τομείς. Πιο συγκεκριμένα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά ζητήματα, θα υπάρξουν πολλές και ευχάριστες αλλαγές, που θα ανοίξουν δρόμους σταθερότητας για το Φθινόπωρο.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια :

 

Οι Ταύροι και οι Ιχθείς, μετά τις 14 / 08, θα αρχίσουν να έχουν κάποιες ειδήσεις που περιμένουν καιρό, που συσχετίζονται με παλιές νομικές υποθέσεις, ξεχασμένες κληρονομιές αλλά και τυχερά λεφτά. Αυτό σίγουρα θα δώσει ένα παραπάνω έναυσμα για καλύτερη πλέον ψυχολογία … που με την σειρά της, θα δώσει κινήσεις που θα στρώσουν … και τις ανθρώπινες σχέσεις γύρω- γύρω!
Αστρολογική τύχη : 95 %

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι που είναι σπάταλοι μονίμως … αλλά και οι Ζυγοί, που δεν κάνουν καλό κουμάντο στα χρήματα τους, θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλές προσφορές για καινούργιες συνεργασίες – θέσεις εργασίας, που σίγουρα θα πρέπει να τις ζυγίσουν … πριν να πάρουν τις τελικές σας αποφάσεις. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς πάντα θα έχετε άνεση.
Αστρολογική τύχη : 98 %

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε εσείς οι Ταύροι και οι Τοξότες, για τα έκτακτα έξοδα που σας έχουν προκύψει, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Υπάρχει κάποιο άτομο, στον κύκλο σας που θα σας βοηθήσει άμεσα. Ωστόσο, κάντε από τώρα τα προγράμματα και τους υπολογισμούς σας, και θα δείτε ότι όλα θα στρώσουν.
Αστρολογική τύχη : 97 %

Οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι, ίσως και να έχουν ξεφύγει λίγο αυτό το Καλοκαίρι, με περιττά έξοδα. Αυτό δεν θα σας βγάλει από τα προγράμματα και τις δράσεις που θέλετε να κάνετε, καθώς τύχη μεγάλη θα έχετε, σε επαγγελματικές σας δραστηριότητες και ανοίγματα, που θα σας δικαιώσουν άμεσα.
Αστρολογική τύχη : 96 %

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Καρκίνοι που έχουν ζοριστεί λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα, και οι Παρθένοι, που δεν κάνουν κάτι ιδιαίτερο… λόγω εγκράτειας και ανασφάλειας για το μέλλον, θα τύχουν καλύτερων ημερών και μέσα φυσικά από το επάγγελμα τους, αλλά και μέσα από καταστάσεις του παρελθόντος, που θα τους αποδώσουν πριν να φύγει το Καλοκαίρι, ξαφνικό χρήμα.
Αστρολογική τύχη : 99 %

Δεν υπάρχουν λόγια για τους Λέοντες και τους Σκορπιούς, που το χρήμα το έχουν και θα το έχουν πάντα … σε αφθονία. Αυτό από τα μέσα του μήνα και μετά θα το αντιληφθείτε και πρακτικά και εσείς. Τυχερά λεφτά, δικαίωση σε νομικές υποθέσεις, αλλά και γνωριμίες με άτομα ΄κύρους΄ πλησιάζουν!
Αστρολογική τύχη : 97 %

zwdia - love