Ο Ερμης στο ζωδιο του Ταυρου Αστρολογια 16/05

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

 

Αστρολογια 16/05 Ο Ερμής στο ζωδιο του  Ταύρου

Ο ζωηρός Ερμής είναι ο πλανήτης της γρήγορης σκέψης, της λογικής και του λόγου. Έφτασε στον Ταύρο στις αρχές του Απρίλη, προτού γυρίσει ανάδρομος και  περάσει στον Κριό, αλλά από τις 16 Μαΐου θα βρεθεί  στον Ταύρο και πάλι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Ιουνίου όταν θα περάσει στους Διδύμους (την ίδια μέρα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ταύρο!).

Οι σκέψεις, η επικοινωνίας και η ανάλυση λειτουργούν καλύτερα όταν είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Η νοητική σας στάση και αντίληψη μπορεί να είναι κάπως σοβαρή και συντηρητική – ή προσγειωμένη, χαλαρή και να στηρίζεται στην απλή ευχαρίστηση.Διαβάστε εδώ το ζώδιό σας για να δείτε πώς θα επηρεαστείτε από τον Ερμή στον Ταύρο.

 

ζωδιο ή Ωροσκόπος Κριός

zodia-taro-45

Για εσάς, αγαπητοί Κριοί, ο Ερμής στον Ταύρο είναι σαν να έχετε τον δικό σας, προσωπικό λογιστή στις ταχείες κλήσεις. Χρησιμοποιείτε στο μέγιστο την έξυπνη και εφευρετική σας φύση με τα χρήματα. Είστε ένα γενναιόδωρο ζώδιο, αλλά μπορεί κάποιες φορές να φτάνετε στην υπερβολή. Πρέπει να έχετε προϋπολογισμό. Μπορεί να ασχοληθείτε με χειροποίητα πράγματα για να βγάλετε κάποια χρήματα.

ζωδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να αναζωογονήσει μια κατάσταση που δημιουργήθηκε στις αρχές Απριλίου, όταν ο ήταν και πάλι στο ζώδιό σας. Αυτή ήταν πιθανώς μια λάθος εκκίνηση. Τώρα είναι το πραγματικό. Θα σκέφτεστε πιο βιαστικά, αλλά θα μπορείτε να καταλάβετε τους άλλους το ίδιο καλά και δεν είναι αδυναμία να σας παίρνει περισσότερο χρόνο για να αποφασίσετε.

zwdia-66

ζωδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για την ποίηση ή τις ρομαντικές ταινίες; Ο Ερμής στον Ταύρο ενεργοποιεί τον εσωτερικό σας ρομαντικό, αγαπητό Δίδυμο, και είστε επίσης πιο επιρρεπείς στο να αλλάζετε γνώμη και να κάνετε αφηρημένες σκέψεις. Μπορεί να είστε και λίγο μυστηριώδεις.

ζωδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Ο Ερμής στον 11ο Οίκο του ωροσκοπίου σας σάς κάνει πιο κοινωνικούς και θα θέλετε πολύ να γεμίσετε το ημερολόγιό σας ή αν δεν έχετε κάτι τέτοιο, τότε ίσως πρέπει να ξεκινήσετε, αγαπητοί Καρκίνοι. Προσπαθείτε να κάνετε μια δήλωση ή να κάνετε κάτι ριζοσπαστικό στην εμφάνισή σας. Μόνοι; Μπορεί να πάρετε το σήμα μέσα σε μια μεγάλη ομάδα, εκεί που δεν το περιμένετε!

zwdia - love

ζωδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο Ερμής στον Ταύρο για σας, αγαπητοί Λέοντες, σας ωθεί προς τα πάνω. Μπορεί να πάρετε κάποιες καλές συμβουλές από τον πατέρα σας ή μια άλλη κυρίαρχη αρσενική φιγούρα στη ζωή σας. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Είστε προσεκτικοί και μπορείτε να είστε ο ήρωας / η ηρωίδα του εαυτού σας.

ζωδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο Ερμής στον Ταύρο για το ωροσκόπιο σας είναι σαν να μιλάτε στο τηλέφωνο και σας βάζουν σε αναμονή και συνεχίζετε να ακούτε το ίδιο αυτοματοποιημένο μήνυμα που σας λέει ότι η κλήση είναι σε αναμονή. Περιμέντε όμως, αγαπητοί Παρθένοι, είναι το μόνο που θα σας πω! Η ανταμοιβή έρχεται μετά τον εκνευρισμό. Θυμηθείτε ότι είστε οραματιστές. Εάν έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας να διαβάσετε περισσότερο, τώρα είναι ο καιρός!

zwdia

ζωδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Ο Ερμής στον Ταύρο για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί, μπορεί να σας μετατρέψει σε ερασιτέχνες. Θέλετε να ακολουθήσετε ύπουλες υποψίες, χωρίς να δώσετε πολύ από τον εαυτό σας! Το ψυχικό σας εύρος αυξάνεται και εκμεταλλεύεστε μια καλή επένδυση.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Ο Ερμής στον Ταύρο, το αντίθετο ζώδιο από σας, αγαπητοί Σκορπιοί, σας κάνει πιο ευέλικτους και είναι πιο πιθανό να ακολουθήσετε τους άλλους στον τρόπο που βλέπουν τα πράγματα. Ωστόσο, οι άνθρωποι που διαφωνούν μαζί σας σάς τραβούν το ενδιαφέρον.

ζωδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας έχει αρκετά μεγάλη επιρροή πάνω σας, αγαπητοί Τοξότες και σας κάνει να ανησυχείτε. Θα θέλαμε να στρέψετε τις ενέργειές σας προς τη διατροφή, την άσκηση ή τη φροντίδα της ψυχής σας με άλλους τρόπους. Μπορεί να γίνετε περισσότερο τελειομανείς.

ζωδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ερμής στο αδελφικό ζώδιό σας, του Ταύρου, μπορεί να σημαίνει διάφορα για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι. Μπορεί να είστε πολύ πρόθυμοι να πάρετε ένα παρακινδυνευμένο ή υπολογισμένο ρίσκο ή να παίξετε παιχνίδια με κάποιον και να χαζολογήσετε με την αγάπη του! Η κολακεία σας πάει παντού!

zodia-astra-tarot

ζωδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Ο Ερμής σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο στο ωροσκόπιο σας σάς προτρέπει να ακουμπήσετε θέματα, τα οποία δεν θέλατε να αντιμετωπίσετε πριν. Οι σωστές λέξεις μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ασφαλείς. Οι λάθος λέξεις μπορούν να σας κάνουν αμυντικούς και εχθρικούς. Μπορεί να επιστρέψετε σε έναν παλιό τρόπο που συνηθίζατε να κάνετε κάτι.

ζωδιο ή Ωροσκόπος Ιχθύες

Ο Ερμής στον Ταύρο. Τι λέει για εσάς αυτό, αγαπητοί Ιχθύες; Λοιπόν, όλοι είμαστε το άθροισμα των εμπειριών της ζωής μας και εσείς έχετε ανάγκη να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας, καθώς και για τους άλλους ή ίσως εντοπίζετε τις πληροφορίες που οι άλλοι μοιράζονται για τον εαυτό τους. Μόνοι; Δεν χρειάζεται να μοιάζουν με τον Brad Pitt ή την Meghan Markle, για να τους βρείτε ελκυστικούς, μόλις ξεκινήσετε μια συζήτηση μαζί τους!

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-768