Ο Ηλιος στο ζωδιο του Ζυγου 22/09-22/10

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

 

ζωδια Κάθε μέρα με κάθε τρόπο, ζούμε σε σχέση με όλους και με όλα.

 

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα. Αντιπροσωπεύει την ισορροπία, την ισότητα και τη δικαιοσύνη. Συνδέεται, επίσης, με τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες κάτω από ένα πνευματικό ιδανικό, που και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη θα αλληλοσυμπληρώνονται για να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη ενέργεια. Η ποιότητα του αέρα του Ζυγού αντιπροσωπεύει επίσης την ικανότητα του να αποσπαστεί συναισθηματικά για αξιολογήσει αυτές τις σχέσεις που έχετε με τους άλλους ανθρώπους και τις σημαντικές πτυχές της ζωής σας.

Ο Ζυγός είναι απέναντι από τον Κριό στον ζωδιακό κύκλο. Ο Κριός αντιπροσωπεύει το ένα (εσάς και την ταυτότητά σας στον κόσμο), ο Ζυγός αντιπροσωπεύει το δύο (εσάς και κάποιον άλλο). Ο Ζυγός είναι η πρώτη πραγματική γεύση του πως υφίσταται ο κόσμο σας με κάποιον άλλο ενεργά μέσα σε αυτόν.

 

Ο Ζυγός είναι γνωστός για το ότι είναι το ζώδιο της ισορροπίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, του σεβασμού, της ειρήνης, της αρμονίας και της ομορφιάς. Είναι αρκετά πράγματα για να αποδοθούν σε ένα ζώδιο, αλλά είναι αυτά που εκείνο αντιπροσωπεύει.

zodia-taro-45

Αυτό δεν σημαίνει ότι η ενέργεια του Ζυγού έχει να κάνει με την ειρήνη, την ομορφιά και την αρμονία όλη την ώρα. Στην πραγματικότητα, ο Ζυγός θα πάρει μερικές φορές μια ακραία θέση, προκειμένου να εξισορροπήσει μια άλλη ακραία θέση ( σαν να πηδά στο αντίθετο άκρο μιας τραμπάλας ή μιας ζυγαριάς), εάν αντιληφθεί ότι μια κατάσταση ή περίσταση είναι άδικη. Αυτό μπορεί μερικές φορές να εκλαμβάνεται ως υποκρισία, αλλά για τον Ζυγό μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένο το να λάβει μια έντονη στάση στην αντίθετη θέση σε ένα θέμα, μόνο και μόνο για να φέρει την ισορροπία σε μια κατάσταση.

zwdia-66

Όλες αυτές οι ιδιότητες, για καλό ή για κακό, είναι ο λόγος που ο Ζυγός συνδέεται με τις σχέσεις. Ωστόσο, στο πλαίσιο της αστρολογικής ανάλυσης ενός ατόμου, έχουμε την τάση να ξεχνάμε ότι εμείς, ως άνθρωποι, κάνουμε ακόμη και τις προσωπικές σχέσεις μας με τους άλλους στη ζωή μας να είναι σχετικές με την ατομικότητα τους εαυτούς μας με κάποιο τρόπο.

Τούτου λεχθέντος, πολλοί από μας είναι εξοικειωμένοι με το Τρίτο Νόμο του Νεύτωνα περί της κίνησης:

“Για κάθε δράση, υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση.» «Οι δυνάμεις της ενέργειας πρέπει να εργαστούν σε ζευγάρια – είναι αδύνατο για οποιαδήποτε δύναμη να υφίσταται από μόνη της”. Μέσα σε αυτή την αρχή, η ενέργεια (και, ως εκ τούτου, οι άνθρωποι) πρέπει να έχουν κάτι αντίθετο και σε ορισμένες περιπτώσεις κάτι να αντιταχθεί για να έχουμε κάποια αίσθηση του εαυτού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ενέργεια της εμπειρίας του Ζυγού στη ζωή σας αντανακλά τον τρίτο νόμο του Νεύτωνα, της κίνησης. Σας θυμίζει ότι υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία ή εμπειρία και ως εκ τούτου, για κάθε ιστορία υπάρχει μια σχέση. Έχετε σχέσεις με κάθε πρόσωπο και κάθε πράγμα γύρω σας σε κάθε στιγμή της κάθε ημέρας, είτε γνωρίζετε ή αναγνωρίζετε τις σχέσεις αυτές, είτε όχι. Και οι πάντες και τα πάντα στη ζωή σας, είναι στη ζωή σας, έτσι μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πρόκληση να εξετάσετε μια διαφορετική οπτική ή μια εναλλακτική, σε σχέση με όλο το είναι της σχέσης σας.

Είστε, όπως και ο καθένας μας, μοναδικά δημιουργημένοι και προγραμματισμένοι να έχετε μια μοναδική εμπειρία και σκοπό στον κόσμο. Ως εκ τούτου, ο καθένας μας έχει μια διαφορετική αντίληψη του κόσμου. Οι εμπειρίες, οι απόψεις, οι πεποιθήσεις μας – που διαφέρουν από άτομο σε άτομο, επειδή πρέπει να ποικίλλουν. Κανείς από εμάς δεν είναι ακριβώς το ίδιο, γιατί ο καθένας μας έχει ένα μοναδικό ταξίδι να ταξιδέψει στη ζωή του και το δικό μας εξαιρετικό ρόλο (ους) για να εκπληρώσουμε στον κόσμο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ναι, έχετε ένα Μοναδικό ταξίδι και έναν Μοναδικό ρόλο να διαδραματίσετε στον κόσμο.

Ωστόσο, συχνά, επειδή είστε σε σχέση με τους άλλους, ξεχνάτε μερικές φορές ότι το ταξίδι σας είναι δικό σας και μόνο δικό σας – ακόμη και αν αυτό περιλαμβάνει και άλλους κατά τη διαδρομή. Ένα σημαντικό μέρος του να έχουμε υγιείς και ισορροπημένες σχέσεις είναι να θυμόμαστε ότι τελικά, είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι για τις επιλογές που έχουμε κάνει για την πορεία του ταξιδιού της ζωής μας. Εσείς αποκλειστικά είστε υπεύθυνοι για το ποιον επιτρέπετε να επηρεάζει τη ζωή σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για το τι επιλέγετε να αντιληφθείτε και / ή να πιστέψετε για τον τρόπο που η ζωής σας πηγαίνει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επειδή η ατομικότητα σας  και το ταξίδι της ζωής δεν είναι τυχαίο και χωρίς σκοπό, γιατί κάθε ένας από εμάς υπάρχει για κάποιο λόγο και επειδή αυτός ο λόγος έχει συχνά να κάνει με κάποιον ή κάτι άλλο, εκεί είναι που οι ιδιότητες του Ζυγού, της ειρήνης, της αρμονίας , και της ομορφιάς, μπαίνουν στο παιχνίδι. Αυτές οι ιδιότητες έρχονται εμπρός μέσα από την αποδοχή σας και το σεβασμό για τη μοναδική ιδιαιτερότητα της ταυτότητας του άλλου, το ταξίδι της ζωής του και της άποψης του και το αν είναι σε συμφωνία ή σε αντίθεση με τη δική σας.

Να θυμάστε ότι «για κάθε δράση, υπάρχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Δεν υπάρχει άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους (εκτός από τις 2-3 ημέρες κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στο Ζυγό που είναι απέναντι από τον Ήλιο στον Κριό), που θα βιώσετε το φαινόμενο τόσο καθαρά και δεν υπάρχει άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους που θα το βιώσετε από την αντιδραστική ή αποκριτική πλευρά του θέματος. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να αποκτήσετε τη γνώση σχετικά με το ποιος είστε για τους ανθρώπους στη ζωή σας και πως εκείνοι σας εκλαμβάνουν.

Οπότε, δείτε που πέφτει ο Ζυγός στον αστρολογικό σας χάρτη για καθοδήγηση για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια στο προσωπικό ταξίδι της ζωής σας.

zwdia-taro-astra