Ο Ηλιος στο ζωδιο των Διδυμων 20/05

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια 20 Μαΐου – Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους (έως 21 Ιουνίου)

Ευτυχής Ηλιακή επιστροφή σε όλους τους Διδύμους! Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που γιορτάζουν τα κοσμικά δίδυμα, αλλά είναι επίσης η εποχή που όλοι εμείς εξερευνούμε την δυαδική φύση μας και την ευαισθητοποίηση που αναδύεται από αυτή.

Η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών είναι η ειδικότητα των Διδύμων και αυτή η περίοδος φέρνει αυτούς τους τομείς στο επίκεντρο για όλους.

 

Αν ψάχνετε για ιδέες για να εξερευνήσετε την Δίδυμη φύση σας, δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις σας ή να ακούσετε τον ήχο της δραστηριότητας γύρω σας ή να εκφράσετε τις παρατηρήσεις σας, τόσο με λεκτικούς όσο και με μη λεκτικούς τρόπους. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις συζήτησες με τους άλλους και να είστε σε επιφυλακή για τις νέες πληροφορίες που μπορεί να μάθετε κατά τη διάρκεια.

zodia-taro-45

Συνδεθείτε με το εσωτερικό σας δαιμόνιο και επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι παιχνιδιάρης, έξυπνος, ευχάριστος και διασκεδαστικός! Βρείτε τα ονόματα για πράγματα που δεν είχατε καν παρατηρήσει πριν. Διαβάστε μια εφημερίδα ή ένα βιβλίο ή τα νέα.. ή γράψτε κάτι εσείς! Πηγαίντε με το λεωφορείο σε μια περιοχή που δεν έχετε ξαναπάει και δείτε τι θα βρείτε.

zwdia-768

Και να θυμάστε πως σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην αλληλεπίδραση μας με τους άλλους ανθρώπους και με τον άμεσο κόσμο γύρω μας η ανάπτυξη της συνείδησης μας και η πνευματική μας εστίαση. Ανταλλάξτε ιδέες και πληροφορίες με άλλους. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας να επικοινωνείτε με κάθε τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε. Και αφήστε τον εαυτό σας να είναι περίεργος, έξυπνος και παιχνιδιάρης!

ζωδια 20 Μαΐου – Ο Ερμής αφήνει την Σκιά ( στον Ταύρο, μέχρι τις 24 Ιουλίου)

Ο Ερμής αφήνει τελικά την Σκιά – το τμήμα του Ζωδιακού όπου ήταν ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι η σύγχυση, οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων 2 μηνών έχουν ως επί το πλείστον διαλυθεί και τα πράγματα θα πρέπει λίγο πολύ να έχουν επανέλθει σε κανονική λειτουργία (όποια και αν είναι αυτή).

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η διαφορά είναι ότι τώρα έχετε το πλεονέκτημα να βλέπετε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, αφού έχετε επανεξετάσει, έχετε ξανασκεφτεί και έχετε τροποποιήσει τις πληροφορίες και τις αντιλήψεις των τελευταίων 2 μηνών. Αυτό σας δίνει περισσότερες επιλογές από ότι είχατε πριν.

Για την ακρίβεια, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αν και πιστεύατε ότι κάτι ήταν καλή ιδέα πριν από ένα μήνα ή πριν από δύο χρόνια, τώρα συνειδητοποιείτε ότι μια διαφορετική προσέγγιση, απόφαση ή τρόπος κατανόησης είναι καλύτερα. Εάν περιμένατε μέχρι ο Ερμής να τελειώσει την ανάδρομη πορεία του προτού πάρετε μια τελική απόφαση σχετικά με κάτι ή πριν δράσετε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ξαναρίξετε μια δεύτερη ματιά σε ότι κι αν είναι αυτό. Απλά μην ξεχάσετε την κοινή λογική σας και να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι μόνο ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα της απόφασης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη κρίση σας και τη σοφία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65