Πανσέληνος στον Λέοντα Ανεξελεγκτα ”θελω”

miniaies-zwdio-lewn

Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέoντα  στις 23 Ιανουαρίου 2016.

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα συμβεί  την 23 του μήνα. Η 23η του μήνα είναι Σάββατο οπότε εάν ενδιαφέρεστε για ένα βραδινό ρομαντικής φύσεως ραντεβού τότε είστε στο σωστό δρόμο.

Είναι μια καλή απόφαση αν σας αρέσει το δράμα , οι ανεξέλεγκτες και απροσδόκητες καταστάσεις, η περιπέτεια , η δράση και ο ενθουσιασμός .

Εκείνη την νύχτα θα έχουμε στο ουράνιο στερέωμα την Σεληνη στον Λέοντα, τον Ήλιο στον Υδροχόο και τον Άρη στον Σκορπιό, όλα τα φαινόμενα να ενεργούν ταυτόχρονα.

zodia-taro-45

Επομένως η κατάσταση αυτή μόνο χαλαρή δεν πρόκειται να είναι, απεναντίας είναι από εκείνες τις καταστάσεις που πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να εκμεταλλευτεί και προφανώς αφορα τις καταστάσεις που σας αρέσει να εκμεταλλεύεστε περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ένα ακόμη αρκετά σημαντικό στοιχείο είναι πως η Πανσέληνος θα βρίσκεται στην 3 μοιρα του Λεοντα , ο Ήλιος στην 3 μοιρα του Υδροχόου και ο Άρης στην 10 μοιρα στον Σκορπιό. Αυτό που θεωρώ εγώ ως σημαντική πληροφορία είναι πως οι αρχικές μοίρες των σταθερών ζωδίων , έχουν χρόνια να ενεργοποιηθούν και πιο συγκεκριμένα από τότε που ο Κρόνος εισήλθε στον Σκορπιό.

Όλα τα ουράνια φαινόμενα που επικρατούσαν στο ουράνιο στερέωμα επί το πλείστον είχαν να κάνουν με τα Θεμελιωδη Ζώδια, και τα Μεγάλα Τετράγωνα ή τους σχηματισμούς Σταυρών, Επομένως αν στον γενέθλιο χάρτη σας έχετε πλανήτες από τις 0-12 μοίρες σε σταθερα ζωδια , τότε να περιμένετε η ενέργεια εκεί να κορυφωθεί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ιδίως το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεαστεί τρομερά πολύ από την Πανσέληνο αυτή. Και αν το αποδώσουμε εικονικά όλα αυτά τα ουράνια ενεργειακά πεδία και φαινόμενα που θα υπάρξουν στον ουρανό , τότε πραγματικά ομοιάζει ο ουράνιος χάρτης με ένα παιχνίδι ταυρομαχίας κυριολεκτικά.

Έχετε τον ρολο του ανεξάρτητου, φλογερου, ταυρομάχου με το ξίφος του ….Απέναντι στον ταύρο….
όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ταυρομάχος θα νικήσει……. άλλωστε δεν κερδίζει την ταυρομαχία κάθε φορά… ή ναι;

ζωδια-ταρο-99