Πανσεληνος 20/06 Θα Μιλησουν οι Πραξεις

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

20/06 – Πανσέληνος στον Τοξότη, Το Καθήκον του Κένταυρου

Η Πανσέληνος της Δευτέρας 20 Ιουνίου πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν ο Ήλιος περάσει στον Καρκίνο. Είχαμε Πανσέληνο στον Τοξότη και τον περασμένο μήνα, και αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο γεγονός γιατί συνήθως έχουμε μία πανσέληνο σε κάθε ζώδιο κάθε χρόνο.

Κάποιες φορές ωστόσο, οι φυσικές ταλαντεύσεις των πλανητικών σχηματισμών μας παρέχουν την ευκαιρία να δρέψουμε τα πλεονεκτήματα μια πρόσθετης πανσελήνου. Ας την απολαύσουμε!

Το φεγγάρι θα αρχίσει την άνοδό του με τη δύση του ηλίου, θα φτάσει στην ακμή του τα μεσάνυχτα και θα αποχωρίσει με την ανατολή του ηλίου.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται φυσικά σε πλήρη αντίθεση, στον άξονα Διδύμων και Τοξότη. Υπάρχει μια πολύ χαρακτηριστική περιγραφή για αυτή την πανσέληνο: είναι η διαφορά ανάμεσα στο πράττω χωρίς να σκέφτομαι, και στο σκέφτομαι χωρίς να πράττω. Έχουμε την αισιοδοξία με παρωπίδες, να αντιστέκεται στην απραξία και τη σύγχυση.

Οι Δίδυμοι σκέφτονται αδιάκοπα καθώς περισυλλέγουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους. Τα ανισόρροπα δίδυμα γίνονται ενίοτε υπερβολικά αυστηρά και στεγανά, για να συνειδητοποιήσουν ότι τη ζωή πρέπει να την βιώσουμε για να την μάθουμε. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια και οι φαινομενικά ασήμαντες αποφάσεις, γίνονται πολύ σημαντικές.

tarw-zwdia

 

Αυτές οι πανσέληνοι αποτελούν μαθήματα ρεαλισμού και των συνεπειών των επιλογών μας. Και όλο αυτό υπάρχει ως θέμα εδώ και λίγους μήνες, με τον Κρόνο να είναι ανάδρομος στον Τοξότη όπως και ο Άρης. Μπορεί να είναι ένας ξέγνοιαστος τύπος, ωστόσο δεν ξεφεύγει τίποτα στον Τοξότη. Ακόμη κι όταν θεωρούμε ότι είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, αυτός θα μας πάει πάλι στο τέλος της ουράς για να αρχίσουμε ξανά. Μπορεί τα πάντα να φαντάζουν τέλεια… Όμως αν κάτι δεν συνάδει με τις αυστηρές απαιτήσεις του Κενταύρου – όσο απειροελάχιστο κι αν είναι – η προσπάθειά μας θα τύχει μηδενικής ανοχής.

Αυτές οι πανσέληνοι στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι αδέξιες και απατηλά περίπλοκες. Καλούμαστε να μάθουμε να λέμε «όχι» στον Κένταυρο όταν θέλει να αποδράσει- προκειμένου να εστιάσουμε την σκέψη μας κατάλληλα, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να αποφύγουμε μυριάδες απύθμενες λακκούβες στο σπειροειδές μονοπάτι του μυαλού.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στην εν λόγω συνεύρεση, αυτές οι λακκούβες οδηγούν σε νευρικότητα, σε βαριά σιωπή, σε σύνδρομα ανωτερότητας και σε διπρόσωπες συμπεριφορές. Ίσως η πιο εξοργιστική παράμετρος σε όλο αυτό, είναι ότι όλοι θα είναι παρόντες. Έτσι ακόμη κι όταν θα ενεργούμε για το απώτερο καλό μας, αναπόφευκτα θα συναντάμε εμπόδια με την μορφή της ανωριμότητας, της απροθυμίας για συνεργασία, της ισχυρογνωμοσύνης.

Μην τα παρατήσετε και μην παραδοθείτε! Γιατί αυτό είναι και το κλειδί για τα πάντα: χωρίς προκλήσεις, η ζωή δεν έχει ουσία. Αποδεχθείτε την αδεξιότητα, καταπιείτε την απογοήτευσή σας και βρείτε αυτά που θα πρέπει να μάθετε…

Η Πανσέληνος στον Τοξότη είναι ένα βέλος που μπαίνει ανάμεσα στα δίδυμα και τα διαχωρίζει, φωτίζοντας την Αλήθεια που είναι ραμμένη και κρυμμένη κάτω από την σάρκα. Αυτό είναι το καθήκον του Κενταύρου. Να ξεσκίσει το οικείο, να αναδείξει αυτό που τελικά πάντα ξέραμε, να μιλήσει με πράξεις που δεν αφήνουν κανένα αίνιγμα.

zwdia - love

Τον καταριόμαστε όταν κόβει τον ομφάλιο λώρο, αλλά τον ευλογούμε παράλληλα για όλα τα ψεύτικα που πάνε στη θέση τους μια μέρα. Και όταν γίνει αυτό, είμαστε επιτέλους ελεύθεροι να ζήσουμε ολοκληρωτικά μέσα στην Αλήθεια μας, μακριά από κάθε άρνηση και προσποίηση.

Όποτε είμαστε υπό την επιρροή των Διδύμων, κινούμαστε προς δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα, προς τη φωτιά και μακριά της. Τη μια στιγμή ενωμένοι, την επόμενη στιγμή ακριβώς απέναντι από το δίδυμο είδωλό μας. Ξανά και ξανά μαθαίνουμε ότι είμαστε ταυτόχρονα οι προφήτες και οι μάρτυρες. Αυτή είναι η μαγεία του αστερισμού των Διδύμων, αυτή η εξαιρετική και απαραίτητη υπενθύμιση ότι η σύγκρουση συμβαίνει μόνο μέσα μας… Ότι δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα σε σένα και τον καθρέφτη. Πώς να δείξεις συμπόνια στην αμάθεια αλλά να καταφέρεις να εκπληρώσεις όσα πρέπει να κάνεις και να ζήσεις μέσα στη δική σου αλήθεια;

Αυτό είναι το ερώτημα…

Και ο καθένας έχει τη δική του απάντηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia