Πανσεληνος 23/01 Ερωτικες Προβλεψεις

panselinos-zwdio-zygos

Πανσεληνος στο ζωδιο του Λεοντα 23 Ιανουαριου 

Η Πανσεληνος των Λυκων

Τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα καθώς ο Ανάδρομος Ερμής μπλέκεται με την Πανσέληνο στον Λέοντα

Η εγωκεντρική Σελήνη του Λέοντα στις 23 Ιανουαρίου 2016, μας παρακινεί να φέρουμε στο φως τις βαθιές μας κρυφές επιθυμίες Ωστόσο δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε και όλα μας τα μυστικά τώρα που ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο τέλος της πορείας του ανάδρομου κύκλου του.

zodia-taro-45

Αν και επιθυμούμε σφοδρά να εκφράσουμε δημοσίως την αγάπη που νιώθουμε έντονα μέσα μας, ο Ερμής και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον γεμάτο πάθος Πλούτωνα , κάνει τα πάντα πιο πολύπλοκα Τα λόγια μας φέρουν το βάρος κρυφών επιθυμιών και αγνώστων ως προς τους άλλων στόχων

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

Ευτυχώς ο πάντα ενδιαφερόμενος για το καλό της κοινότητας Ήλιος στον Υδροχόο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Σελήνη στον Λέοντα, διευρύνοντας τους ορίζοντες μας βοηθώντας επομένως να δούμε πέρα από τις προσωπικές μας προοπτικές Πρέπει να αναρωτηθούμε πως τα προσωπικά μας προβλήματα συμπλέκονται με μεγαλύτερα παγκόσμιας κλίμακας θέματα.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο μας θυμίζει πως οι ανάγκες των πολλών υπερτερούν των αναγκών των λίγων-. Ευτυχώς μπορούμε να καθυστερήσουμε την υλοποίηση των προσωπικών μας αναγκών και να τις βάλουμε στην άκρη δίνοντας προτεραιότητα στο κοινό καλό, μιας και η φιλόξενη Αφροδίτη θα αλλάξει πορεία και θα βρεθεί στο υπάκουο ζώδιο του Αιγόκερω λίγη ώρα πριν την δημιουργία της Πανσελήνου στον Λέοντα.

zwdia-tarw-zodia-19

Πανσεληνος κριός

Μπορεί να θεωρείτε ότι η δύναμη των πιστεύω σας είναι αρκετή δυνατή ώστε να υπερτερήσει πάνω σε ένα σημαντικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην διαπροσωπική σας σχέση. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα βρεθεί στον πέμπτο οίκο σας της αυτό έκφρασης δίνοντας δύναμη στην έκφραση των πιστεύω και των συναισθημάτων σας και προσφέροντας σας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε ακόμα και τα όποια συναισθηματικά ξεσπάσματα θα έχετε υπέρ σας, αρκεί βέβαια τα ξεσπάσματα αυτά να είναι εντός φυσιολογικών και λογικών ορίων. Μην ποδοπατήσετε σκληρά τα συναισθήματα των άλλων και αν συμβεί αυτό, τότε με το που καταλάβετε το λάθος σας αμέσως γίνετε γενναιόδωροι , συμπονετικοί προς το άτομο αυτό και φυσικά ζητήστε συγνώμη για την συμπεριφορά σας. Αντί λοιπόν να φουντώσετε την κατάσταση και να δημιουργήσετε ένα δράμα καλύτερα να επιλέξετε την ανώτερη οδό και να αφήσετε κάποιο ενοχλητικό γεγονός να φύγει από την σκέψη σας συνεχίζοντας παρακάτω το μονοπάτι της αγάπης

 

Πανσεληνος ταύρος

Η ακούραστη υπομονή σας μαζί με μια έντονη οικογενειακή ανησυχία που θα σας διακατέχει, θα οδηγηθούν στα άκρα – σε σημείο του να πλησιάζεται προς την πλήρη κατάρρευση σας- αφού η Πανσέληνος του Λέοντας θα είναι στον τέταρτο οίκο του ζωδίου σας , τον οίκο της οικογένειας. Η δυναμική λοιπόν μιας μικρής κατά ουσίαν κρίσης γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη καθώς εμφανίζονται πιέσεις που σας παρακινούν να ξεγελάσετε τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας προβλήματα καλύπτοντας τα με την πλήρη σας ενασχόληση με ζητήματα που αφορούν την κοινωνία και όχι εσάς. Σιγουρευτείτε λοιπόν ότι δεν θα επιτρέψετε στην τεμπελιά να μπει στην μέση και ως αποτέλεσμα να μην φτάσετε στην ολοκλήρωση των εργασιών που αναλάβατε ως ευθύνη σας. Ξεκινήστε λοιπόν από νωρίς το πρωί κάθε ημέρα και κρατήστε ένα σταθερό πρόγραμμα το οποίο να περιλαμβάνει κάθε προσωπική και κοινωνική σας υποχρέωση και τηρήστε το μέχρι να υλοποιήσετε και να πραγματοποιήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις στο βαθμό που επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι φυσικά.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

Πανσεληνος δίδυμοι

Ο σχεδιασμός του μέλλοντος σας είναι εξίσου σημαντικός με την τήρηση ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων σας. Η φλογερή Πανσέληνος του Λέων θα βρεθεί στον τρίτο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο του Άμεσου Περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα η ζωή σας να γίνει τρομερά πολυάσχολη και γεμάτη από εργασίες και καθήκοντα. Σκεφτείτε το που ακριβώς θέλετε να δείτε τον εαυτό σας να στέκει μελλοντικά , και αρχίστε από τώρα να δημιουργείτε προσχέδια υλοποίησης των μελλοντικών σας στόχων. Το να φτάσετε στην απτή επιτυχία ίσως πάρει περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχατε υπολογίσει, όμως μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω , ούτε να επιτρέψετε στην απογοήτευση να επισκιάσει την φιλόδοξη πορεία σας. Το να πιστεύετε στα όνειρα σας είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματοποίηση τους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πανσεληνος καρκίνος

Τα άτομα του ζωδίου σας είναι συνήθως πιο ευαίσθητα στους σεληνιακούς κύκλους από ότι τα άτομα των υπολοίπων ζωδίων. Και η Πανσέληνος στον Λέοντα η οποία θα βρεθεί στον δεύτερο οίκο των αξιών σας, δεν αποτελεί εξαίρεση. Θα αισθανθείτε μια δυνατή δύναμη να κρατηθείτε στην τωρινή σας θέση. Παρόλα αυτά ένα πρότζεκτ το οποίο ακόμα δεν έχει φτάσει στο να σας αποδώσει καρπούς μπορεί να σας βάλει σε θέση απαισιοδοξίας και να αρχίσετε να σκέφτεστε έντονα αν τελικά επιλέξατε σωστά και αν πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια τώρα πριν να είναι πολύ αργά. Η απάντηση στο δίλημμα σας αυτό είναι η εξής: το να συνεχίσετε να εργάζεστε σε ένα ήδη κατασκευασμένο έργο και να το οδηγείτε μπροστά είναι πιο παραγωγικό από το να το εγκαταλείψετε και να ξεκινήσετε από το μηδέν προσπαθώντας να βρείτε μια νέα ιδέα για έργο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πανσεληνος λέων

Καθώς η Πανσέληνος στον Λέοντα θα είναι στον πρώτο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο του Εγώ σας θα είστε ιδιαίτερα τεταμένοι συναισθηματικά και ψυχολογικά. Η θέση της Πανσελήνου η οποία είναι αντίθετη στην θέση του Ηλίου που είναι στον έβδομο οίκο των σχέσεων σας, θα σας δημιουργήσει αρκετές εντάσεις και θα φέρει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα αν πιστεύετε ότι αρκεί η επικοινωνία για να λυθεί μια διαφωνία σε ένα ζήτημα που θα υπάρξει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Μάλιστα δεν είναι διόλου απίθανο να οδηγήσετε το ταίρι σας στο να απομακρυνθεί από δίπλα σας λόγω της τόσο υπερβολικής σας αυτοπεποίθησης. Αντί λοιπόν να το παίζετε ξερόλας, ενημερώστε τους άλλους για τον τρόπο σκέψης σας και πείτε την λογική και άποψη σας και έπειτα ακούστε τις γνώμες των υπολοίπων με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Βρυχηθείτε λιγότερο και μουρμουρίστε περισσότερο

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

Πανσεληνος παρθένος

Θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε ένα προσωπικό σας δίλημμα καθώς η Πανσέληνος στον Λέοντα θα βρεθεί στον 12ο οίκο του ζωδίου σας – των μυστικών. Έχετε μία μανία να προσπαθείτε να βρείτε τρόπους έκφρασης των συναισθημάτων σας και εξωτερίκευσης του ενώ ταυτόχρονα εργάζεστε στο να τα κρατάτε κρυφά για τους άλλους και φανερά μόνο για τον εαυτό σας. Η επιμέρους γνωστοποίηση γεγονότων από την ζωή σας είναι μια κάπως τρίκι κατάσταση καθώς ίσως διαπιστώσετε πως αν αρχίσετε να μιλάτε για ένα θέμα μετά μάλλον θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσετε πριν τελειώσετε την ιστορία σας εντελώς. Για να το κατορθώσετε θα χρειαστεί να θέσετε σαφή όρια από την αρχή ώστε να φροντίσετε να μην υπάρχει καμία ασάφεια για το πόσο μακρυά θα φτάσετε την δημοσίευση των προσωπικών σας στοιχείων.

zwdia-zodia-tarw

Πανσεληνος ζυγός

Λόγω της βεβιασμένης άφιξης του κυβερνήτη πλανήτη σας στον Αιγόκερω υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε την διασκέδαση σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα πάτε την εποχή αυτή. Παρόλα αυτά η Πανσέληνος στον Λέοντα θα βρεθεί στον ενδέκατο οίκο της Φιλίας , δημιουργώντας σας την ανάγκη να ανοιχτείτε στους φίλους σας και να τους εκμηστηρευτείτε το τι έχετε ανάγκη και τι επιζητείτε την εποχή αυτή. Αν οι προθέσεις είναι αγνές , να ξέρετε ότι οι γύρω σας θα σας πάρουν στα σοβαρά και θα ασχοληθούν επίσης σοβαρά με τις ανάγκες σας αυτές. Όσο αφορά την δημοτικότητα σας τώρα, ευτυχώς με λίγη τύχη θα παραμείνετε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας των φίλων σας ενώ παράλληλα θα δράτε με αρκετά υπεύθυνο τρόπο στα προσωπικά σας.

 

Πανσεληνος σκορπιός

Είναι λογικό να εκφράσετε με πάθος τον εαυτό σας στην δουλειά σας λόγω της θέσης της Πανσελήνου στον Λέοντα , που θα είναι στον 10ο οίκο του ζωδίου σας, στα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Παραδόξως θα μπορέσετε να έχετε αντικειμενική άποψη και να κρατήσετε γενικότερα την αντικειμενικότητα σας παρόλο που τα συναισθήματα σας θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέλος της εξίσωσης αυτής.. Όμως μην κάνετε το λάθος και περιμένετε τους άλλους να δημιουργήσουν την δική σας πραγματικότητα. Αντί λοιπόν να καθίσετε στην άκρη ή να παίξετε το ρόλο της κεφαλής της ομάδας καλύτερα να βγείτε μπροστά και να υλοποιήσετε μόνοι σας του στόχους σας. Η ορατή πρόοδος θα πάρει περισσότερο χρόνο από όσο πιστεύατε αρχικά για αυτό αφήστε την πίστη και την αποφασιστικότητα σας να σας οδηγήσουν κατά μήκος της διαδρομής αυτής

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Πανσεληνος τοξότης

Η καρδιά σας έχει ρυθμιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να βάλετε στην άκρη τα παρόντα έργα και να αφοσιωθείτε στο να βάλετε εμπρός ένα μεγαλύτερο έργο ζωής που επιθυμείτε. Η μελοδραματική Πανσέληνος στον Λέοντα θα βρεθεί στον 9ο οίκο της Περιπέτειας, την οποία και θα ενδυναμώσει, αλλά επίσης μέσω της υιοθέτησης μιας έξυπνης στρατηγικής θα μπορείτε και να κρατήσετε ισορροπημένους όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Το μόνο κακό που υπάρχει σε αυτή την περίπτωση είναι πως αν στοχεύετε πολύ ψηλά πιθανόν να χάσετε έναν άλλο πραγματοποιήσιμο σκοπό ζωής από το να τον επιτύχετε. Για να μην θέσετε σε κίνδυνο λοιπόν την συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια , φροντίστε ώστε να ακολουθείτε ένα πρακτικό σχέδιο δράσης πάντα. Ευτυχώς με το να δίνετε την δικιά σας πινελιά στην ισορροπία αυτή θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε πλήρως στις πρακτικές και καθημερινές υποχρεώσεις σας ενώ ταυτόχρονα ακολουθείτε τα όνειρα σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

Πανσεληνος αιγόκερως

Αν και φοβάστε ότι οι άνθρωποι θα σας κρίνουν αρνητικά, η αυθεντία σας δεν πρόκειται να βγει λανθασμένη αν και εφόσον εσείς παραμείνετε ειλικρινείς όσο αφορά τις ανησυχίες και τις σκέψεις σας. Η ζωηρή Πανσέληνος στον Λέοντα θα είναι στον όγδοο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο της βαθιάς μοιρασιάς. Μία θέση η οποία μπορεί να τροφοδοτήσει όμως τους φόβους σας στην περίπτωση που αισθάνεστε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Εν τω μεταξύ η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ήδη συγκρατημένο ζώδιο σας με αποτέλεσμα να συγκρατήσετε υπερβολικά και να καταπιέσετε τα συναισθήματα σας. Ωστόσο μόλις κάνετε την αρχή και ξεκινήσετε να ανοίγετε την καρδιά σας και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας, η ψυχολογία σας θα ελαφρύνει αρκετά. Το χαμόγελο είναι το καλύτερο αντίδοτο ιδίως αν η καθημερινότητα είναι ένα γλυκό πικρό χάπι που θα πρέπει να καταπιείτε.

zodia-zvdia-75

Πανσεληνος υδροχόος

Το να ανοίξετε στους άλλους την καρδιά σας είναι ευπρόσδεκτο όσο όμως συγκρατείτε τον εαυτό σας και δεν ξεπερνάτε το όριο καταλήγοντας σε ατελείωτες και ολικές εξομολογήσεις όλων σας των μυστικών. Η σαν μικρό παιδί Πανσέληνος στον Λέοντα θα φωτίσει τον έβδομο οίκο , των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ωθώντας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματα περί αγάπης και έρωτα που έχετε στην καρδιά σας. Απλά να θυμάστε πως ότι δεν λέμε μερικές φορές έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία και αξία από αυτά που διατυμπανίζουμε φωναχτά. Αν πλησιάσετε τους άλλους με μεγάλη ορμή και δύναμη , τότε ίσως αυτοί θεωρήσουν πως αναμένετε κάτι ως αντάλλαγμα από την δικιά τους μεριά. Προσπαθήστε επομένως να εκφράσετε ανέμελα αυτό που σκέφτεστε και αφήστε την υπόλοιπη ιστορία να εξελιχθεί μπροστά στα μάτια σας.

 

Πανσεληνος ιχθείς

Σχεδόν κάθε σωματική άσκηση μπορεί να καλμάρει τα νεύρα σας, αλλά θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν καταφέρετε να πετύχετε και κάτι την ώρα που θα ασκείτε το σώμα σας. Η αθώα Πανσέληνος στον Λέοντα θα είναι στον έκτο οίκο της Εργασίας, δημιουργώντας μια χειροπιαστή ένταση ανάμεσα στις επιθυμίες και τα όνειρα σας και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Βεβαίως μπορείτε να μειώσετε το άγχος σας με το να διοχετεύσετε την επιπλέον ενέργεια που θα κουβαλάτε με το να πηγαίνετε στο γυμναστήριο κάθε μέρα. Όμως αν καταφέρετε επιπρόσθετα να διοχετεύσετε ένα μέρος της ενεργητικότητας σας στην δημιουργία και πραγματοποίηση των επιθυμιών και ονείρων σας τότε σίγουρα θα κερδίσετε στον τομέα του πνεύματος.

zodia-astra-tarot