Παρασκευή και 13, Επιρροές σε όλα τα ζώδια

best-friends-full-moon

Παρασκευή και 13, Επιρροές σε όλα τα ζώδια

Ιδιαίτερη μέρα αυτή η μέρα, όπου ο περισσότερος πληθυσμός της γης, διχάζεται μεταξύ των προκαταλήψεων και των δοξασιών αλλά και της ανάλαφρης περιπαικτικής διάθεσης.

Με πολλή δόση χιούμορ…..λοιπόν…:

 

Ως γνωστόν οι απτόητοι Κριοί και Λέοντες, δεν αντιλαμβάνονται προκαταλήψεις και σχετικά θέματα. Το πιο πιθανόν είναι οι ελεύθεροι να προσεγγίσουν μοναχικές καρδιάς, για να τις παρηγορήσουν και να τους δώσουν μια χείρα βοηθείας.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 15:00

zodia-taro-45

Οι φοβικοί Καρκίνοι και Ιχθείς, θα φέρουν κόσμο σπίτι τους, για να τους κρατήσουν πολύωρη παρέα. Πάντως τα αστρολογικά, που είναι θετικά – συμμαχικά αυτήν την περίοδο, πιθανόν να εμφανίσουν και κάποιον κοντά στα αισθηματικά τους μέτρα. Κρατήστε τα ματάκια σας ανοιχτά.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 12:00

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι μέσα σε όλα Δίδυμοι και Σκορπιοί, έχουν μελετήσει σφαιρικά και εις βάθος το θέμα αυτό, και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να καθησυχάσουν τα οικεία πλήθη που κρέμονται από τα χείλη τους. Δεν θα συμβεί τίποτα πραγματικά… και η μέρα θα κυλήσει κανονικά. Ίσως μέσα και από αυτές τις δημόσιες σχέσεις, να προκύψουν και ξαφνικοί και μοιραίοι έρωτες.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 14:00

Οι πύρινοι Τοξότες, έχουν ήδη τα προσωπικά τους ζητήματα, με τον Άρη και τον Κρόνο, να τακτοποιήσουν. Άρα αποκλείεται να κάτσουν και να ασχοληθούν με τα αίολα! Ίσως και να περάσουν το βράδυ τους με καλές και ιδιαίτερες συντροφιές.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 17:00

Αιγόκεροι και Ταύροι, οι αυστηροί τεχνοκράτες του ζωδιακού κύκλου, έχουν προ πολλού εντρυφήσει πάνω στο θέμα, και έχουν αποφανθεί επί τούτου. Ουδείς λόγος ανησυχίας για τον κοινό λαό.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 20:00

Οι Παρθένοι και οι Ζυγοί είναι και αυτοί σε μια μετριοπαθή στάση, απέναντι σε αυτό το φλέγον θέμα. Οι μεν το έχουν βάλει στην ίδια τρομαχτική κατηγορία με τα μικρόβια, και οι δε, με την ανισορροπία που χαρακτηρίζει το ζώδιο τους, ίσως και να χρειαστεί να το ξανασκεφτούν πολλάκις.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 18:00

Για του αυτόνομους και αυτάρκεις Υδροχόους, τα πράματα είναι πιο εξειδικευμένα, καθώς είναι ίσως και αυτοί που πρωτοασχολήθηκαν με το θέμα. Το ζήτημα δεν τους απασχολεί ούτε στο ελάχιστο, και το πιο πιθανόν είναι να περάσουν την μέρα τους, αγκαλιά με το κομπιούτερ και τα κατοικίδια τους.
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ώρα: 13:00