Προβλέψεις Αστρομαντικής- Αριθμολογίας για Ζευγάρια

wet-dice-black-red

Προβλέψεις Αστρομαντικής- Αριθμολογίας για Ζευγάρια

Οι δυνατές μέρες που τα άστρα … θα δίνουν περισσότερους κραδασμούς, σε υποθέσεις αισθημάτων, πλησιάζουν. Ένα ιδιαίτερο χρονο-διάστημα μεταξύ 10 και 22/09/17, που θα ταρακουνήσει όλες τις στατικές καταστάσεις, που φαινομενικά μπορεί να έχουν λήξει, αλλά μοιραία έχουν ακόμη ανοιχτό τον κύκλο της ευκαιρίας.

Προβλέψεις για όλα τα ζωδια:

 

Οι Κριοί και οι Ιχθείς, που έχουν αυτήν τη εποχή τον Δία να τους υποστηρίζει από τον Ζυγό, θα δεχτούν στην καθημερινότητα τους, μια σειρά από καλές ειδήσεις, που αφορούν υποθέσεις αγάπης και οικονομικών δεδομένων … που τους έχουν στεναχωρήσει πολύ, τους τελευταίους μήνες.
Σε μια καλή και ανάλογη φάση θα βρεθούν και οι Τοξότες, που δείχνουν να έχουν καταλάβει όλα τα παλιότερα τους λάθη και να έχουν πια την θέληση, για να τα διορθώσουν. Το δεύτερο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου θα έχετε τις ευκαιρίες … που σίγουρα θα σας φτιάξουν και την ψυχολογία.
Εσείς οι πολύμορφοι Ζυγοί, θα έχετε πολλές εκπλήξεις …που θα σας κάνουν να δείτε την ζωή τους και τις αποφάσεις πέριξ αυτής, άμεσα. Το χρήμα θα παίξει το ρόλο του!
Τυχερά νούμερα: 2 και 8

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Δίδυμοι είναι σκεπτικοί, για το αν θα πρέπει να κάνουν κάποιες κινήσεις για να τραβήξουν την προσοχή και πάλι, ενός ιδιαίτερου και ξεχωριστού ανθρώπου, ή να το ξεχάσουν. Μόνο ο επιμένων νικά, και σίγουρα το αεικίνητο σας πνεύμα θα πράξει και θα δικαιωθεί.
Όσο για εσάς τους Υδροχόους, που είστε μόνιμος ερωτικός στόχος και πειρασμός, μην χαλαρώνετε … σειρά οι προτάσεις… που θα σας γοητεύσουν και θα σας δελεάσουν, το ερωτικό σας ταμπεραμέντο.
Τυχερά νούμερα: 1 και 7

Μην κάνετε πίσω στα όνειρα σας, Ταύροι και Καρκίνοι. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του δεύτερου 10ημέρου του μήνα αυτού, θα σας πάνε σε ένα άλλο επίπεδο συναισθημάτων και γνώσης. Αυτός, που θέλετε και ζητάτε τόσο καιρό από το σύμπαν, παλιός η καινούργιος, θα σας έρθει, για να σας πολιορκήσει.
Και εσείς οι Αιγόκεροι, μπορείτε πια να απολαύσετε στο έπακρον τους κόπους από την προσπάθεια σας, πάνω στην ερωτική εξομολόγηση και απολογία που θα σας γίνει, από το άτομο που αγαπάτε.
Τυχερά νούμερα: 4 και 6

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μην κάνετε κάτι υπερβολικό εσείς οι Λέοντες, αυτές στις ημέρες, δεν χρειάζεται. Άλλωστε τα έχετε κάνει όλα … τον προηγούμενο καιρό. Αυτοί που σας αγαπούν… θα σας πλησιάσουν με προτάσεις και δέλεαρ αληθινά, και θα πάρουν το ‘ΝΑΙ’ σας.
Στα ίδια μονοπάτια θα κινηθούν και οι Σκορπιοί, που θα διαπιστώσουν διπλωματικές συμπεριφορές και επικοινωνίες … από πρώην αγαπημένους, που θα μιλούν για επιστροφές άνευ όρων.
Ξεχωρίστε Παρθένοι το όνειρο από την πραγματικότητα και αποφασίστε το … μόνοι και ήσυχοι ή την μόνιμη αγωνία, ενός άπιστου έρωτα και δύσκολου συντρόφου.
Τυχερά νούμερα: 8 και 7

zwdia