Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο εξάμηνο. Ζώδια Γης

imerisies-26314-zwdia

Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο εξάμηνο. Ζώδια Γης

Μια καταπληκτική εποχή, ξεκινώντας από τον Ιούλιο… που το ύδωρ του Καρκίνου κάνει όλα τα γήινα ζώδια, πολύ πιο γόνιμα σε όλες τις υποθέσεις που τους απασχολούν. Οι ερωτικές υποθέσεις, που ενοχλούν, μέσα από τις δικές σας πια πιο αυστηρές διαθέσεις, είτε θα ισορροπήσουν είτε θα τερματιστούν.

 

Πιο αναλυτικά για τα ζώδια της Γης :

Ταύροι : Όλες οι σκέψεις και οι προτάσεις, που θέλετε να προσφέρετε στον άνθρωπο σας, μπορούν άμεσα να γίνουν πραγματικότητα. Τα άστρα και ειδικά ο κυβερνήτης σας, όλο το επόμενο 2μηνο, θα σας δίνει το χρήμα που έχετε ζητήσει, έτσι ώστε να φύγετε από την μετριότητα και να περάσετε σε επόμενα βήματα και στην προσωπική σας ζωή. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα λύσουν τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος … και θα δώσουν μόνιμες δεσμεύσεις. Απολαύστε τα καλά που θα σας προσφερθούν.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος και Ζυγός
Χρήμα – Καριέρα : 9 / 10
Τύχη : *** / **

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένοι : Εσείς δεν έχετε πια κανέναν παράπονο. Ήταν τόσο έντονο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που τώρα έχετε αποκομίσει μεγάλη εμπειρία, έτσι ώστε πια θα διαλέξετε αυτά και αυτούς που σας ταιριάζουν. Οι σχέσεις που έχουν αποδείξει με πολλούς τρόπους, την αξία τους, σίγουρα μέσα στους επόμενους 3 – 4 μήνες, θα ανοίξουν συζητήσεις, που θα έχουν να λένε για συγκατοικήσεις – γάμους – οικογένεια. Μέσα στα καλά και τα θετικά που σας πλησιάζουν, είναι και η οικονομική άνεση, που θα έρθει και μέσα από την εργασία σας, αλλά και μέσα από ξαφνικό – τυχερό χρήμα.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός και Σκορπιός
Χρήμα – Καριέρα : 10 / 10
Τύχη : *****

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκεροι : Ποτέ μην πείτε …. ποτέ εσείς. Όλα έχουν αλλάξει και το αισθάνεστε ήδη. Οι σχέσεις που πέρασαν, από κάποια δύσκολα αλλά τελικά δεν διαλύθηκαν, αυτό το Καλοκαίρι θα γίνουν σίγουρα πιο δυνατές. Ίσως και να αλλάξουν στάτους, και να ονομασθούν πια μόνιμες και νόμιμες. Πολλές και οι φρέσκιες γνωριμίες και επαφές που θα αγκαλιάσουν τις πληγωμένες καρδιές των χωρισμένων, και των πολύ καιρό μόνων.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος και Ιχθείς
Χρήμα – Καριέρα : 9 / 10
Τύχη : ***/ **

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00