Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο εξάμηνο. Ζώδια Φωτιάς

9858-fire-dance-1680×1050-digital-art-wallpaper

Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο εξάμηνο. Ζώδια Φωτιάς

Σκεφτείτε άμεσα και θέστε τα χρονικά σας προγράμματα, σε αυτά που πρέπει να γίνουν πριν να λήξει το Καλοκαίρι. Οι όψεις των περισσοτέρων πλανητών, θα σας βοηθήσουν να λυτρωθείτε από λάθη του παρελθόντος. Αυτό σημαίνει άμεσα, μια καλύτερη ψυχολογία, αρκετό χρήμα και ποιοτικούς ανθρώπους να σας περιβάλλουν.

Πιο αναλυτικά για τα ζώδια της Φωτιάς :

 

Κριοί : Εσείς και τα άστρα έχετε κάνει μόνιμες συμμαχίες. Θα σας έρθουν κάποιες εξελίξεις, που δεν τις περιμένατε, και ειδικά γύρω από αισθηματικές ιστορίες, που κάποτε σας πλήγωσαν πολύ. Είναι όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, μια εποχή, που είτε θα επανασυνδεθείτε υπό νέους όρους με μια παλιά σας ερωτική σχέση – γνωριμία, ή θα περάσετε οριστικά σε νέες αγκαλιές – γνωριμίες. Στον οικονομικό σας τομέα, θα βρεθούν συνεργασίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που θα σας ανακουφίσουν και αυτό θα είναι μόνιμο πια.
Ερωτική εύνοια με : Κριός και Αιγόκερως
Χρήμα – Καριέρα : 9 / 10
Τύχη : *** / **

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέοντες : Υπάρχουν αρκετά θέματα, που μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, σας κουράζουν. Για υποθέσεις, χρημάτων – κληρονομικών – νομικών, θα έχετε πολύ καλές ειδήσεις, που θα σας λύσουν τα χέρια σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Προτάσεις αγάπης, θα έρθουν από μια νέα σχέση σας, που πιθανόν μέσα στον χρόνο να εξελιχτεί σε σοβαρή – νόμιμη δέσμευση. Είστε το ζώδιο, που μέσα στους επόμενους μήνες, θα ξεκαθαρίσετε σε όλα τα επίπεδα την ζωής σας.
Ερωτική εύνοια με : Κριός και Αιγόκερως
Χρήμα – Καριέρα : 8 / 10
Τύχη : *** */ *

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότες : Σίγουρα είναι οι τελευταίοι μήνες, με τον Κρόνο να σας δίνει τις τελευταίες του θετικές όψεις ζωής. Τα πρακτικά μαθήματα σας, τα έχετε πάρει, και σίγουρα θα τα εφαρμόσετε στα οικονομικά σας αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που ανήκετε στους χωρισμένους, το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα δεχτείτε κάποιες προσκλήσεις, αλλά αυτήν την φορά θα πρέπει να τις φιλτράρετε, με μεγαλύτερη αυστηρότητα. Δεν θα λείψουν και οι νέες επαφές και γνωριμίες, που ίσως και να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Ερωτική εύνοια με : Κριός και Αιγόκερως
Χρήμα – Καριέρα : 10 / 10
Τύχη : *** **

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love