Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο 6μηνο. Ζώδια Αέρα

Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο 6μηνο. Ζώδια Αέρα

Το Καλοκαίρι, είναι η εποχή που σας ταιριάζει απόλυτα. Αυτό θα φέρει στους περισσότερους και την αισθηματική ισορροπία την οποία, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποζητούν. Νέοι έρωτες θα ξεπροβάλουν, αλλά και κάποιοι από τα παλιά, ίσως και να παίζουν με το μυαλό σας! Ισορροπίες θα έρθουν και σε εργασιακά – οικονομικά θέματα. Πολλοί και οι γάμοι, που θα δώσουν την πρωτιά στα αέρινα ζώδια για φέτος.

Προβλέψεις για τα ζώδια του Αέρα :

 

Δίδυμοι: Είσαστε το παιδί του Καλοκαιριού. Αυτό ήδη τρέχει στο αίμα σας και εσείς έχετε γίνει για ακόμη μια φορά, το απόλυτο ερωτικό επίκεντρο αυτής της εποχής. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα ξεχάσουν τα άσχημα παλιά μέσα … από νέες προσεγγίσεις, που θα τους αναστατώσουν. Επίσης μεγάλες αγάπες μέσα στο επόμενο 3μηνο, θα δώσουν ανακοινώσεις για επισημοποίηση –ίσως και έναν απόγονο. Το χρήμα σας στηρίζει και αυτό θα είναι πια μόνιμο.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος και Ζυγός
Χρήμα – Καριέρα : 10 / 10
Τύχη : *****

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγοί: Εσείς έχετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να λύσετε, πολλά θέματα, και οικονομικά και αισθηματικά. Στα εργασιακά σας, θα δείτε μεγάλες και σταθερές αλλαγές. Αυτό σίγουρα θα σας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία, που θα έχει τον θετικό της αντίκτυπο και στα ερωτικά σας ζητήματα. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που βίωσαν μια κρίση, θα έχουν τις πρακτικές ευκαιρίες για να έρθουν και πάλι πιο κοντά, ίσως και με την αληθινή συμπαράσταση των φίλων – γνωστών. Ετοιμάστε βαλίτσες για διακοπές.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός και Ιχθείς
Χρήμα – Καριέρα : 9 / 10
Τύχη : **** / *

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόοι: Εσείς μπορείτε να κατεβάσετε ταχύτητες και να απολαύσετε την Καλοκαιρινή σεζόν. Τα οικονομικά – εργασιακά σας, έχουν μπει στην σειρά που επιθυμείτε και το μόνο που σας απομένει είναι, να βρείτε το σωστό ταίρι πλέον για την καρδιά σας. Αυτό και κάτω, από αυτές τις αστρολογικές όψεις θα δώσει νέους και παθιασμένους έρωτες. Είναι πια στην δική σας την ευθύνη, να διαχειριστείτε σωστά αυτήν την φορά, συναισθήματα και άτομα.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος και Τοξότης
Χρήμα – Καριέρα : 8 / 10
Τύχη : **** / *

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love