Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο 6μηνο. Ζώδια Νερού

zwdia-toy-neroy

Προβλέψεις Διαρκείας. 2ο 6μηνο. Ζώδια Νερού

Ο νέος μήνας είναι στρωμένος με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, για τα ζώδια του νερού. Αυτό θα φέρει μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, πολύ χρήμα αλλά και νέες αγάπες, που θα ισορροπήσουν αισθήματα και ζωές.

Προβλέψεις για τα ζώδια του Νερού :

 

Καρκίνοι: Είσαστε μέσα στην καλή χαρά. Αυτό ξεκινάει στην ερωτική σας ζωή, που επιτέλους βρίσκει την σωστή και σταθερή της πορεία, μετά από ένα χρονικό διάστημα που όλα ήταν μέτρια. Αυτοί που έχουν διπλές καταστάσεις στο παρόν τους, θα πρέπει μέσα στο Καλοκαίρι, να πάρουν αποφάσεις, για το που και με ποιον τελικά επιθυμούν να καταλήξουν. Από αυτούς που έχουν χωρίσει, μέσα στο δεύτερο 10ημερο του Ιουλίου, θα έχουν νέα, για επανασύνδεση, υπό νέους όρους. Σαφώς, και ικανοποιημένοι θα μείνουν και οι εργένηδες που θα έχουν νέα πλησιάσματα.
Ερωτική εύνοια με : Κριός και Ταύρος
Χρήμα – Καριέρα : 10 / 10
Τύχη : *****

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιοί: Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν καθοριστικές αλλαγές σε όλους τους Σκορπιούς, που είναι μόνοι τους. Παλιοί έρωτες αλλά και καινούργιες γνωριμίες θα εμφανιστούν, και θα σας βάλουν σε ένα σταυροδρόμι δύσκολων αποφάσεων. Εσείς πια έχετε την απαραίτητη εμπειρία, για να διαλέξτε αυτό που μπορεί να σας συμπληρώσει ιδανικά. Πολλές και οι ευχάριστες εξελίξεις, που θα σας έρθουν από τα οικονομικά – νομικά σας τυχόν θέματα. Εκκρεμή διαζύγια θα λάβουν τέλος, άμεσα και με την θετική στάση πια και από τις δύο πλευρές.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός και Ιχθείς
Χρήμα – Καριέρα : 8 / 10
Τύχη : ***/**

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ιχθείς: Κατεβάστε τους διακόπτες του στρες και του άγχους …επιτέλους. Το Καλοκαίρι είναι εδώ και σας δίνει, τις καλύτερες προδιαγραφές για να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε πραγματικότητα. Στα οικονομικά σας ζητήματα, ακόμη και σε κάποια χρήματα που περιμένετε, θα έχετε καλές ειδήσεις, που θα σας λύσουν τα χέρια και τα προβλήματα… που μέχρι τώρα σας καθυστερούσαν. Υπάρχουν και κάποιοι, που θα δεχτούν και πάλι ερωτική πολιορκία, από το πρόσφατο παρελθόν τους, που σίγουρα …δεν θα περάσει απαρατήρητη. Σκεφτείτε το στον δικό σας χρόνο.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος και Τοξότης
Χρήμα – Καριέρα : 9 / 10
Τύχη : **** / *

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67