Προβλέψεις Καλοκαιριού βάση ωροσκόπου

zwdia-erwtikes-21-7-14

Προβλέψεις Καλοκαιριού βάση ωροσκόπου

Αναλυτικές γενικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, βάση του ωροσκόπου τους.
Αν έχετε ωροσκόπο… τότε:

Κριός: Μην χάσετε την ώρα σας με άτομα, που και στο παρελθόν έχουν επαναλάβει τις προβληματικές και ανώριμες τους συμπεριφορές “πάνω” σας. Το πιο πιθανόν είναι σε κάποια στιγμή πίεση να το ξανακάνουν, και αυτήν την φορά θα φταίτε εσείς του το επιτρέψατε. Το χρήμα και η άνεση, θα σας βοηθήσουν φέτος για ποιοτικότερες συμπεριφορές.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

 

Διαβαστε τις  ερωτικες προβλεψεις  Καλοκαιρι 2017 για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταύρος: Με την Αφροδίτη να έχει εξαιρετικές όψεις με τον Δία, εσείς θα βρείτε επιτέλους την αισθηματική σας ισορροπία, κάτι που μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι μπορεί να σας δώσει και πιο σταθερές δεσμεύσεις. Από την αρχή του Αυγούστου, θα έρθουν και οι φρέσκιες γνωριμίες… για τους εργένηδες και τους χωρισμένους.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Δίδυμοι: Εσείς και τα κουβαδάκια σας, θα έχετε πολλή δουλειά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ότι και όποιος τελικά… δεν μπορεί να πιάσει τις προδιαγραφές σας, θα πάει σε άλλη παραλία. Η μοναξιά δεν σας τρομάζει, ίσα – ίσα σας κάνει και πιο γοητευτικούς. Επιστροφές να περιμένετε μετά τις 21 / 07.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

tarw-zwdia

Καρκίνος: Σίγουρα αυτές οι θετικές ημέρες, με τον Ήλιο πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας κάνουν το επίκεντρο για πολύ κόσμο, που θα σας πλησιάσει με σκοπό να σας κερδίσει. Μέσα σε αυτήν την κινητικότητα, θα δεχτείτε και προσκλήσεις, από παλιές γνωριμίες – ιστορίες.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Λέων: Σε λίγες ημέρες, όλο το σύμπαν … θα κοιτάει εσάς. Αυτό σημαίνει ότι θα απλωθούν μπροστά σας, χρήμα, νέοι έρωτες και εξαιρετική ψυχολογία. Οι συνδυασμοί των άνωθεν βαραίνουν… τελικά μόνο εσάς. Ακόμη και οι δύσκολες επανασυνδέσεις, θα γίνουν πραγματικότητα.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Παρθένος: Αυτό που ζητάτε, είναι να υπάρξει επιτέλους ηρεμία και εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, που μέσα στο προηγούμενο διάστημα, πέρασε δύσκολα. Αυτό είναι και κάτι, που το αποζητά, και ο άνθρωπος σας. Να είστε έτοιμοι για προτάσεις και αισθηματικές εκπλήξεις.
Αστρολογική εύνοια: 3/5

Ζυγός: Αν δεν θέλετε να πάτε και πάλι πίσω, στο αδιέξοδο παρελθόν σας, τότε απλά απολαύστε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού, που θα σας δώσει ευκαιρίες για γνωριμίες – επαφές με άτομα κύρους, περισσότερο χρήμα και πολύ κόσμο … που είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Εσείς αυτό το Καλοκαίρι, θα έχετε τον ρόλο του ελεύθερου σκοπευτή. Αυτό σημαίνει, ότι ειδικά εσείς που είστε μόνοι, θα έχετε πολλά νέα πρόσωπα, να σας ζητούν την προσοχή σας. Οι εν σχέση, καλό θα ήταν να απολαύσουν τις συντροφικές τους διακοπές. Τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Τοξότης: Είσαστε μέσα σε μια ευχάριστη αισθηματική αναστάτωση, καθώς πλέον έχετε καταλάβει, ότι ο σύντροφος σας, επιθυμεί να σας μιλήσει για το κοινό σας μέλλον. Είστε αυτοί, που εντός των επόμενων εβδομάδων, θα έχετε προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης… ακόμη και επανασύνδεσης.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση αυτήν την εποχή, όμως από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και μετά, αυτό αλλάζει υπέρ σας. Νέες επαφές και κόσμος, εισέρχεται στην ζωή σας, και μέσα από αυτό, πιθανόν να αναδειχτεί και ένας νέος παθιασμένος έρωτας.
Αστρολογική εύνοια: 4/5

Υδροχόος: Εσείς υπολογίσετε και το σύμπαν σας ακούει. Ξαφνικό χρήμα πέφτει στους δρόμους σας. Νέος σύντροφος θα κρατήσει την καρδιά σας, αλλά και σε αυτούς, που έχουν χωρίσει άδικα, θα υπάρξει επικοινωνία και άμεση συμφιλίωση μέσα στον Ιούλιο.
Αστρολογική εύνοια: 5/5

Ιχθείς: Εσείς και τα γούστα σας, θα βρουν το γόνιμο έδαφος του ζητάτε. Αυτό θα ξεκινήσει από το δεύτερο 15μερο του Ιούλιου και για όλον τον Αύγουστο. Οι σχέσεις οι σοβαρές θα πάρουν πιο επίσημες αποφάσεις. Οι έρωτες οι καινούργιοι θα εξελιχθούν σε σταθερές αγάπες…. αλλά και χρήματα που αναμένετε θα σας έρθουν.
Αστρολογική εύνοια: 4/5