Προβλέψεις για τα ζωδια ανά ωροσκοπο –Μάιος

Προβλέψεις για τα ζωδια ανά ωροσκοπο –Μάιος

Ο μήνας των μεγάλων αλλαγών. Αφροδίτη και Ερμής αποδίδουν τα μέγιστα των αισθηματικών επικοινωνιών, και βάζουν διλήμματα σε όσους κοιτάνε το άγνωστο μέλλον.

 

 

Για όλους τους αστρολογικούς συνδυασμούς:

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο της Φωτιάς
Οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά σας. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη και του Πλούτωνα, είναι κάτι που μπορεί στο τώρα να σας δημιουργεί καθυστερήσεις και ποικίλα προβλήματα, αλλά από τα μέσα του Μαίου, η θετική ψυχολογία θα σας κυκλώσει μαζί με καινούργιες ευκαιρίες, για αναζωπύρωση αισθημάτων που αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ακόμη και τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν.

zodia-taro-45

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης
Η ρομαντική σας πλευρά θα γίνει πιο έκδηλη από ποτέ, τις πρώτες δύο εβδομάδες του Μαίου. Η Αφροδίτη σε ευνοϊκές όψεις με τον Άρη θα ισχυροποιήσουν συναισθήματα – σχέσεις και γάμους. Πολλές και οι μετακινήσεις αυτών που έχουν σχέση εξ’αποστάσεως, και τώρα πια επιθυμούν να κάνουν τα ξεκαθαρίσματα τους.

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Μια παραπάνω ένταση θα έχετε, που ίσως και να σας κάνει να πείτε περισσότερα από ότι χρειάζεται. Άλλωστε τα δύο ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, αέρας και πυρ, δεν έχουν την φήμη της μετριοπάθειας. Μην φοβηθείτε να δείξετε το αληθινό σας πρόσωπο, σε όλους αυτούς που σας κρίνουν, ακόμη και στον σύντροφο σας.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια της Φωτιάς με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη επιτέλους την προσωπική σας ζωή, που μόνο σας κουράζει με τις υπερβολές και τις εντάσεις. Οι όψεις του Πλούτωνα και του Δία, θα σας βοηθήσουν στις σκέψεις αλλά και στις κινήσεις σας, μέσα από εποικοδομητικές συζητήσεις, για να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Αυτό μην το προσπαθήσετε, αν έχετε πάρει απόφαση για χωρισμό.

ζωδια της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο της Γης
Η αισιοδοξία σας είναι συγκρατημένη, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει τον προηγούμενο μήνα. Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα με το σπίτι αλλά και την εργασία σας, και ίσως όλο αυτό να σας έχει αποπροσανατολίσει. Οι μέρες γύρω στην νέα σελήνη του Μαίου, σας τροφοδοτούν με δυναμική και σοβαρή σκέψη, έτσι ώστε να προβείτε σε αλλαγές που θα σας φέρουν και πάλι στην ισορροπία σας.

ζωδια της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Έχετε πολλά να κάνετε αυτό τον μήνα. Είσαστε ο ζωδιακό συνδυασμός που μέσα στον Μάιο, θα αναταράζει την ησυχία όλων των άλλων ζωδίων. Θα θελήσετε να κάνετε ανασκόπηση σε οτιδήποτε έχει συμβεί και να το επιλύσετε. Είναι μια βολική περίοδος που θα σας διευκολύνει και στον οικονομικό τομέα. Νέες γνωριμίες, και πολλά υποσχόμενες για τους αδέσμευτους και τους χωρισμένους.

ζωδια της Γης με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Το ένστικτο σας είναι αυτό που θα λειτουργήσει αυτό τον μήνα απομακρύνοντας σας, από άτομα και καταστάσεις που είναι άσχετα από τα δεδομένα σας. Έχετε χρόνο εσείς οι χωρισμένοι και μέσα στον Μάιο, να κάνετε τις συζητήσεις σας, και να δείτε αν μπορούν να γεφυρωθούν οι διαφορές και να ανθίσουν και πάλι τα συναισθήματα.

taro-oroskopio-54

ζωδια του Αέρα με ωροσκοπο σε ζωδιο του Αέρα
Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει μέσα σε σχέσεις και γάμους. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί και αυτόν τον μήνα, που όλα δείχνουν να διευκολύνονται, και οικονομικά και αισθηματικά. Τα εμπόδια απομακρύνονται και οι διαθέσεις γίνονται πιο συμβατές. Οι συζητήσεις θα αποδώσουν λύσεις και έργο. Ετοιμαστείτε και για ευχάριστες ανατροπές στα εργασιακά σας.

ζωδια του Αέρα με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Έχετε πάρει φόρα, και πέφτετε πάνω στα λιμνάζοντα προβλήματα. Σίγουρα θα τα τρομάξετε, και πιθανώς να μην λύσετε. Ο ανάδρομος Ερμής, που επηρεάζει σίγουρα όλα τα ζωδια του αέρα. Δυναμιτίζει τις εκκρεμείς καταστάσεις. Θα ήταν προτιμότερο να μην πράξετε τίποτα στο τώρα, αλλά να περιμένετε να εισέλθει η εποχή των Διδύμων.

ζωδια του Νερού με ωροσκοπο σε ζωδιο του Νερού
Η ανάδρομη πορεία τριών πλανητών, σας αποδιοργανώνουν. Δεν είναι κατάλληλο το χρονικό διάστημα, και μέχρι τις 18/05, για να προβείτε σε αλλαγές. Επεξεργαστείτε μέχρι τότε όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που πέφτουν στην αντίληψη σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα σκεφτούν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στα ενεργά συναισθήματα.