Προβλέψεις για τους άλλους. Club Χωρισμένων

Προβλέψεις για τους άλλους. Club Χωρισμένων

Αν έχετε σχέση με… τότε…:

Κριός: Οι μέρες που έρχονται θα αποδώσουν νέα, που θα σας κάνουν να χαρείτε υπερβολικά. Αυτό αφορά και την οικονομική σας εξέλιξη ….αλλά και μια είδηση από έναν παλιό έρωτα.

Ταύρος: Κάτι που σας έχει ενοχλήσει από τον άνθρωπο σας, θα το πείτε άμεσα και ευθέως. Ίσως και αυτό σαν κίνηση, να ξεμπλοκάρει την στασιμότητα, που σας έχει παγώσει.

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Τα σινιάλα που δείχνετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, τα έχει πιάσει – καταλάβει και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε και τις δικές του προτάσεις.

Καρκίνος: Αν δεν ξέρετε όλα αυτά, που θέλετε να μάθετε για τον άνθρωπο που σας έχει τραβήξει την προσοχή, εδώ και καιρό, το καλύτερο είναι …να ρωτήσετε ευθέως.

Λέων: Δεν έχετε χρόνο για να χάσετε εσείς πια, με τετριμμένες υποθέσεις, που πάνε και έρχονται. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα μπορέσετε να μιλήσετε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει … με πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Αν δεν μπορείτε να δεχτείτε κάποιον, από τα παλιά σας ερωτικά δεδομένα, μην το παιδεύετε, έτσι επειδή σας έχει μείνει απωθημένο. Είναι λάθος στάση, και όχι τίμια.

Ζυγός: Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι με τις προτάσεις, που έχετε λάβει από διαφορετικά άτομα, όμως το ευχάριστο είναι, ότι θα καταφέρετε να προσπεράσετε το παρελθόν.

Σκορπιός: Σαφώς και δεν μπορείτε να τα έχετε όλα και στην υπερβολή τους. Όπως και να έχουν τα πράματα, καλό θα ήταν, άμεσα να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από το ποιον …. θέλετε αληθινά.

Τοξότης: Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, σε κατάσταση ερωτικής μοναξιάς, αλλά αυτό από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο, θα αλλάξει κατά 180 μοίρες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Έχετε πολλά να σκεφτείτε για έναν πρώην σύντροφο σας, που ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν τον έχετε ξεπεράσει. Ούτε και αυτός. Μέσα στον μήνα να περιμένετε επισκέψεις – επικοινωνίες.

Υδροχόος: Αδιαφορήστε για όλα αυτά τα άσχημα και πικρόχολα, που έγιναν στο πρόσφατο σας παρελθόν. Εσείς ξέρετε τι πραγματικά έφταιξε. Έχει έρθει ο καιρός για να τα διορθώσετε όλα.

Ιχθείς: Μην απορείτε με την εμμονή, που έχει κάποιον πρώην σας και σας ζητά πίσω. Σας αγαπά πολύ και τώρα καταλαβαίνει την βαρύτητα σας στην ζωή του… την άδεια.

zwdia-fotia