Προβλέψεις για το επόμενο 3μηνο, για όλα τα ζώδια

g-spot-zwdio

Προβλέψεις για το επόμενο 3μηνο, για όλα τα ζώδια

Και επίσημα κατά την παράδοση… Άνοιξη!

Όλος ο αστρολογικός κόσμος, έχει πάρει αποφάσεις να μην επιτρέψει, σε καμία άσχημη κατάσταση, να περάσει στην επόμενη σεζόν. Σίγουρα αυτό αφορά και λάθη σε ερωτικές σχέσεις, αλλά και την στασιμότητα σε επίπεδο οικονομικών – εργασιακών.

 

Κριός: Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο πολύ κόσμου, και σίγουρα αυτό σας αποπροσανατολίζει, από θέματα που πρέπει να έχουν την απόλυτη προσοχή σας. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των άλλων και ειδικά του ανθρώπου σας. Επίσης, εσείς που έχετε διπλές – παράλληλες καταστάσεις στην ζωή σας, θα πρέπει μέχρι την πανσέληνο στις 12/04 να έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε σε ένα συναισθηματικό τέλμα και μπλέξιμο. Αυτό συσχετίζεται άμεσα με τις λάθος καταστάσεις που έχουν συντελεστεί και κανείς από τους δύο σας, δεν είχε την διάθεση και την τόλμη να λύσει. Μετά τις γιορτές του Πάσχα, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε για τα μελλούμενα.

Δίδυμοι: Δεν έχετε καμία διάθεση αυτήν την εποχή, για να μπείτε σε κάποια σχέση, είτε παλιά, είτε να κάνετε την κίνηση να πάτε στο παρελθόν σας. Είναι πολλές οι καταστάσεις που σας επηρεάζουν και το μόνο που χρειάζεστε είναι η απόλυτη συγκέντρωση, για να τις λύσετε με επιτυχία. Μετά το δεύτερο 10ήμερο του Απριλίου, θα μπορέσετε να βρείτε και την ισορροπία σας, στα αισθηματικά.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Είσαστε κάτω από το άγρυπνο μάτι του Άρη και της Αφροδίτης. Αυτό σημαίνει και ειδικά για τους ελεύθερους, ότι θα έχουν άτομα καινούργια, να τους πλησιάζουν για να κατακτήσουν την καρδιά τους. Κάποιοι μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα ερωτευτούν, σφόδρα. Ακόμη και μια μικρή μερίδα, από τους χωρισμένους, με την διάθεση και των δύο πλευρών, θα επανενωθούν.

Λέων: Είσαστε σε μια υπερκινητικότητα αυτή την εποχή. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολλά τα πράματα που πρέπει να διευθετήσετε και λίγος ο χρόνος, που έχετε στην διάθεση σας. Ξεκινήστε σαν βασιλιάδες, από τα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν την πρακτική βοήθεια που ζητάτε και σε δεύτερο επίπεδο, προχωρήστε σε σοβαρές συζητήσεις με το άνθρωπο σας.

Παρθένος: Είσαστε μπλεγμένοι, με ερωτικά – επαγγελματικά – οικονομικά θέματα. Όλα αυτά και κάτω από τις θετικές επιρροές, τουλάχιστον 3 πλανητών και το μόνο που χρειάζεται είναι να δράσετε άμεσα. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα που έχουν χαθεί – ξεθωριάσει, θα βρουν και πάλι τον τρόπο, τα ταίρια να διώξουν την ρουτίνα και να ξαναβρούν τους ρυθμούς τους.

zwdia

Ζυγός: Εσείς και το κοφτερό σας μυαλό, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Μπορεί στο τώρα να περνάτε κάποιες δύσκολες καταστάσεις με τον άνθρωπο σας, αλλά μετά την πανσέληνο του μήνα στις 12/04, αυτές θα υποχωρήσουν. Οι ελεύθεροι θα έχουν χρόνο για καινούργια φλερτ και κατακτήσεις, που ίσως και ένας μεγάλος έρωτας, να ανθίσει.

Σκορπιός: Είσαστε άκρως προβληματισμένοι με τις συμπεριφορές που έχουν οι φίλοι σας, αλλά και τα σχόλια τους, γύρω από την προσωπική σας ζωή. Σίγουρα εσείς και οι δράσεις σας, έχετε κάνει την αρχή. Μια μικρή μερίδα των Σκορπιών του ’60 και του ’70, θα έχει επισκέψεις από το παρελθόν, που θα δώσουν αφορμές για επανασυνδέσεις με μόνιμο χαρακτήρα.

Τοξότης: Ένας Απριλιάτικος ουρανός γεμάτος από δώρα και εκπλήξεις, για τα ζώδιο σας. Ότι και να ζητήσουν τα πύρινα ζώδια θα το έχουν. Οι ελεύθεροι θα έχουν ένα καινούργιο ταίρι μέσα στην αγκαλιά τους, που ίσως τους επόμενους μήνες, αυτό να εξελιχτεί σε σοβαρή δέσμευση. Αυτοί που ήδη έχουν μόνιμες – μεγάλες σχέσεις, θα μιλήσουν για κάτι περισσότερο, άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Εσείς έχετε χαθεί με όλα αυτά τα ευτράπελα, που σας έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Όλος αυτός ο καινούργιος μήνας, θα σας κάνει να έχετε και πάλι την καλή διάθεση, την Ανοιξιάτικη, για να λύστε κάθε τι που υπάρχει στον δρόμο σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι έχει έρθει η ώρα να φύγετε μακριά από σχέσεις, καταστάσεις και συναισθήματα, που έχουν πια φθαρεί.

Υδροχόος: Είσαστε ευθέως επηρεασμένοι, από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο άσχημο ερωτικό σας παρελθόν, που δεν μπορείτε πια να εμπιστευτείτε κανέναν. Αυτό από τα μέσα του μήνα και μέσα στην εποχή του Ταύρου, θα αλλάξει. Νέες γνωριμίες αλλά και άτομα που έχουν την δική σας αντίληψη και θέση σε αυτήν την ζωή, θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα σας κάνουν και πάλι αισιόδοξους για τις χαρές της ζωής.

Ιχθείς: Η τύχη χαμογελάει σε όλα τα ζώδια και ακόμη περισσότερο σε εσάς. Από τις πρώτες ημέρες του ο Απρίλιος θα σας βάλει ανάμεσα, σε πολλά διλήμματα που θα σας κάνουν με την σειρά τους, να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τις σχέσεις. Δεν είναι όλοι οι ίδιοι, υπάρχουν και οι καλοί τελικά σε στην ζωή. Χωρισμένοι που ακόμη αγαπούν, θα επανασυνδεθούν …εύκολα.