Προβλέψεις 2017-2020. Αλλαγές σε ελεύθερους + δεσμευμένους

Προβλέψεις 2017 – 2020. Αλλαγές σε ελεύθερους + δεσμευμένους

Μια χρυσή τριετία για όλα τα ζώδια και τις επιθυμίες τους!!! Όλοι είναι σε μια ευχάριστη αναμονή του καινούργιου και πολλά υποσχόμενου νέου έτους. Εκπλήξεις και δώρα σε αυτούς που ζητούν οικονομική άνεση, και επανασυνδέσεις για όσους ακόμη αγαπούν. Φυσικά, και νέοι καρμικοί έρωτες για τους μόνους, που πια αναζητούν έναν ποιοτικό συνοδοιπόρο.

Η επόμενη 3ετία, χαρακτηρίζεται από αλλαγή αργοκίνητων πλανητών σε ζώδια που θα δώσουν επιρροές σε κάθε τομέα της ζωής όλων. Πολλά τα διαζύγια, που έπρεπε να έχουν τελειώσει, ίσως εδώ και χρόνια. Γάμοι που πλέον θα δώσουν ότι καλύτερο και από τις δύο πλευρές των συντρόφων. Πολλαπλασιασμός των μελών της οικογένειας σε αυτούς που το ζητούν, αλλά και οικονομική άνεση σε επιχειρηματικά σχέδια.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις διαφοροποιούνται για το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο – ερωτική συναστρία. Εξειδικευμένες αναλύσεις μπορούν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για όλα τα θέματα, βραχυπρόθεσμα αλλά και σε έναν χρονικό ορίζοντα επόμενων ετών.

zodia-taro-45

Προβλέψεις 2017 – 2020. Αλλαγές σε ελεύθερους + δεσμευμένους

Για όλες τις κατηγορίες των ζωδίων:

Ζώδια της Φωτιάς:

Κριός:
Όλες οι μέρες του πρώτου μήνα του έτους, θα έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν, για την αισθηματική σας ζωή. Ίσως και να ξεβολευτείτε αλλά καλό είναι να ξέρετε την αλήθεια. Αυτοί που προσπαθούν να τελειώσουν με διαζύγια και σχετικές υποχρεώσεις, θα το κάνουν και θα προχωρήσουν την ζωή τους με τον νέο σύντροφο .
Ερωτική Τύχη: ***-**

Λέων:
Οι καταστάσεις του 2016, θα τρέξουν μέσα στο 2017 αλλά όχι για πολύ όμως. Οι σχέσεις που δημιουργούν προβλήματα στους συντρόφους και στα περιβάλλοντα τους, θα τερματιστούν. Χρήμα και ταξίδια για τους μόνους, που απασχολούν πια τον εαυτό τους, για να ξεχάσουν τα παλιά. Μετά την πρώτη Πανσέληνο, κάτι θα αναστατώσει την καρδιά τους.
Ερωτική Τύχη: ****-*

Τοξότης:
Οι συνθήκες που θα κλείσει αυτό το έτος, θα είναι ιδανικές, και ακόμη καλύτερες αυτές που θα ακολουθήσουν. Οι δεσμοί θα περάσουν σε ένα επίπεδο, που μπορούν τα ταίρια να συγκατοικήσουν, να παντρευτούν αλλά και να αλλάξουν και μέρος κατοικίας. Σε όλα αυτά που υπάρξουν και οικονομικές θετικές εξελίξεις.
Ερωτική Τύχη:**-***

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζώδια της Γης:

Ταύρος:
Εσάς το σύμπαν, σας έχει βοηθήσει υπερβολικά και έχει έρθει ο καιρός να το δείτε και σε εγκόσμιο – χειροπιαστό επίπεδο. Άτομα που είχαν χαθεί από την καθημερινότητα σας, θα εμφανιστούν και θα σας δώσουν το χέρι για να ξαναείστε μαζί. Πιθανός ξαφνικός γάμος, για τους εργένηδες που θα γνωρίσουν τους επόμενους μήνες έναν νέο έρωτα, μοιραίο.
Ερωτική Τύχη: ****-

Παρθένος:
Όλα θα περιστραφούν από τις πρώτες ημέρες του έτους, γύρω από τις δικές σας δίκαιες και λογικές ανάγκες. Το ταίρι σας θα τελειώσει πια, με το παρελθόν του, που μέχρι τώρα σας έβαζε εμπόδια – καθυστερήσεις. Χρήμα θα δώσει ούριο άνεμο, στα κοινά σας σχέδια. Ευτυχή γεγονότα στον δρόμο και των χωρισμένων.
Ερωτική Τύχη:***-**

Αιγόκερως:
Από την ώρα που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο σας, εσείς θα αρχίσετε, μέσα στις γιορτές του 2016, και δεν θα προλαβαίνετε να δέχεστε προτάσεις από νέους έρωτες, αλλά και προτάσεις για εργασία – συνεργασία. Όλο το πρώτο 2μηνο και όχι μόνο,
Ερωτική Τύχη:**-***

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια του Αέρα:

Δίδυμοι:
Οι δυσκολίες υποχωρούν. Η διάθεση επανέρχεται και μαζί με αυτήν και κάποιοι έρωτες από το παρελθόν. Ίσως μέχρι τότε να σας έχει προλάβει κάτι καινούργιο, που ενδόμυχα ίσως και να το αποζητάτε. Ωστόσο, μέσα από τις οικονομικές σας δραστηριότητες, θα έχετε άνοδο και μια καλύτερη ψυχολογία για αλλαγές παντού. Κρατάτε τα ηνία σε επανασυνδέσεις.
Ερωτική Τύχη: *-****

Ζυγός:
Το έτος που ξεκινάει θα σας βρει ενισχυμένους, σε κάθε τι που επιθυμήσατε. Οι σχέσεις που άντεξαν τις δυσκολίες και τις τρίτες παρεμβολές, τώρα θα πάρουν την τελική τους ευθεία. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει, οριστική αποκοπή από το παρελθόν. Η ωριμότητα και η σωστή στάση ζωής θα φέρει και έναν νέο άνθρωπο στην ζωή των μοναχικών.
Ερωτική Τύχη: ***-**

Υδροχόος:
Είσαστε οι καλύτεροι στο να αναβαθμίζετε την ζωή σας, αλλά και να την εξελίσσετε μαζί με το άτομο της ερωτικής σας επιλογής. Αυτό θα σας δώσει και την δυνατότητα δέσμευσης, μέσα στο πρώτο 3μηνο του έτους. Ακόμη και αυτό συμπεριλαμβάνει την αλλαγή περιοχής διαμονής, ή κάποια άλλη ‘θυσία’, από πλευράς σας.
Ερωτική Τύχη: **-***

Προβλέψεις 2017 – 2020. Αλλαγές σε ελεύθερους + δεσμευμένους

Ζώδια του Νερού:

Καρκίνος:
Υπάρχει ένα μεγάλο δώρο στον αισθηματικό σας τομέα, ίσως και δικαίωση, που θα αφιχθεί τις πρώτες ημέρες του έτους 2017. Το πρώτο εξάμηνο θα δώσει γάμους, οικονομική εξέλιξη αλλά και ολοκλήρωση επιθυμιών. Ευκαιρίες και σε αυτούς που χώρισαν και τώρα μόνο, είναι η ευκαιρία για επανασυνδέσεις με πορεία.
Ερωτική Τύχη: ****-*

Σκορπιός:
Εύνοια μεγάλη σε κάθε τι που οργανώνετε, από φέτος και που θα εξελιχθεί μέσα στον νέο έτος. Σχέσεις θα ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις, οικονομικά που θα λύσουν χρόνια προβλήματα. Μέσα σε όλα αυτά θα δημιουργηθούν και νέες αγάπες, που θα οδεύσουν σε καταστάσεις έρωτα πρωτόγνωρες.
Ερωτική Τύχη: **-***

Ιχθείς:
Δεν έχετε περιθώρια για αισθηματικά λάθη, το καινούργιο έτος. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική τύχη, και το μόνο που σας επιτρέπεται πια να κάνετε σωστές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε πορεία ολοκλήρωσης. Εκκρεμή διαζύγια θα ξεκαθαρίσουν, και οι πρώην σύντροφοι θα πορευτούν επιτυχημένα με διαφορετικά ταίρια…!
Ερωτική Τύχη: ****-*

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις