Προφητικοί Ρουνοί. Μεταβατική εποχή για τις σχέσεις

evdomadiaies-242-2314

Προφητικοί Ρουνοί. Μεταβατική εποχή για τις σχέσεις

Οι εποχές αλλάζουν και προκαλούν τα ζωδια για μια νέα αναπροσαρμογή σε κάθε επίπεδο. Μια τάση που δηλώνει την απομάκρυνση από δυσάρεστες πηγές και ακατάλληλα άτομα. Οι σκέψεις θα γίνουν δράσεις …και οι δράσεις θα γίνουν πειστικό αποτέλεσμα.

Γεννημένοι τον Ιανουάριο: ΕΙΓΟΝΑΖ
Υπάρχουν πολλά θέματα που σας απασχολούν, και επιθυμείτε μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον άνθρωπο σας, να τα επιλύσετε. Το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως, για τις επιδιώξεις σας.
Χωρισμένοι σύντροφοι, που έχουν ταλαιπωρηθεί στο πέρας, αυτών των τελευταίων εβδομάδων, θα διασχίσουν την πόρτα του Καλοκαιριού μαζί και μόνιμα.

 

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο: ΓΙΑΡΑ
Θα πρέπει να εγκαταλείψετε κάποιες τελικά, κακίες σας συνήθειες, αν επιθυμείτε, ο τροχός της τύχης και της ζωής, να αλλάξει για εσάς και την προσωπική σας σχέση.
Μέσα από την αναγκαία για εσάς οικονομική ανεξαρτησία, θα έχετε και την άνεση να κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, για τα επόμενα κοινά σας βήματα.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Μάρτιο: ΟΥΡΟΥΖ
Μπορεί να έχετε παράπονα από την τύχη ή και τον εαυτό σας, αλλά αυτό είναι κάτι, που δεν σας παράγει και δεν σας προσφέρει τίποτα. Σκεφτείτε και αποφασίστε τα βήματα του Καλοκαιριού.
Αυτοί που βιώνουν μοναξιά το μόνο σίγουρο, είναι δεν θα απογοητευτούν από τα δώρα που θα τους έρθουν μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, και θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Απρίλιο: ΟΘΑΛΑ
Το μυαλό σας είναι απλά περίπλοκο και κοφτερό. Αυτό που έχει σημασία, είναι να το αξιοποιήσετε αυτήν την καλή εποχή, και θα βρείτε τις λύσεις, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους.
Ακόμη και τα ζευγάρια που ζουν ο ένας μακριά από τον άλλον, θα καταφέρουν πια να είναι μαζί και μόνιμα.

Γεννημένοι τον Μάιο: ΙΣΑ
Αν υπάρχουν στο τώρα δυσκολίες, στο πιο μετά, θα υπάρξουν απλόχερα ευκολίες και δώρα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας διορθώσει και την διάθεση.
Οι αντιπαραθέσεις που είχατε με κοντινά σας άτομα, μόνο σε κάτι καλό σας βγήκαν. Είδατε πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, και τώρα καλείστε να επιλέξετε ποιον θέλετε πια κοντά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Γεννημένοι τον Ιούνιο: ΡΑΙΝΤΟ
Αισθάνεστε ότι έχετε μπερδέψει το παρελθόν και το παρόν, και αυτό σας οδηγεί μόνο στην στασιμότητα. Εσείς είστε λοιπόν, αυτοί που τελικά θα αποφασίσετε για τις τελικές σας πράξεις.
Οικονομικά και εργασιακά, ζητήματα, που μόνο σας ταλαιπώρησαν σας αποδίδουν πλέον, όλα αυτά για τα οποία προσπαθήσατε αλλά και δικαιούστε.

Γεννημένοι τον Ιούλιο: ΦΕΧΟΥ
Απολαύστε την καλή εποχή, τους νέους ανθρώπους αλλά και τα δώρα που σας πλησιάζουν. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την τύχη να πάρετε αυτό – αυτόν, που σας αξίζει.
Αυτοί που έχουν αισθηματικές εκκρεμότητες, θα βάλουν μπροστά την τετράγωνη λογική τους, και θα δράσουν με τρόπο, που μόνο πόρτες στο μέλλον… μπορεί να ανοίξει.

Γεννημένοι τον Αύγουστο: ΑΛΓΚΙΖ
Υπάρχουν αγκυλώσεις, οι οποίες ξεκινούν και τελειώνουν στον άνθρωπο σας, αλλά και στο δύσκολο του παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που πάνω στο οποίο, δεν θα πρέπει να πιέζετε.
Μοναξιά και καταστάσεις, πίσω-μπρός… τερματίζονται άμεσα για εσάς. Έχετε πάρει στροφή 180 μοιρών και το μόνο, που εύχεστε είναι να βρεθεί ο επόμενος σύντροφος.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο: ΝΤΑΓΚΑΖ
Μπορεί να έχετε μια μικρή μελαγχολία – πικρία, από τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, και μέσα σε δεσμούς και συνεργασίες, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό είναι παροδικό.
Σχέσεις που έχουν αποδείξει την σοβαρότητα και την στιβαρότητα τους, ανά το πέρας του χρόνου, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, πιθανόν να περάσουν και σε επίπεδο επισημοποίησης.

Γεννημένοι τον Οκτώβριο: ΗΓΟΥΑΖ
Πολλά και καλά τα μαντάτα που θα σας έρθουν, τις επόμενες ημέρες, και που αφορούν σε ότι έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν, τα αισθήματα και τις αγωνίες της σχέση σας.
Μέσα σε δρομολόγια και ταξίδια, αναψυχής ή εργασίας, εσείς που είστε μόνοι, θα βρείτε το επόμενο καρμικό πια ταίρι σας, που θα σας οδεύσει σε κάτι διαφορετικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γεννημένοι τον Νοέμβριο: ΚΕΝΑΖ
Έχετε θέση ευθύνης, σε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας. Ακόμη και η παθητική – ουδέτερη στάση σας, δεν είναι η συνιστώμενη για την παρούσα δυσκολία.
Υπάρχουν αρκετά θέματα, που πρέπει να φέρετε σε μια ισορροπία και κατά κύριο λόγο, οικονομικά, πριν αποφασίσετε τα επόμενα βήματα με τον άνθρωπο σας.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: ΝΟΝΤΙΖ
Μπορεί να έχετε πολλά πράματα τα κάνετε, αλλά τα δύσκολα συμπαντικά ανήκουν σε εσάς. Δεν πειράζει. Σας το αναγνωρίσουν όλοι και ειδικά ο άνθρωπος σας, που θα σας πλησιάσει περισσότερο.
Κάποιοι από εσάς, έχετε χαθεί κάτω από την ασταμάτητη δουλειά σας, και αυτό ίσως και να σας φέρει και κάποια παράπονα ζήλιας από το ταίρι σας.

zwdia-zodia-astrologia-65