Προϊόντα Love Talks Μυστικά Ερωτικά Αρώματα

filtro (1)

Προϊόντα Love Talks Μυστικά Ερωτικά Αρώματα

Η σειρά ενεργειακών προϊόντων ‘ Love Talks ‘, παρουσιάζει τα Μυστικά Ερωτικά Αρώματα ‘ Strada Passion ‘. Σπάνια αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με την κρυφή συνταγή γητείας της Αγάπης, δημιουργούν μοναδικά αρώματα για το κάθε ζωδιο, αλλά και τις ιδιαίτερες επιθυμίες του ενδιαφερόμενου.
Πέραν από τα σαγηνευτικά αρώματα που κάνουν το αντρικό φύλλο να έλκεται, η χρήση των Ερωτικών Αρωμάτων ‘ Strada Passion ‘, επεκτείνεται και σε καταστάσεις χωρισμού, ερωτικής – σεξουαλικής ψυχρότητας, επικοινωνιακής απομάκρυνσης, φανέρωση καινούργιου συντρόφου… και ακόμη προσέλκυσης πλούτου – νέου επαγγέλματος, επέκταση εργασίας, προστασίας, οικογενειακού εύ ζην… και όχι μόνο!

Τα αρώματα- μυρωδιές μιλάνε στην ψυχή μας. Τα χρώματα, οι ξεχωριστές ευωδιές, τα μοναδικά υλικά, ενεργοποιημένες προς τη κατεύθυνση των επιθυμιών μας, έλκουν το ποθητό αποτέλεσμα άμεσα. Κάθε άρωμα έχει την δική του χρήση, όπου και επιλέγεται και προγραμματίζεται πάνω στον σκοπό των επιθυμιών του κάθε ενός.

Για Επιστροφή – επανασύνδεση, εξωστρέφεια συναισθημάτων ανδρικού προσώπου.
Μια ιδιαίτερη συνταγή ενεργοποιεί το άρωμα που φοράτε, προκειμένου το άτομο που σας ενδιαφέρει να έρθει άμεσα πιο κοντά. Οι ευχές και οι επιθυμίες για σμίξιμο, κινητοποιούν και σταθεροποιούν τα συναισθήματα του άντρα του ενδιαφέροντος σας

zodia-taro-45

Για Προσέλκυση νέου Έρωτα – Συντρόφου, Γάμου – Οικογένειας.
Ο στόχος για έναν ποιοτικό σύντροφο ζωής, με εξέλιξη για γάμο – συμπόρευση, γίνεται πιο εύκολος πια, με το άρωμα – μαγνήτη που μπορεί να τον φέρει κοντά σας.

Για Καλοτυχία, κάθαρση χώρου, απομάκρυνση αρνητικών επιρροών και επιθετικών ενεργειών
Μια πιο αισιόδοξη διάθεση, δημιουργείται μέσα από την χρήση του Strada Passion, καθώς τυχόν αρνητικές ενέργειας και επιρροές διαλύονται – εξαφανίζονται, από τους χώρους σας. Επίσης συμβάλει στην αρμονία του κλίματος μεταξύ συζύγων – συντρόφων.

Για Πλούτο, Τύχη, και Οικονομική Εξέλιξη.
Ψεκάστε το Strada Passion, στον χώρο της εργασίας σας, και αφήστε την ευεργετική του δράση να φέρει τον πλούτο και την οικονομική ασφάλεια σε εσάς. Χρησιμοποιήστε το επάνω σας, και έλξτε την τύχη και την επαγγελματική σας αποκατάσταση .

Τα συγκεκριμένο προϊόν μπορείτε να το προμηθευτείτε έτοιμο και ενεργοποιημένο, από την σειρά ενεργειακών Προϊόντων ‘Love – Talks’.
Το προϊόν συνοδεύεται από αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες χρήσης. Μιλήστε με το αρμόδιο τμήμα της Αstro-Live, και θα βρείτε το κατάλληλο προϊόν για την δική σας ιδιαίτερη περίπτωση.
Φέρτε την Τύχη και την Αγάπη στον δρόμο σας!
Στείλτε το μήνυμα σας στο email: astrolive@pathfinder.gr και ενημερώστε μας για το τι ακριβώς επιθυμείτε. _
Ενεργειακά προϊόντα ‘’LOVE – TALKS’’