Πρώτη Πανσέληνος ‘17. Τύψεις και απωθημένα μπλέκονται

zwdio-wroskopio-panselinos-aigokerws

Πρώτη Πανσέληνος ‘17. Τύψεις και απωθημένα μπλέκονται

Η πρώτη και πιο σημαντική Πανσέληνος του 2017, συντελείται στις 12/01, στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Δίνει τις άμεσες επιρροές της σε ζώδια του Νερού και της Γης. Επιταχύνει υποθέσεις αισθηματικών που έχουν μείνει στάσιμες. αλλά και προσφέρει νέα αρχή σε εργασιακά – επαγγελματικά θέματα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι: 05/01, 20/01, 06/02, 30/02, 05/03, 17/03, 06/04, 12/04, 02/05, 21/05, 07/06, 29/06, 04/07, 10/07, 09/08, 19/08, 03/09, 15/09, 02/10, 24/10, 07/11, 26/11, 09/12, 24/12.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

zodia-taro-45

 

Κριός: Υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες που πρέπει πια να λυθούν, αν τελικά θέλετε να πάτε την ζωή σας πιο κάτω και με ένα σωστό σύντροφο. Οι ανοιχτές μόνιμα πόρτες στο παρελθόν, το μόνο που μπορούν να καταφέρουν, είναι να σας πληγώσουν για ακόμη μια φορά. Καινούργια δέλεαρ και τους μόνους, ξεκινούν από σήμερα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού:

Ταύρος: Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση μέσα στο σπίτι – δεσμό σας. που δεν σας χαροποιεί. Τις επόμενες ημέρες, και κάτω από το φαινόμενο, ίσως αυτό με μεγεθυνθεί και να χρειαστεί να ανοίξετε κουβέντες που θα δώσουν και οριστικές λύσεις σε σταλαγμένα προβλήματα. Πολλές και οι εκπλήξεις, που θα προκύψουν για μόνους και χωρισμένους.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

tarw-wroskopio-4

Δίδυμοι: Έχετε βάλει ένα συρματόπλεγμα γύρω σας και δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας πλησιάσει. Αυτό πιθανόν να είναι κάποιο παλιότερο σας απωθημένο, που ακόμη σας δεσμεύει αισθηματικά. Οι μέρες με τον ανάδρομο, σίγουρα θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά σε καινούργια πρόσωπα/
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Καρκίνος: Η μητέρα η Πανσέληνος, σας δίνει την πλήρη θετική της φόρτιση προκειμένου να νιώσετε και πάλι καλά και δυνατή με τον εαυτό σας. Σίγουρα πολλά αυτά που έγιναν στο παρελθόν, και που τώρα με την γνώση που έχετε θα καταφέρετε να κάνετε μια νέα αρχή στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως και μια επανασύνδεση.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Λέων: Οι επόμενες ημέρες, έχουν πολλά να σας παρουσιάσουν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό αφορά και μια συγκεκριμένη ερωτική ιστορία, που ακόμη στην καρδιά σας δεν έχει λήξει. Είναι πιθανόν μέχρι τα τέλη του μήνα αυτού, να παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μιλήσετε και να βρείτε τις κοινές λύσεις.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Δράστε άμεσα. Από αυτήν την πανσέληνο και μέχρι να λήξει ο ανάδρομος στις 18/01, εσείς μπορείτε να φέρετε και πάλι την ισορροπία μέσα στην αισθηματική σας σχέση, Τα ζευγάρια που έχουν χαθεί, ένεκα εντάσεων και τριβών σίγουρα θα καταφέρουν μέσα από σοβαρό διάλογο, να τα ξαναβρούν.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ζυγός: Εσείς επηρεάζεστε άμεσα και θετικά από αυτό το ιδιαίτερο αστρολογικό φαινόμενο. Στους αδέσμευτους, θα φέρει καινούργιες αγάπες που θα τους δέσουν μόνιμα. Αυτοί που έχουν σχέση και τους χωρίζουν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα συναντηθούν, και θα πάρουν αποφάσεις επ΄ αυτού του προβλήματος.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Σκορπιός: Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε, όλα τα πιθανά μέσα για να δελεάσετε αυτό το νέο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην γίνεστε τόσο δεδομένοι. Αυτοί που αυτήν την καλή εποχή, κάνουν την υπερπροσπάθεια τους για να ενώσουν την ζωή τους και πάλι, μπορεί να έχουν μικρά εμπόδια, όμως αυτά άμεσα θα προσπεραστούν.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Τοξότης: Οι οργανωτικές σας ικανότητες, θα σας φέρουν μέσα στο επόμενο διάστημα και το χρήμα – άνεση, που αποζητάτε. Από την πλευρά της ερωτικής σας ζωής, το συντροφικό σας ταίρι, έχει πολλά να σας προσφέρει. Σε μια μερίδα του ζωδίου, ίσως και να προκύψουν προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης κτλ.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Είναι απίθανο για εσάς, να μείνετε για πολύ ακόμη μέσα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν. Αυτή η υπερβατική πανσέληνος, μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες για να πάρετε τις κάθετες σας αποφάσεις. Όσοι είναι μόνοι, θα ασχοληθούν πολύ πιο ενεργά με τα οικονομικά τους, όπου και θα τους δικαιώσουν σύντομα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού:

Υδροχόος: Έχετε καταφέρει και έχετε κερδίσει την καρδιά του ατόμου, που σας έχει τραβήξει έντονα την προσοχή, αυτές τις ημέρες. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο. Θα δείτε θετικές αντιδράσεις…προσεχώς. Να είστε εσείς οι εν σχέση σε μια ετοιμότητα, καθώς τρίτοι πειρασμοί θα σας πλησιάσουν.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ιχθείς: Κάθε πανσέληνος για εσάς είναι καλή. Αυτό είναι και κάτι που θα συμβεί και τώρα και ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα. Αυτό το άτομο που μέχρι τώρα σας έδειχνε την δύσκολη του πλευρά, τώρα θα έρθει να σας πλησιάσει και με καλές – ερωτικές προθέσεις.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia