Πρώτο Ανοιξιάτικο 15μερο Μαρτίου ’17

sex-afroditi-zodia

Πρώτο Ανοιξιάτικο 15μερο Μαρτίου ’17

Αυτό που περιμένουν όλοι, έρχεται. Ο Μάρτιος και οι χαρές της καλύτερης εποχής του χρόνου, έρχονται και αποδίδουν σε όλα τα ζώδια, χρήμα, έρωτα και όλες τις ευχές σε υλικό πια επίπεδο που θα τους ανοίξουν δρόμους, για τους επόμενους στόχους τους.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Με τόσους πλανήτες επάνω σας και δίπλα σας, σίγουρα είστε το πιο δημοφιλές ζώδιο των ημερών. Αυτό θα σας φέρει και κοντά σε νέους έρωτες αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη υπερκινητικότητα, θα προκύψουν και συναντήσεις – επικοινωνίες με το παρελθόν. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα στις 12/03. Οι σχέσεις που χωρίζονται από πολλά χιλιόμετρα, μέσα από σοβαρές συζητήσεις, θα καταφέρουν να βρουν τις λύσεις για να είναι μαζί μόνιμα.
Τυχερές ημέρες: 02 και 10 Μαρτίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Μπορείτε να πάρετε πια μια ανάσα, από τον δύσκολο Φεβρουάριο, που σας έβαλε παντού εμπόδια και καθυστερήσεις. Αυτό υποχωρεί και η κοινή λογική βάζει τα πάντα σε τάξη. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη με την Αφροδίτη σας κάνουν εσάς τους εργένηδες, να θελήσετε πλέον να βρείτε και ένα σωστό – ποιοτικό σύντροφο, που να σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς. Οι δεσμεύσεις θα έρθουν μέσα στο προσεχές Καλοκαίρι.
Τυχερές ημέρες: 03 και 11 Μαρτίου

Δίδυμοι: Οι προσφορές που θα σας γίνουν από νέο κόσμο, θα σας εκπλήξουν. Οι επανασυνδέσεις είναι και αυτές στο μενού των ημερών. Ακούστε όλα αυτά που σας υπόσχονται, αναμείνατε για τις σχετικές πράξεις και μετά πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις. Πολλά και τα ταξίδια και οι επαφές που θα σας δελεάσουν εσάς τους χωρισμένους, ίσως και να ξαναμπείτε στο παιχνίδι της αγάπης και των νέων σχέσεων. Πάντως τα αστρολογικά είναι υπέρ σας.
Τυχερές ημέρες: 01 και 14 Μαρτίου

Καρκίνος: Η ψυχολογία σας αλλάζει άμεσα. Αυτό συσχετίζεται πρώτα με το σμίξιμο που ήδη καλλιεργείτε σαν κατάσταση, με τον αγαπημένο σας σύντροφο, αλλά και τις καλύτερες οικονομικές σας αποδοχές που σας λύνουν τα χέρια. Όλος ο καινούργιος μήνας, έχει εκπλήξεις και δώρα που θα σας αποζημιώσουν για όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα, που είχατε χαθεί μέσα σε λαβυρίνθους. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι τους, μέχρι την Πανσέληνο στις 12-03, θα έχουν καινούργια ερωτικά πλησιάσματα.
Τυχερές ημέρες: 05 και 15 Μαρτίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Η τύχη σας είναι ανοδική. Ο Μάρτιος έχει από τις πρώτες κιόλας ημέρες του, ένα σωρό από εκπλήξεις που θα σας αναστατώσουν. Κάποιος μεγάλος αλλά δύσκολος έρωτας από το παρελθόν, αναβιώνει και σας πλησιάζει με σκοπό το σμίξιμο και πάλι. Αν εσείς έχετε προχωρήσει την ζωή σας, ίσως να μην κάνετε το γνωστό πείραμα…με τα δύο καρπούζια. Αν είστε μόνοι, τότε μπορεί να σκεφτείτε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Το χρήμα που σας έρχεται, θα σας ολοκληρώσει τους σκοπούς σας.
Τυχερές ημέρες: 06 και 11 Μαρτίου

Παρθένος: Μια μεγάλη αλλαγή σας έρχεται και σας ανατρέπει ευχάριστα την καθημερινότητα. Ο άνθρωπος σας ξεμπλέκει από το άσχημο του παρελθόν, και σας κάνει τις πρακτικές του προτάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αυτό είναι θέμα χρόνου να σας οδεύσει σε δεσμεύσεις μέσα στους ερχόμενους μήνες. Οι μόνοι που έχουν μείνει καιρό σε αυτό το στάδιο, θα δεχτούν καινούργιο έρωτα που θα τους συμπληρώσει την καρδιά και το μυαλό.
Τυχερές ημέρες: 05 και 09 Μαρτίου

Ζυγός: Οι βελτιώσεις που επιθυμείτε να κάνετε μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, θα γίνουν άμεσα. Σε αυτό θα σας υποστηρίξει ο σύντροφος σας αλλά και τα οικονομικά σας. Όσοι είναι εργένηδες, είναι στο στόχαστρο της Αφροδίτης για να αποδώσει και μια καινούργια αγάπη ζωής. Οι μέρες της Άνοιξης θα φέρουν και γάμους, εγκυμοσύνες και πολλές επανασυνδέσεις. Οι ανατροπές θα είναι μόνο για καλό.
Τυχερές ημέρες: 03 και 14 Μαρτίου

Σκορπιός: Εσείς και η πολυτάραχη ερωτική σας ζωή, είναι πια κάτι που δεν σας εξελίσσει σαν προσωπικότητες. Μπορεί ακόμη να μην έχετε βρει τον ιδανικό άνθρωπο, που θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές της καρδιάς σας. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες και νέα πρόσωπα, που κάτι διαφορετικό θα σας προτείνουν. Αυτοί που έχουν σχέση από απόσταση, θα χρειαστεί να κάνουν άμεσα πιο σοβαρές κουβέντες, για το εν λόγω πρόβλημα.
Τυχερές ημέρες: 02 και 11 Μαρτίου

Τοξότης: Η κίνηση της Αφροδίτης, τις επόμενες ημέρες στον Ταύρο, θα δώσει τις πρακτικές αφορμές στην ζωή σας, για να κάνετε κάποια πράματα παραπάνω με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που έχουν άσχημες εκκρεμότητες με το παρελθόν τους, διαζύγια, περιουσιακά είναι πια θέμα, λίγου χρόνου να τα λύσουν και να απελευθερωθούν. Εργασία και σπουδές έχουν άνοδο και καλά αποτελέσματα, για αυτούς που κάτι ιδιαίτερο περιμένουν.
Τυχερές ημέρες: 04 και 10 Μαρτίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Οι σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας, συσχετίζονται με το πρόσφατο παρελθόν σας. Αυτό σαν μια εμμονή πια, δεν σας επιτρέπει να δείτε και ποιος καλός κόσμος σας πλησιάζει, και άθελα σας τον απορρίπτετε. Βάλτε λοιπόν ένα χρονικό όριο μέσα στο κεφάλι σας, και μετά απελευθερωθείτε. Ο καινούργιος μήνας, σας δίνει πολλές ευκαιρίες για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Οι δεσμοί που έχουν αντέξει τις δυσκολίες του παρελθόντος, θα μπορέσουν αυτήν την Άνοιξη να περάσουν και σε δεσμεύσεις μόνιμες και επίσημες.
Τυχερές ημέρες: 05 και 06 Μαρτίου

Υδροχόος: Ο αστρολογικός ουρανός, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, είναι γεμάτος από μοιραίες όψεις πάνω στο ζώδιο σας, που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τελικές αποφάσεις ζωής. Είναι πια αδύνατον, να συνεχίσετε να κρατάτε παρελθόν και παρόν. Κάτι θα γίνει λάθος και θα σας εκθέσει και σίγουρα κάποιος θα πληγωθεί. Εσείς που είστε τελείως μόνοι, μέχρι την πανσέληνο στις 12-03, ένα νέο φλερτ θα σας έχει προσεγγίσει. Κρατήστε τα φίλτρα σας πυκνά, και αφήστε τον χρόνο να σας πείσει για την αλήθεια αυτού του ρομάντζου.
Τυχερές ημέρες: 04 και 08 Μαρτίου

Ιχθείς: Εσείς και ο Ποσειδώνας, έχετε κάνει την καλύτερη συμμαχία. Μόνο θετικές εκπλήξεις επιτρέπονται για τον νέο μήνα. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε κουραστεί από τις καθυστερήσεις και τα εμπόδια, που έχουν εισέλθει στην καθημερινότητα σας. Αυτό αλλάζει και όλα θα κινηθούν με τους δικούς σας ρυθμούς. Ακόμη και ο δύσκολος σας σύντροφος, θα δεχτεί τις προτάσεις σας και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οικονομικές επιτυχίες και υλική άνεση είναι στο καθοδόν.
Τυχερές ημέρες: 09 και 15 Μαρτίου