Πρώτο Δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2016

erwtiko-test

Πρώτο Δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2016

 

Το Φθινόπωρο έχει ανοίξει τις πόρτες του. Μια σειρά από έντονα πλανητικά φαινόμενα, ανακατεύει τη σκακιέρα των συναισθημάτων και φωτίζει τις σκοτεινές πλευρές. Τα ζώδια του νερού έχουν την τιμητική τους, καθώς θα είναι αυτά που έχουν τις περισσότερες εξελίξεις, που θα τους οδηγήσουν σε επανασυνδέσεις και μόνιμες πια δεσμεύσεις.

Για όλα τα ζωδια:

 

Κριός: Το ακατόρθωτο το καταφέρατε…! Είσαστε περικυκλωμένοι από μάτια, που σας κοιτάνε με θυμό και ερωτήματα. Είχατε ένα πολύ έντονο Καλοκαίρι και προφανώς κάνατε και αρκετά λάθη. Η συμμαχία Αφροδίτης – Άρη, σας κάνει να δείτε αυτά που πρέπει να κρατήσετε πραγματικά κοντά σας, και επίσης άμεσα να βρείτε και τους τρόπους για να διώξετε μακριά τις άχρηστες παρεμβολές.
Ερωτική έλξη: 90%

Ταύρος: Αντιμετωπίζετε πολλά και μπερδεμένα θέματα αυτή τη νέα εποχή, και έχετε κουραστεί. Είσαστε μόνοι σας, αλλά είστε και κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, η οποία σας ανοίγει πόρτες για κάθε ένα θέμα που σας απασχολεί. Προσοχή παραπάνω στις οικονομικές σας δοσοληψίες, που ίσως και να σας εκτροχιάσουν από το πρόγραμμα σας.
Ερωτική έλξη: 92%

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Έχετε αναλύσει τα πάντα εν σχέση με αυτά που έχουν συμβεί… στο παρελθόν. Δεν περάσατε και το ιδανικό Καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να γίνει και οριστική τροχοπέδη στην τωρινή σας καθημερινότητα. Ο ανάδρομος θα σας δώσει σημαντικό ρόλο, στη ζωή καινούργιων ανθρώπων που θα σας χαροποιήσουν.
Ερωτική έλξη: 91%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Ίσως να έχετε κάνει και λάθος εκτίμηση για ένα πρόσωπο, και να το έχετε αδικήσει. Πολλά και τα στρεβλά για τους εν σχέση, που έμπλεξαν με παρελθούσες καταστάσεις. Όλα αυτά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε.
Ερωτική έλξη: 87%

Λέων: Σπαταλάτε την πολύτιμη ενέργεια σας και τον χρόνο που γενικότερα δεν έχετε, με άτομα που δεν είναι στα μέτρα σας. Μια κακή συνήθεια – εμμονή, που δεν σας οδηγεί πουθενά. Πολλές και οι νέες γνωριμίες, που θα σταθούν ευτυχώς και σαν εμπόδιο μεταξύ του τώρα και του παρελθόντος.
Ερωτική έλξη: 88%

Παρθένος: Έχετε αποχωριστεί τον παλιό σας εαυτό με επιτυχία. Η καινούργια εποχή του Φθινοπώρου σας δίνει μια καλύτερη διάθεση, όπου μιζέρια και παλιότερες στεναχώριες δεν χωρούν. Όσοι έχουν νέο έρωτα στην καρδιά τους, θα αισθανθούν τυχεροί. Όσοι πάνε για δέσμευση, θα δουν τις υποθέσεις τους να κινούνται γοργά.
Ερωτική έλξη: 78%

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Πρώτο Δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2016

Ζυγός: Εντυπωσιάζετε τους πάντες και αυτό σας κάνει να έχετε περισσότερες επιλογές. Γνωριμίες ιδιαίτερου ενδιαφέροντος έρχονται ανάμεσα στις δύο εκλείψεις, όπου και θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Αυτό σε συνδυασμό με την Αφροδίτη επάνω σας, σε εσάς τους δεσμευμένους μπορεί να φέρει μια ξαφνική εγκυμοσύνη… ή και ακόμη αναπάντεχα λεφτά.
Ερωτική έλξη: 95%

Σκορπιός: Οι συναισθηματικές σας απολαβές τελικά είναι ελάχιστες. Όσο και αν κοπιάζετε, δεν βλέπετε καμία ανταπόκριση – επιβράβευση – εξέλιξη από τον σύντροφο σας. Όλος ο Σεπτέμβριος είναι καλός για το ζώδιο σας, άρα άνετα μπορείτε να κάνετε τις ρυθμίσεις εκεί που χρειάζονται, ακόμη και αν αυτό λέγεται χωρισμός.
Ερωτική έλξη: 90%

Τοξότης: Πολλές οι σημαντικές πληροφορίες που σας διαφεύγουν. Ίσως και να μην ξέρετε όλο το παρασκήνιο. Οι εκλείψεις σε δύσκολες όψεις με τον Άρη πάνω σας, θα σας ανακοινώσουν κρυφά και αμαρτωλά μυστικά. Μπορεί και τα δικά σας. Οι έχοντες διπλές – παράλληλες ερωτικές σχέσεις, θα πρέπει να είναι πιο μαζεμένοι σε επικοινωνίες – συναναστροφές.
Ερωτική έλξη: 89%

Πρώτο Δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου 2016

Αιγόκερως: Όλα αυτά που έχετε τολμήσει, σας έχουν βγει σε καλό. Έχετε σταματήσει εδώ και καιρό το να είστε καταφατικοί με τους πάντες. Αποβάλατε από την καρδιά και το μυαλό σας πολλά περιττά, άρα θα πρέπει να προσέχετε πια διπλά. Οι μόνοι, μέσα στις πρώτες ημέρες του Φθινοπώρου θα έχουν ερωτικές εκπλήξεις από τον εργασιακό τους χώρο.
Ερωτική έλξη: 94%

Υδροχόος: Αξιοποιήστε το δυνατό μυαλό σας, και κάντε ότι πραγματικά χρειάζεται για να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Δεν σας επηρεάζει κάτι αρνητικά. Όλα αντιθέτως σας σπρώχνουν για να πάρετε μέχρι και δεσμευτικές αποφάσεις, αν τελικά είστε πεπεισμένοι για την αισθηματική σας επιλογή.
Ερωτική έλξη: 85%

Ιχθείς: Δεν λέτε και πολλά αυτές τις ημέρες. Είσαστε σε έναν έντονο προβληματισμό, μετά από κάποια αναπάντεχα γεγονότα που σας προέκυψαν σε ερωτικό επίπεδο από τον άνθρωπο σας. Δώστε μια παραπάνω προσοχή αυτό το διάστημα, και πάρτε τις αποφάσεις σας μετά την 2η έκλειψη.
Ερωτική έλξη: 87%