Πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου 2017

erwtikes-27314-ζωδια

Πρώτο δεκαπενθήμερο Ιανουαρίου 2017

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Πολλά τα νεύρα σας. Αυτό συσχετίζεται με μια σωρεία από λάθη που έχουν γίνει μέσα την προσωπική σας ζωή αυτές τις τελευταίες ημέρες. Το καινούργιο έτος, και τα εξαιρετικά αστρολογικά πάνω στον οίκο σας. δίνουν την ευκαιρία να λύσετε καταστάσεις, που δεν πρέπει να τις επωμιστείτε και τον Ιανουάριο. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, μέχρι την αλλαγή του ζωδίου θα βρεθούν μέσα σε νέες και πολύ αγαπησιάρικες αγκαλιές.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 15 Ιανουαρίου

 

Ταύρος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλές ερωτικές επιλογές και το μόνο που πρέπει πια, άμεσα να κάνετε, είναι να δείτε ποιος είναι αυτός που μπορεί να κρατήσει με ασφάλεια την καρδιά σας. Μπορεί να υπάρχει ένας ανάδρομος Ερμής, όμως αυτό είναι κάτι που θα σας καθαρίσει το μυαλό στις τελικές σας επιλογές. Ακόμη και οι χωρισμένοι, μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους. Πολλές και οι καλές ειδήσεις από τα εργασιακά σας θέματα.
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 14 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Αν δεν είστε σίγουροι Δίδυμοι, για αυτά που συντελούνται μέσα στην αισθηματική σας ζωή, τότε καλύτερα θα ήταν, να κάνετε έναν αναλυτικό διάλογο με τον άνθρωπο σας. Ίσως αυτό να είναι και κάτι που να το θέλει και ίδιος. Με έναν κυβερνήτη ανάδρομο, οι ελεύθεροι είναι πιθανόν να σκεφτούν, να κάνουν βήματα πίσω και να επιστρέψουν στο παρελθόν. Αυτό θα σας κάνει όμως να ρίξετε και τις απαιτήσεις σας. Ασχοληθείτε ίσως και με τα εργασιακά
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 10 Ιανουαρίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Είσαστε από τους πιο τυχερούς της εποχής και αυτό είναι κάτι που θα το εισπράξετε και σε αγάπη και σε χρήμα, από τις πρώτες ημέρες του νέους έτους. Αυτοί που έχουν πάρει την απόφαση για περαιτέρω δεσμεύσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν από την Άνοιξη και μετά, όπου τα αστρολογικά είναι υποστηρικτικά. Κανείς Καρκίνος πια, δεν θα μείνει μόνος μέσα στον Ιανουάριο. Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες που θα εντυπωσιάσουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 11 Ιανουαρίου

Λέων: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα πια είναι ανάμεικτα και εσείς όχι και στην καλύτερη δυνατή διάθεση. Αυτό είναι μια αισθηματική κατάσταση που σίγουρα δεν σας εκφράζει, αλλά και σίγουρα δεν θα πρέπει να συνεχιστεί μέσα στο νέο έτος. Όσοι είναι ακόμη μόνοι, καλό θα ήταν να μην κάνουν αυτήν την εποχή κάτι επιπόλαιο. Οι αστρολογικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές για νέα συναισθήματα και έρωτες. Συντηρητικά θα πρέπει να κινηθούν και όσοι είναι μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις και γάμους.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 14 Ιανουαρίου

Παρθένος: Εσείς και όλα τα ζώδια της Γης, αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την ευκαιρία να περάσετε την αισθηματική σας ζωή, σε ένα καλύτερο επίπεδο όπου το παρελθόν και των δύο πλευρών θα ξεχαστεί. Ακόμη και οι σύντροφοι – σύζυγοι, που έχουν τσακωθεί, απομακρυνθεί αυτές τις ημέρες, θα βρουν τον καταλυτικό τρόπο για να είναι και πάλι μαζί και καλά. Πολλές και οι ευκαιρίες για τους μοναχικούς του ζωδίου, που επιθυμούν πια να βρουν τον άνθρωπο των ονείρων τους. Κάτι θα κινηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Προσοχή σε έκτακτα έξοδα.
Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 15 Ιανουαρίου

tarw-wroskopio-4

Ζυγός: Εσείς και οι έντονες σας διακυμάνσεις σας έχουν αφήσει μόνους. Η ψυχολογία σας αυτό στεναχωρεί τον άνθρωπο σας. Σίγουρα τα αστρολογικά δεν είναι και ότι καλύτερο μέχρι και τα μέσα του μήνα, αλλά αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας κάνει πιο προσεχτικούς σε όλα σας. Αυτοί που θα ταξιδέψουν προκειμένου να συναντήσουν έναν καινούργιο έρωτα (facebook κτλ), είναι πιθανόν και να απογοητευτούν από αυτό που θα αντικρίσουν. Κρατήστε γενικά μικρό καλάθι.
Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 10 Ιανουαρίου

Σκορπιός: Οι σκοποί σας είναι ξεκάθαροι και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά το ταίρι σας, που όμως θέλει και κάτι περισσότερο. Να είστε προετοιμασμένοι καθώς θα σας γίνουν προτάσεις για δεσμεύσεις. Σκεφτείτε και αν τελικά είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, ανταπαντήστε ανάλογα. Υπάρχει και μια μικρή μερίδα του ζωδίου, που αυτό δεν είναι κάτι που θα το δεχτεί. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, πρώτα για εσάς, τα οικονομικά σας, και μετά για τους άλλους.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 12 Ιανουαρίου

Τοξότης: Όλη η ενέργεια σας, περιστρέφεται γύρω από την αισθηματική σας ζωή, η οποία δείχνει ότι δεν κινείται όπως, θα θέλατε. Αυτό όμως, να έχετε τον νου σας, σας καθυστερεί από άλλους βασικούς τομείς, της λοιπής καθημερινότητας σας. Μιλήσετε, εκφράστε αυτόν τον νέο μήνα την θέση σας, και μην πιέζετε. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ίσως μέσα από κοινά περιβάλλοντα και υποστήριξη των τρίτων, να προσπαθήσουν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 08 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Είσαστε ακόμη αρκετά επηρεασμένοι από τις άσχημες καταστάσεις που ζήσατε στην ερωτική σας ζωή, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσετε να γιγαντωθεί μέσα στον νέο χρόνο. Όλοι έχουν περάσει από αισθηματικές απογοητεύσεις. Πολλές και οι καλές ειδήσεις και άτομα που θα σας προσεγγίσουν, και θα προσπαθήσουν να σας αλλάξουν την ψυχολογία. Όλα θα βελτιωθούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 04 Ιανουαρίου

Υδροχόος: Είναι έντονη η προσωπικότητα σας και αυτό πια ίσως και να σκιάζει τον αγαπημένο σας σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας έρθει με την μορφή παραπόνων. Κρατήστε τις πολύτιμες ισορροπίες. Οι σχέσεις που πια έχουν δείξει κόπωση από το πέρασμα του χρόνου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι για να ανανεωθούν. Μόνοι και αναζητούντες μια καινούργια αγάπη, θα την βρουν μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο. Κάποιες ερωτοφιλίες θα ανθίσουν.
Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 08 Ιανουαρίου

Ιχθείς: Είστε από τα πιο αγαπητά πλάσματα του κύκλου. Αυτό μέσα στο νέο έτος θα πολλαπλασιαστεί και θα σας ανοίξει δρόμους για όλα αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε. Οι σχέσεις που αξίζουν, είναι πιθανόν μέσα στον Ιανουάριο, να ενάρξουν σοβαρές συζητήσεις, γύρω από δεσμεύεις και συμπόρευση σε πιο επίσημο επίπεδο. Πολλές και διπλές σχέσεις που θα πρέπει πια να ξεκαθαρίσουν. Ο ανάδρομος δεν κάνει αστεία.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 14 Ιανουαρίου