Πρώτο δεκαπενθήμερο Μαΐου 2016

evdomadiaies-713414

Πρώτο Δεκαπενθήμερο Μαίου

 

Η εποχή του Ταύρου συνεχίζεται και στο Μάιο, με ανατροπές που δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Οι τρεις ανάδρομες κινήσεις του Ερμή, Άρη και Πλούτωνα, βάζουν κάτω από τον μεγεθυντικό φακό όλες τις προβληματικές καταστάσεις, έτσι ώστε να λυθούν άμεσα.

 

 

Αναλυτικά:

Κριός: Προσέχετε τα λόγια σας και το τι τάζετε. Οι μέρες, με ένα τόσο δύσκολο αστρολογικό σκηνικό, μόνο να σας εκθέσουν μπορούν. Αυτοί που έχουν βάλει στο μάτι μια καινούργια γνωριμία, γύρω στις 10/05, θα την δουν να ξεκλειδώνει τον λόγο της, και να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο. Αυτοί που αποζητούν τις ευκαιρίες για να φέρουν μια παλιά τους αγάπη στο προσκήνιο, θα την έχουν μέσα από τρίτες επεμβάσεις γνωστών και φίλων.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 15 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: του Νερού

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ταύρος: Είσαστε με τα άστρα να σας χαμογελούν, ίσως και στην καλύτερη φάση της ζωής σας. Ευνοούνται οι σκέψεις και οι σοβαρές δράσεις που ακουμπάνε σε επανενώσεις ζευγαριών, που πραγματικά αγαπιούνται. Όσοι διατηρούν παράλληλες σχέσεις ή σε απόσταση, στις μέρες γύρω από την νέα σελήνη, θα έχουν εντάσεις και ίσως και διασπαστικές τάσεις. Διαχειριστείτε τα πάντα με διπλωματία και μέτρο.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 21 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: του Αέρα

Δίδυμοι: Είναι ο Άρης απέναντι σας και ανάδρομος. Είναι και ο κυβερνήτης σας ανάδρομος. Δυσκολίες στις επικοινωνίες και τις συναντήσεις. Μην πράξετε τίποτα σημαντικό μέχρι και τις 10 Μαίου. Ενδέχεται όλο αυτό το διάστημα, να εισπράξετε και δύσκολες – ακατανόητες συμπεριφορές. Οι Δίδυμοι που θα έχουν καινούργιες γνωριμίες – συναναστροφές, να είναι προετοιμασμένοι για φούσκες και υπερβολές.
Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 11 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: της Γης

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος: Τολμήστε και θα δικαιωθείτε. Όλος ο Μάιος είναι ένας καταπληκτικός μήνα που θα σας λύσει τα χέρια, σε υποθέσεις αισθηματικών και οικονομικών. Οι μέρες πριν και μετά την νέα σελήνη, σας βάζουν στο επίκεντρο, παλαιοτέρων γνωριμιών, που ίσως να ζητάνε ακόμη μια ευκαιρία. Αυτοί που ήδη οργανώνουν Καλοκαιρινές δεσμεύσεις, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν. Οι πλανήτες θα βάλουν εμπόδια.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 19 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: της Φωτιάς

Λέων: Κάτι καινούργιο θα προκύψει στην αισθηματική σας καθημερινότητα, και θα σας ανεβάσει κατακόρυφα την διάθεση. Ιδίως για αυτούς που είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να ξαναξεκινήσουν, κάτι που θα γεμίζει την καρδιά τους. Για αυτούς που έχουν απομακρυνθεί λόγω καυγά είτε λόγω χωρισμού, θα έχουν την καλή διάθεση να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 22 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: της Γης

Παρθένος: Κρατήστε την φαντασία σας ισχυρή. Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σε ισχυρές όψεις με τον Δία στον οίκο σας, θα σας κάνει όλα τα χατίρια και θα σας διορθώσει το κέφι. Δεν είστε και ιδιαίτερα δραστήριοι στην ερωτική σας ζωή, άρα να αναμένετε νέες γνωριμίες που θα συμπληρώσουν τα κενά. Μια μικρή βοήθεια θα φέρει η πανσέληνος του μήνα, σε αυτούς που ακόμη ελπίζουν για επανασύνδεση.
Τυχερές ημερομηνίες: 15 και 23 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: του Αέρα

Ζυγός: Αποφύγετε τις υπερβολές. Όλα είναι ανάστατα στον αστρικό θόλο. Άρα ότι και αν επιχειρήσετε τις πρώτες 10-15 ημέρες του Μαίου, πιθανόν να καταλήξει άδοξα. Αφήστε τις πρωτοβουλίες για την εποχή των Διδύμων, 21/05. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο ενεργά με την επαγγελματική σας εξέλιξη, που ήδη δείχνει δείγματα ταχείας ανόδου.
Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 07 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: της Φωτιάς

Σκορπιός: Έχετε καταφέρει να μπερδέψει σε άσχημο βαθμό, τα εργασιακά σας με την ερωτική σας ζωή. Σαφώς αυτό δεν είναι πρωτότυπο, για το άκρως ερωτικό και άστατο ζώδιο σας, αλλά σίγουρα είναι ακατανόητο να βλέπετε τα προβλήματα να σας πλησιάζουν και εσείς, να μην παίρνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις σας. Αν συνεχίσετε να παίζεται σε διπλό ταμπλό, με τόσους πλανήτες σε δύσκολες όψεις και ανάδρομους, πιθανόν να αποκαλυφθείτε.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 17 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: του Αέρα

tarw-wroskopio-4

Τοξότης: Είσαστε άκρως προβληματισμένοι για όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Πολλά είναι αυτά που θα βγουν, στην επιφάνεια από τον Ανάδρομο Ερμή που συνεχίσει την δύσκολη πορεία του μέσα στον Μάιο. Ιστορίες αγάπης που δεν τα κατάφεραν ποτέ τελικά να ολοκληρώσουν τον μεγάλο κύκλο τους, θα εμφανιστούν μετά τις 10/05, και θα ξανά-κάνουν την ύστατη προσπάθεια τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 14 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: του Νερούtaro-oroskopio-54

Αιγόκερως: Η εποχή του Μαίου, θα ξεκινήσει με μια χαμηλή διάθεση που όσο θα πλησιάζει η αλλαγή του ζωδίου από Ταύρο σε Δίδυμο, 21/05, τόσο οι ευκαιρίες και οι ξαφνικές ευκολίες, θα παρουσιάζονται σε αισθηματικό και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτοί είναι μόνοι, πριν να λήξει το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, πιθανόν και να διασταυρωθούν, με καρμικό έρωτα.
Τυχερές ημερομηνίες: 18 και 22 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: της Φωτιάς

Υδροχόος: Θα χρειαστεί σαφώς, να θυσιάσετε περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σας, για να βρείτε τις δύσκολες ισορροπίες με τον σύντροφο, που έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που έχουν στο παρόν τους, και νέο έρωτα, θα τον ζήσουν να ανθίζει και να εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά.
Τυχερές ημερομηνίες: 15 και 25 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: της Γης

Ιχθείς: Μια δύσκολη περίοδος για τον ζωδιακό οίκο σας. Πολλές οι λεκτικές παγίδες- εντάσεις, που θα πέσουν πάνω στο τραπέζι, για να βγουν τα ασφαλή συμπεράσματα…τελικά. Το ιδιαίτερο και τελευταίο δεκαήμερο του Μαίου, θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή και μέτρο, σε αυτούς που διατηρούν διπλά ‘σπίτια’. Ο ανάδρομος Ερμής, σίγουρα θα προβεί σε αποκαλύψεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 11 Μαίου
Εύνοια με ζώδια: του Νερού