Πρώτο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου 2016

zwdio-skorpios-afroditi

Πρώτο δεκαπενθήμερο Φεβρουαρίου 2016

Η καλή αστρολογική περίοδος από τον Ιανουάριο, συνεχίζεται και στις πρώτες 2 εβδομάδες του Φεβρουαρίου. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη, δίνουν τις ευκαιρίες για λυτρωτικές λύσεις σε θέματα που ακουμπάνε τα συναισθήματα. Επίσης, μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει και στον οικονομικό τομέα, που θα αποδώσει χρήμα και νέες επιχειρηματικές δράσεις.

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου ’16;

Υδροχόος: Μια δύσκολη εποχή που σας ωθεί προς τις τελικές σας αποφάσεις. Η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη των οικονομικών σας, θα βάζει σε μια πιο ασφαλή θέση, προκειμένου να κυνηγήσετε πια και τους προσωπικούς σας στόχους. Πολλές οι μετακινήσεις τρίτων ανθρώπων ως προς εσάς, που επιθυμούν να σας δουν, να σας πείσουν, και να σας κατακτήσουν.

zodia-taro-45

Τυχερά νούμερα: 5 και 9

Ιχθείς: Οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει από τις προηγούμενες σας ερωτικές σχέσεις, θα σας φανούν πολύτιμες και χρηστικές, μέσα στις επόμενες ημέρες. Το παρελθόν θα σας ψάξει! Ιστορίες που δεν έσβησαν σε καμία μνήμη, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ζητήσουν ευκαιρίες. Η συμπεριφορά και οι δράσεις και των δύο, θα καθορίσουν άμεσα το αποτέλεσμα.
Τυχερά νούμερα: 3 και 11

Κριός: Δυσαρμονία σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, υπάρχει εδώ και μήνες. Αυτό θα παύσει μέσα από την τύχη και την εύνοια, που θα σας αποδοθεί μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει μέσα σε ζευγάρια, θα υποχωρήσει, μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Όσοι έχουν χωρίσει, καλό θα ήταν να περιμένουν μετά τις 20-01-16, για οποιαδήποτε επικοινωνία
Τυχερά νούμερα: 1 και 8

Ταύρος: Κινητικότητα και πρόοδος υπάρχει και αυτό, θα συνεχιστεί και τον μήνα του Φεβρουαρίου. Όλο το αστρολογικό σκηνικό, δίνει την εύνοια του μέχρι και τις 22/02, για να κατακτήσετε τους δύσκολους στόχους σας. Πολλές από τις υποχρεώσεις σας θα μπουν σε ικανοποιητική σειρά. Σε αυτό θα συμπεριληφθεί και η αισθηματική σας ζωή, που ίσως δεν την είχατε και σαν προτεραιότητα σας. Συμβολή θετική θα υπάρξει και από την μεριά του συντρόφου σας.
Τυχερά νούμερα: 7 και 9

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δίδυμοι: Θα καταφέρετε να βρείτε τις κατάλληλες διεξόδους. Οι μέρες κοντά στην αλλαγή του ζωδιου 19/02, θα σα φανερώσουν πρακτικές λύσεις και στα οικονομικά σας και στην ερωτική σας ζωή, που αποκαλείται και επιτυχημένη. Ευχάριστες ειδήσεις σε μπλοκαρισμένα λεφτά, νέα εργασία και προαγωγή περιμένει τους περισσότερους Διδύμους, που θα τους δώσει και την δυναμική για βαθιές τομές. Η προσωπική ζωή των χωρισμένων, θα χρειαστεί να περιμένει.
Τυχερά νούμερα: 5 και 7

Καρκίνος: Έχετε απογοητεύσει τον ίδιο σας τον εαυτό, για ακόμη μια φορά. Έχετε μπλέξει τον συναισθηματικό σας κόσμο με την εργασία και την γενικότερη ψυχαγωγία. Σίγουρα ο ανάδρομος σας δημιουργήσετε, αρκετά θέματα που καλείστε μέχρι τα μέσα του μήνα, να τα πειθαρχήσετε. Δύσκολες ερωτικές υποθέσεις, θα ξεκαθαρίσουν μέσα από συναντήσεις και ώριμη επικοινωνία από όλες τις πλευρές.
Τυχερά νούμερα: 4 και 6

Λέων: Έχετε μειώσει αρκετά την επαφή σας με τον κοινωνικό κύκλο, και αυτό σας έχει βάλει σε μια ψυχολογία και διάθεση απομόνωσης. Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, να αλλάξει απότομα και γρήγορα, αν ακόμα οι συνθήκες γύρω σας, δεν έχουν τροποποιηθεί όπως εσείς θα θέλατε. Για όσους βιώνουν ερωτική απογοήτευση, ίσως να μην έχουν τα αποτελέσματα που ονειρεύονται.
Τυχερά νούμερα: 2 και 8

tarw-erwtoskopio

 

Παρθένος: Οριστικοποιήστε τις αποφάσεις σας. Οι μέρες μετά τις 04-02, θα σας βάλουν σε πιο σοβαρές σκέψεις, για την σημερινή ποιότητα της συναισθηματικής σας ζωής. Αυτοί που διατηρούν δεσμό – γάμο, με μόνιμη χιλιομετρική απόσταση, θα καταφέρουν α βρουν τον τρόπο για αλλαγές. Ο σκοπός των χωρισμένων για επανενωθούν, θα βρει τελικά τον στόχο του, μέχρι την γιορτή των ερωτευμένων.
Τυχερά νούμερα: 1 και 9

Ζυγός: Θα χρειαστεί να επιδιώξετε τις αλλαγές που χρειάζεστε. Οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί και το σύμπαν σας ευνοεί. Εύκολα θα κατακτήσετε το μυαλό ατόμου, που έχετε γνωρίσει τον τελευταίο καιρό, και που δείχνει ότι ανταποκρίνεται. Η ζυγαριά των οικονομικών, έχει βαρύνει προς την μεριά των εξόδων και των υπέρμετρων σπαταλών, και που σίγουρα θα πρέπει να προσέξετε πια.
Τυχερά νούμερα: 3 και 6

Σκορπιός: Οι προηγούμενες προσπάθειες σας έχουν βρει θετικό αντίκτυπο. Αυτό θα το δείτε σε έμπρακτη μορφή και στον εργασιακό σας τομέα και στην καλή και γοργή εξέλιξη αισθηματικών θεμάτων, που μέχρι πρόσφατα σας πίκραιναν. Πολλοί πλανήτες ενώνουν αυτόν τον μήνα τις δυνάμεις τους, για να βρεθείτε σε πιο εύκολα μονοπάτια. Οι ευκαιρίες για όλους θα προκύψουν και θα χρειαστεί η δική σας μετρική να είναι σε αφύπνιση, για να τις αρπάξετε.
Τυχερά νούμερα: 1 και 5

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τοξότης: Μην δίνετε περισσότερη τροφή στο παρασκήνιο, που καλλιεργείται από γνωστούς και συγγενείς. Για τους αδέσμευτους, μην απογοητεύεστε, το ιδιαίτερο άτομο που σας αντιστέκεται, σύντομα θα σας πει το ‘ναι’! Μια ακόμη ικανοποίηση θα πάρετε μέχρι τις 21/02, από θέματα εργασίας, οικονομικών και επενδύσεων…που σίγουρα θα σας κάνουν να πατήσετε καλύτερα και να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας.
Τυχερά νούμερα: 4 και 5

Αιγόκερως: Δεν έχει ματαιωθεί – ακυρωθεί κάτι, απλά λόγω των πολλών θεμάτων που σας περιτριγυρίζουν, έχει αναβληθεί…προσωρινά. Οι όψεις της Αφροδίτης πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας δίνουν τον απαραίτητο χρόνο για να δείτε και να αποφασίσετε με περισσότερη ψυχραιμία, για την προσωπική σας ζωή. Πολλοί οι χωρισμοί που θα προκύψουν, με αποκαλύψεις και μυστικά που βγαίνουν ξαφνικά στην επιφάνεια.
Τυχερά νούμερα: 2 και 3

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: …φυσικά και η ηλικία, δεν προφυλάσσει από την Αγάπη…η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει!

tarw-wroskopio-4