Πρώτο εορταστικό δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου

zwdia-erwtikes-22-7-14

Πρώτο εορταστικό δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου

 

Τα αστρα του Δεκεμβρίου 2015: Το έτος στην τελική του ευθεία. Όλα τα ζωδια μετά τις 05/12, που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό, θα πρέπει να πάρουν τις καθοριστικές του αποφάσεις για την πορεία της ερωτικής τους ζωής. Πολλές οι ανατροπές, οι αποκαλύψεις και ακόμα περισσότεροι οι χωρισμοί.

 

Κριός: Δείτε τι ακριβώς θέλετε να ολοκληρώσετε πριν λήξει αυτό το έτος.  Οι σχέσεις που πια δεν έχουν την δυναμική για να εξελιχτούν, και μόνο σας καθυστερούν, ίσως και θα πρέπει να μπουν σε διαδικασία εκκαθάρισης. Αυτοί που είναι μόνοι, μετά τις 10-12, θα τύχουν ερωτικών εκπλήξεων από τον εργασιακό τους χώρο.

zodia-taro-45

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 12 Δεκεμβρίου

 

Ταύρος:  Θα πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας, από γνωριμίες που ήδη αντιλαμβάνεστε  ότι μόνο σας κοστίζουν σε χρόνο και ενέργεια. Η Αφροδίτη από τις 05-12, εισέρχεται στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει για όλους τους Ταύρους, την λύση όλων των ζητημάτων τους που ακουμπάνε γάμο ή και ακόμα χωρισμό. Όσοι έχουν σχέση με άτομο σε χιλιομετρική απόσταση, θα πάρουν αποφάσεις δέσμευσης.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 11 Δεκεμβρίου

 

Δίδυμοι: Αν έχετε υπομονή, θα καταφέρετε να κερδίσετε τον στόχο σας. Οι περισσότεροι Δίδυμοι, μέχρι τις 10-12, θα έχουν βρει τις εσώτερες ισορροπίες τους προκειμένου…να κάνουν πράξη τα κρυφά και καλομελετημένα σχέδια τους. Αυτοί που είναι σε διαπραγμάτευση με τον άνθρωπο τους για δεσμεύσεις το επόμενο έτος, θα έχουν ευκολίες στα προγράμματα τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 7 και 10 Δεκεμβρίου

 

Καρκίνος: Πολλές οι θετικές – ερωτικές  στιγμές που θα βιώσετε από τις αρχές του νέου μήνα.  Έχετε παλέψει πολύ  για να κατακτήσετε τους στόχους σας, και σίγουρα τώρα θα το απολαύσετε εις το έπακρο. Πολλά από τα εμπόδια – λάθος πρόσωπο – προβληματικές καταστάσεις… δίνουν πια την θέση τους,  στην εξέλιξη υποθέσεων που είχαν μείνει ξεχασμένες – παγιωμένες,

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 15 Δεκεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Περάστε όσο χρόνο πραγματικά χρειάζεστε μακριά από τον άνθρωπο που σας προβληματίζει – στεναχωρεί …πια! Οι μέρες μέχρι τις 12/12 υποστηρίζονται σε όλο το εύρος τους από τον Ερμή, που σηματοδοτείτε μια νέα εποχή για όλους του Λέοντες που θέλουν να πάρουν μόνιμες  αποφάσεις για την ζωή τους.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και  09 Δεκεμβρίου

 

Παρθένος:  Μην είστε κάθετοι σε όσα σας προτείνει το αγαπημένο ταίρι σας. Πολλά φυσικά και αυτά που έχετε ακούσει το τελευταίο διάστημα και σας έχουν στεναχωρήσει. Μια προσοχή θα χρειαστεί παραπάνω στις συνεννοήσεις – συναντήσεις  γύρω από την νέα σελήνη. Οι πιθανότητες για να βγουν  στην επιφάνεια τα κρυφά  μυστικά σας, είναι πολλές.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 12 Δεκεμβρίου

 

Ζυγός: : Επιτρέψτε σε καινούργιο  κόσμο να εισέλθει στην ζωή σας και να κάνει την όποια προσπάθεια του για να σας κατακτήσει. Όσοι είναι μόνοι, ή βιώνουν άσχημο χωρισμό ή μόνιμη αναταραχή… θα βρεθούν προσεχώς προ ευχάριστων και λυτρωτικών αποκαλύψεων από παλιό τους έρωτα… που ξαναέρχεται με καλή διάθεση επανένωσης. Πολλά τα  γεγονότα του Δεκεμβρίου… που καλείστε να ισορροπήσετε.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 07 Δεκεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σκορπιός: Επιδιώξτε μέσα στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου,  να λύσετε αυτά που σας ενοχλούν μέσα στην σχέση σας. Οι ημέρες μέσα σε ένα πύρινο ζώδιο, δεν δίνουν εύκολα τις  λύσεις. Αν τελικά δεν μπορείτε να βρείτε την χρυσή τομή …τότε αφήστε τα πάντα για την εποχή του Αιγόκερω, που τα αστρολογικά δεδομένα είναι πιο συμβατά μεταξύ σας.

Ευνοϊκές ημερομηνίες:  08 και 14 Δεκεμβρίου

 

Τοξότης: Δείξτε την αποφασιστικότητα σας και μην φοβάστε. Όλα όσα έχουν μείνει στάσιμα μετά τις 05/12, θα βρουν τους καλύτερους τρόπους για να επιλυθούν. Αυτοί που είναι μέσα σε σχέσεις/  γάμους, που δεν μένουν πια ευχαριστημένοι, θα προχωρήσουν σε κάθετα ξεκαθαρίσματα μέχρι την νέα σελήνη…ίσως και σε μόνιμο χωρισμό.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 14 Δεκεμβρίου

 

Αιγόκερως: Αργά η γρήγορα θα βγείτε σίγουρα νικητές. Πλησιάζετε στον ζωδιακό σας μήνα, άρα σίγουρα είστε και αυτοί που αποφασίζετε. Οι Αιγόκεροι,  που ακόμα περιμένουν κάτι ενδιαφέρον από το παρελθόν τους, να αναβιώσει, γύρω στις 12-15/12, πιθανόν να δηλώσει επικοινωνία ή τυχαία συνάντηση. Για  τους ελεύθερους,  τα πράματα  θα είναι σε καλύτερη μοίρα, καθώς πολλές  θα είναι οι ερωτικές προκλήσεις…ι

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 07 και 09 Δεκεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Η τωρινή εποχή επιτάσσει οργάνωση και χαμηλούς τόνους. Πολλές οι ερωτικές εκκρεμότητες αλλά και ο κόσμος …που θα σας ζητήσουν από τις 12-13 Δεκεμβρίου και ύστερα την δική σας πρακτική  συμβολή. Αυτοί που είναι σε σοβαρή / μόνιμη σχέση, σοφό θα ήταν να απορρίψουν τους τρίτους πειρασμούς…καθώς ο Κρόνος στις συγκεκριμένες μοίρες του Τοξότη, δεν βοηθάει και πολύ στις επικοινωνίες.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 15 Δεκεμβρίου

 

Ιχθείς: Διατηρήστε την γνωστή σε όλους ψυχραιμία σας σε οτιδήποτε και αν σας συμβεί. Πολλά τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα αυτού, που σας επηρεάζουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι μετριότητες στην ερωτική ζωή,  θα εξαλειφθούν και οι σχέσεις που παραπαίουν, θα οδηγηθούν σε ένα λυτρωτικό τέλος, με πρωταγωνιστή μόνο εσάς.

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 12 Δεκεμβρίου