Πρώτο 15μερο Μαΐου ‘17

provlimata-epikoinwnias

Πρώτο 15μερο Μαΐου ‘17

Όλοι και όλα έχουν το άρωμα του Μαΐου. Μια εποχή που θα προκαλέσει με τις αστρολογικές όψεις, όλα τα ζώδια έτσι ώστε να βρουν και πάλι τους κανονικούς τους ρυθμούς. Αυτό μπορεί να είναι η ολοκλήρωση ενός ερωτικού δεσμού, η αλλαγή μιας θέσης εργασίας, ακόμη και η συνειδητή επιλογή μοναξιάς.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Όσο ο Ήλιος είναι πάνω σας και σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς θα δέχεστε δώρα όλων των ειδών. Στα οικονομικά σας, θα έχετε χρήμα και φήμη να σας υποστηρίζουν, ακόμη και μια νέα θέση που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Ο έρωτας στην πλήρη έξαρση του, θα σας χτυπήσει την πόρτα, μέσα από μια παλιά σας, ιστορία που θα ζητήσει και πάλι, να σας έχει στην ζωή της. Πολλά και τα νέα πρόσωπα για τους εργένηδες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 12 Μαΐου

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε μέσα σε μια αστάθεια και ανασφάλεια. Αυτό σας το προκαλεί η σχέση σας, που είναι μία πάνω… και δέκα κάτω. Οι μέρες του καινούργιου μήνα, θα σας δώσουν την δυναμική για να ξεφύγετε από αυτόν τον φαύλο κύκλο, και να λύσετε τα λάθη που έχουν γίνει. Ο άνθρωπος σας, θα ενεργοποιηθεί και θα δείτε από την πλευρά του, πολλή μεγάλη και αληθινή προσπάθεια.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 10 Μαΐου

Δίδυμοι: Είσαστε σε ένα σημαντικό χρονικό σημείο, στην αισθηματική σας ζωή, που δείχνει πια να μην σας αρέσει… όλο αυτό που ζείτε. Όσο η Αφροδίτη, θα προχωράει μέσα στο πυρ, τόσο και εσείς θα ξεκαθαρίζετε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, αυτό που έχετε ανάγκη. Μια ανοιχτή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα βοηθούσε. Μέχρι τότε, δώστε μια παραπάνω βαρύτητα στα οικονομικά, που θα απογειωθούν άμεσα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 14 Μαΐου

Καρκίνος: Όλα αυτά που κάνετε με το παρελθόν σας και η εμμονή σας, να το ξαναφέρετε, με το έτσι θέλω, στο παρόν σας, μόνο σε λαβύρινθο σας έχει βάλει. Τις έχετε πει, τις προτάσεις σας άρα, τώρα είναι και το σημείο, που επιβάλλεται να αφήσετε την άλλη πλευρά να σκεφτεί… εν ηρεμία. Εσείς που έχετε μείνει ένα χρονικό διάστημα, μόνοι πιθανόν την δεύτερη εβδομάδα του μήνα Μαΐου, να έχετε βρει τον άνθρωπο των ονείρων σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 15 Μαΐου

Λέων: Μπορεί η ρουτίνα μέσα στην σχέση σας, να σας έχει κάνει να αισθάνεστε λίγο βαρετά με τον άνθρωπο σας, αλλά τουλάχιστον κάντε την δική σας προσπάθεια, να ανανεωθείτε. Πολλές και οι περιπτώσεις κάποιων τολμηρών του ζωδίου σας, που άμεσα θα ζητήσουν, κάποια περαιτέρω δέσμευση. Μόνοι και εργένηδες φανατικοί, θα βρεθούν μέσα σε νέο έρωτα που… θα τους κάνει να αισθανθούν και πάλι ενεργοί στο παιχνίδι της αγάπης.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 11 Μαΐου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Είσαστε χαρισματικά σε όλα σας ζώδια, και αυτό είναι κάτι που μέσα στον νέο μήνα, θα πολλαπλασιαστεί. Νέοι έρωτες, θα πέσουν στα μονοπάτια των μόνων αλλά και χρήμα… που θα τους λύσει τα χέρια στις όποιες επιδιώξεις τους. Πολλά τα διαζύγια, που θα ολοκληρωθούν και θα αποδώσουν ελευθερία στα ταίρια τους. Μια εποχή, που όλοι οι τομείς της ζωής σας, θα πάρουν τον δρόμο που ζητάτε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 07 και 14 Μαΐου

Ζυγός: Ένα καταπληκτικό ξεκίνημα, που θα κάνετε αυτό τον μήνα, στα εργασιακά σας, θα σας αποδώσει χρήμα και σταθερότητα επί μακρόν. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που δεν μπόρεσαν να βρουν την ισορροπία τους, μέσα στην πρώτη εβδομάδα, του Μαΐου, θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις. Αυτοί που έχουν βρει μια καινούργια συντροφιά, ίσως και να είναι τελικά η αγάπη…. για την υπόλοιπη τους ζωή.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 12 Μαΐου

Σκορπιός: Σηκώστε τα μανίκια. Όλα αυτά που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, μέσα σε σχέσεις και οικονομικά ζητήματα θα εμφανιστούν …και εσείς θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις. Οι έρωτες που δεν σας ενδιαφέρουν πια, θα πρέπει να τους τερματίσετε και να κλείσετε οριστικά τις πόρτες. Οι δουλειές και οι προτάσεις που θα σας γίνουν, σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν, αλλά και θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα πρακτικά σας προβλήματα, άμεσα
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 11 Μαΐου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Όλον τον προηγούμενο μήνα, καταστρώνατε σχέδια για να τα ολοκληρώσετε μέχρι και τα τέλη του Καλοκαιριού. Αυτό συμπεριλαμβάνει αισθηματικές δεσμεύσεις και μεγάλες αλλαγές, στα εργασιακά σας. Είστε επίσης και το ζώδιο, που θα έχετε τα πρωτεία σε επανασυνδέσεις μόνιμου χαρακτήρα. Αυτοί που έχουν μείνει καιρό εργένηδες …θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλά δέλεαρ.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 10 Μαΐου

Αιγόκερως: Σκέψεις και συναισθήματα, που έχουν μπλεχτεί αλλά και λάθος συμπεριφορές… θα λήξουν άμεσα. Οι σχέσεις που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν νέο και υγιές, αλλά και οι σύντροφοι που πια έχουν άλλα ενδιαφέροντα, θα τραβήξουν σε διαφορετικές πορείες. Αλλαγές και μετοικήσεις θα είναι και αυτά στο μενού. Ευχάριστες ειδήσεις από νομικά – κληρονομικά ζητήματα …σας πλησιάζουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 08 Μαΐου

Υδροχόος: Αυτό το άγχος που έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα λήξει. Οι αποφάσεις. που θα πάρετε μαζί με τον άνθρωπο σας, θα είναι οι σωστές και μόνιμες. Όλους τους άλλους αφήστε τους ….στην απέξω. Πολλοί και οι νέοι δυνατοί έρωτες, που θα συγκινήσουν αυτούς που έχουν μείνει επί μακρόν στην μοναξιά τους. Υποθέσεις επανασυνδέσεων, θα βγουν στην επιφάνεια μετά τις 10 /05.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 09 Μαΐου

Ιχθείς: Μην κάνετε κύκλους, γύρω από τον εαυτό σας και χωρίς να λύνετε κάποια από τα προβλήματα. Μιλήστε πιο ανοιχτά με τον σύντροφο σας, και πείτε του για τις ανασφάλειες και τους όποιους προβληματισμούς σας. Οι μέρες και τα άστρα, σας ευνοούν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί οι λύσεις. Μια μερίδα από εσάς, θα πάρει και τις αποφάσεις τις πιο μόνιμες για τους Καλοκαιρινούς μήνες. Χαρά και ικανοποίηση, σας έρχεται από τον οικονομικό σας τομέα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 11 Μαΐου