Πόσο ταιριάζετε με τον σύντροφο σας LOVE MATCH

sxeseis-kerdise-pisw

Πόσο ταιριάζετε με τον σύντροφο σας LOVE MATCH

Οι θέσεις και οι όψεις των πλανητών, μέσα σε έναν γενέθλιο αστρολογικό χάρτη ή σε μια συναστρία ( σύγκριση δύο ή περισσοτέρων ωροσκοπίων ), συνθέτουν τη τάση – πορεία, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες αν ακολουθηθεί… να οδηγήσει στην καρμική ολοκλήρωση.

Αυτές είναι οι κυριότερες όψεις που δείχνουν, ότι ένα ζευγάρι μπορεί να προχωρήσει και να έχει ένα ποιοτικό και σταθερό μέλλον:

• Ήλιος σε σύνοδο με Αφροδίτη:
Το άκρατο πάθος και η ερωτική ένταση, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σχέσης, από την αρχή της. Η Αφροδίτη πάντα δείχνει τον θαυμασμό της στον ζωοδότη Ήλιο. Αυτός με την σειρά του σε όλο το διάστημα αυτής της ιδιαίτερης σχέσης, ρέει την αγάπη και την προστασία πάνω στο άτομο της ερωτικής του επιλογής.
Ερωτική – σεξουαλική συμβατότητα άνω του 85%

zodia-taro-45

• Ερμής σε τρίγωνο με Σελήνη:
Ο σεβασμός και η συναισθηματική επικοινωνία, είναι το βασικό δομικό υλικό που μπορεί να κρατήσει αυτήν την σχέση ενεργή και ενθουσιώδης. Η σελήνη δίνει μια παραπάνω επιθυμία για δέσμευση, ιδίως για τα άτομα άνω των 33-34 ετών. Αυτό ο δεσμός θα είναι πάντα γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις και οι εναλλαγές, που δεν θα αφήσουν καμία πλευρά να βαρεθεί.
Ερωτική – σεξουαλική συμβατότητα άνω του 95%

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

• Άρης σε αντίθεση με Αφροδίτη
Δύο άτομα που θα ξεκινήσουν με μεγάλες εντάσεις και κόντρες, την πορεία τους που στην πορεία θα δώσει… την αίσθηση της ασφάλεια και της γοητείας. Οι δύο αιώνιοι εραστές, θα θελήσουν να αλληλοσυμπληρωθούν και να προοδεύσουν μαζί. Επίσης, ο εν λόγο αστρολογικός συνδυασμός, διατηρεί την πίστη του… μέχρι τέλους.
Ερωτική – σεξουαλική συμβατότητα άνω του 80%

• Ήλιου με ωροσκοπο Σκορπιό
Μια πολλή ζωντανή σχέση που θα βρει τον ρυθμό της, μετά από μήνες κοινής πορείας. Ο καχύποπτος Σκορπιός, πάντα θα λειτουργεί με το ένστικτο της επιβίωσης και την διάθεση υπερκινητικότητας, και θα προκαλεί την άλλη πλευρά, να δίνει όλο και περισσότερα συναισθήματα, χρόνο και ενέργεια για να διατηρούνται οι ισορροπίες. Αυτό σίγουρα μόνο ένα ισχυρό δέσιμο μπορεί να δημιουργήσει.
Ερωτική – σεξουαλική συμβατότητα άνω του 89%

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

• Σελήνης με Αφροδίτη
Η στήριξη και η γοητεία που χρωματίζει αυτήν την σχέση, μπορεί να δώσει σε μικρό χρονικό διάστημα δέσμευση και οικογένεια. Το ζευγάρι μπορεί να έχει κοινά χόμπι και δραστηριότητες που να τους φέρνουν ακόμη πιο κοντά στην καθημερινότητα τους. Επίσης είναι και οι περιπτώσεις ατόμων, που μπορούν να γίνουν ιδανικοί γονείς.
Ερωτική – σεξουαλική συμβατότητα άνω του 85%

• Δίας με Κρόνο
Όσο δύσκολες και να είναι αυτές οι αστρολογικές όψεις, για να μπορέσει ένα ζευγάρι να συνυπάρξει και να συμπορευτεί, τόσο μεγαλύτερη, σε βάθος χρόνου, θα είναι και πιο σταθερή η αγάπη και η αφοσίωση που θα δημιουργηθεί. Φανατικά θα υποστηρίξουν και οι δύο τον δεσμό τους που πολύ γρήγορα θα βρει την ευθυγράμμιση του, προς την οικογένεια και την γενικότερη πορεία του γάμου – δέσμευσης.
Ερωτική – σεξουαλική συμβατότητα άνω του 92%