ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 13/02

sxeseis-nees-gnwrimies

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Μπορείτε να δείτε την πλήρη σειρά των ενεργειακών προϊόντων ‘ LOVE- TALKS ‘ στην ιστοσελίδα μας, με πολλές προτάσεις για δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, και φυσικά και για την γιορτή των Ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου. Για οποιαδήποτε απορία, στείλτε μας email, στην διεύθυνση astrolive@pathfinder.gr

Επίσης, μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή, για τον Νέο Διαγωνισμό, με ΔΩΡΟ τρεις (3) εντελώς δωρεάν Αστρολογικές Πρόβλεψες διάρκειας 45 λεπτών. Στείλε το email σας, με την ένδειξη Διαγωνισμός Φεβρουαρίου, και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. Η κλήρωση θα γίνει στις 28/02, και οι τυχεροί θα δουν τα ονόματα τους να αναρτώνται σε αυτή την στήλη. Επίσης θα λάβουν και ενημερωτικό sms.

Απαντήσεις στις απορίες σας:

zodia-taro-45

Γεωργία –Σύρος: Τα Ενεργειακά Πουγκάκια Αγάπης ROYAL HEART, δίνουν την δυνατότητα να υπάρξει ανάμεσα σε παγωμένα – απόμακρα ζευγάρια, μια παραπάνω ερωτική διάθεση και εγγύτητα.

Πάνος Φ.: Το αιγυπτιακό Λιβάνι ‘ Karazka’, βοηθάει να καθαρίσουν οι χώροι του σπιτιού από παρελθούσες αρνητικές μνήμες. Να σβηστούν τα ενεργειακά αποτυπώματα, και η ατμόσφαιρα να γίνει και πάλι θετική και γόνιμη.

Μηλιά Π.: Το ενεργειακό σπρέι Sierra drops, μπορεί να δωριστεί στον αγαπημένο σου, και προγραμματισμένο πάνω στις δικές σου επιθυμίες, για εξωστρέφεια συναισθημάτων.

Οι απαντήσεις μας στα μηνύματα σας:
Ελένη Β. 67
Ο Τοξότης που σε βάζει σε αμφιβολίες, δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος για σοβαρό – ποιοτικό δεσμό. Έχει πολλά θέματα με την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας τους και αυτό τον κάνει να είναι μακριά από σκέψεις δέσμευσης.

Rt Dro -Ζυγός
Ο κύριος του 91, ο Ιχθύς, δεν δείχνει να είναι έτοιμος να εγκλωβίσει την ζωή του με κάποια που ήδη έχει οικογένεια στο παρόν της. Ένα παιδί που θέλει να επικοινωνεί με άλλα άτομα – κοπέλες της δικής του ηλικίας. Δεν μπορεί να σηκώσει τα δικά σου προβλήματα, όποια και να είναι ..και γιατί να το κάνει άλλωστε. Είναι ένας ενθουσιασμός, που προσεχώς θα ξεφουσκώσει. Η οικειότητα που σου βγαίνει προς αυτό το παιδί, είναι μια εσώτερη σου ανάγκη για αποδοχή…ή και το μητρικό σου ένστικτό σε κάποια διαφορετική του έκφανση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μαρία 03/90
Ο Ζυγός του -85 που σε ενδιαφέρει έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα με την ζωή του, που ακόμη δεν σου τα έχει πει. Υπάρχει σοβαρότητα από πλευράς του. Ταιριάζετε αστρολογικά. Δώσε του τον χρόνο και τον χώρο που ζητάει.

Ελένη Τρ.-83
Τι κάνεις Ελένη μας?!. Ελπίζουμε να περνάς καλά. Ο Σκορπιός που σκέφτεσαι, είναι ένα πολύ δύσκολο παιδί, που έχει μια περίπλοκη ζωή που αυτήν την εποχή ….δεν είναι σε σοβαρή σκέψη για σχέση. Δώσε χρόνο, και άφησε τον, αν είναι έτοιμος να σε πλησιάσει αυτός. Έχει καταλάβει το πράσινο φως από εσένα. Σε φιλούμε!