ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 15/11

panselinos-zwdio-ydroxoos

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 15/11

 

Αναμένουμε τα μηνύματα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση astrolive@pathfinder.gr . Οποιαδήποτε απορία και αν έχετε σε θέματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις….η ομάδα της Astro-Live σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας, με το δυναμικό της σε Αστρολόγους, Αναλυτές Ταρώ, Μελλοντολόγους, Συμβούλους Σχέσεων, Ψυχολόγους, βρίσκετε κοντά σας για να σας βοηθήσει.

 

Μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματα σας δωρεάν, και σας απαντάμε καθημερινά στην παρούσα στήλη  ‘ ΡΩΤΑΤΕ…ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ‘ .

 

Παράκληση: Μην μας στέλνετε ερωτήματα για θέματα υγείας…υπάρχουν ειδικοί για αυτό. Ο ρόλος μας είναι μόνο συμβουλευτικός!

zodia-taro-45

 

Λοιπόν:

 

ΝΙΝΑ Μ. -07/85

Μας ρωτάς πότε θα κάνεις παιδί…είμαστε Αστρολόγοι και Ψυχολόγοι….όχι Γιατροί!

 

Elle-’81-Κυριακή

Αν θα κάνεις και άλλα παιδιά?….Αυτό είναι στην δική σου απόφαση και του συντρόφου σου.

 

Αγριολούλουδο  – Δίδυμος -67

Γενικά μας ρωτάς…τι θα γίνει με τα ερωτικά σου. Από τον Μάρτιο και ύστερα του 2016, θα έχεις μια παραπάνω αστρολογική εύνοια για ολοκλήρωση των αισθηματικών σου στόχων, είτε σαν εξέλιξη σχέσης, είτε σαν νέα αξιόλογη γνωριμία.

 

Άννα -06/83

Ο Καρκίνος που σε απασχολεί και που είχατε σχέση 3 μήνες…μας λες ότι τον σταμάτησες εσύ, άρα δεν τον θες… είτε δεν μπορείς να είσαι μέσα σε αυτήν την σχέση για τους δικούς σου  λόγους …άρα τι περιμένεις να γίνει? Γενικότερα ο άνθρωπος, έχει αρκετά και σοβαρά προβλήματα οικονομικά …αλλά και πολλές  εκκρεμότητες με το παρελθόν του.

 

ΑΖΓΓ -78 Θεσσαλονίκη

Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει έχει σαν προτεραιότητα την οικογένεια του. Δεν έχει μελλοντικό διαζύγιο στον αστρολ. χάρτη του. Επί του παρόντος, πέραν από αυτό που ήδη έχετε, δεν μπορεί να σου δώσει κάτι πιο μόνιμο και βαθύ.

 

Αντώνης 03/77-Μηχανικός

Υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις, αλλά σίγουρα προσεχώς θα έχεις πολλά και καλά νέα για το μπαρκο. Χωρίς δουλειά δεν μένεις. Καλή σου επιτυχία!

 

Chrysa 01/79 + Σκορπιός ’81

Ο Χρ. δεν έχει το υπόβαθρο αυτήν την εποχή να κάνει κάτι περισσότερο για την ερωτική σας σχέση. Θέλει πρώτα να λύσει πρακτικά προβλήματα που τον απασχολούν. Δεν έχει την τάση να δεσμευτεί γενικότερα….άρα μην χάνεις τον χρόνο σου περιμένοντας να σοβαρευτεί.

 

Dina V– Κριός ‘72

Με τον σύζυγο Λαμιώτη -71, μέχρι τα τέλη του έτους δεν θα δεις κάποια ιδιαίτερη κίνηση για επανασύνδεση.  Η ψυχολογία του είναι άσχημη…και είναι σε σκέψεις για ακόμη περισσότερο χρόνο μοναξιάς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μαρία -07/66

Ο Ταύρος με τον οποίο έχεις μακροχρόνια σχέση, είναι ακριβώς στην ίδια ψυχολογική κατάσταση με εσένα. Αν τελικά υπάρχουν ηθικοί – πρακτικοί λόγοι, για τους οποίουε κάθεσαι, τότε βάλε τα όλα σε μια ζυγαριά και αποφάσισε τι είναι πιο πολύτιμο για εσένα, και φυσικά τα χρονικά σου όρια!

 

P.N.+JM

Ταυρίνα του -79, το αγόρι σου ο Υδροχόος, έχει αρκετά θέματα με την ψυχολογία  του και τα οικονομικά του. Δεν έχει αλλάξει κάτι…απλώς έχει τα κάτω του. Μην τον πιέζεις καθόλου.

 

Μαρία Σπ.- 03/90

Ο Ζυγός του 85, που περιμένεις…. για τους επόμενους μήνες δεν θα κάνει κάποια σημαντική κίνηση για κάτι περισσότερο σε αισθηματικό επίπεδο. Αν σε ενδιαφέρει αυτό που έχετε…τότε απλά το συνεχίζεις χωρίς καμία προσδοκία για εξέλιξη. Είναι αρκετά ανώριμος, και βολεμένος… σε αυτήν την κοινά αποδεκτή κατάσταση.