ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 22/11

efialtes-oneirokritis

ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η  Astro-Live θέλοντας να ευχαριστήσει τις χιλιάδες των αναγνωστών της, κληρώνει μια σειρά από δώρα και υπηρεσίες στο τέλος του Νοεμβρίου.  Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας με  email στο astrolive@pathfinder.gr  με την ένδειξη ‘Διαγωνισμός’,  ή απλά καλώντας όλο 24ωρο στο 875-876-8065.

zodia-taro-45

Οι πρώτοι 20 τυχεροί κερδίζουν μια  δωρεάν ωριαία αστρολογική πρόβλεψη, από την ομάδα των Αστρολόγων μας. Πολλοί ακόμα θα λάβουν, ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη ή συναστρία, αλλά και  μοναδικά ενεργειακά προϊόντα από την σειρά ‘LOVE-TALKS’ κτλ.

Η Κλήρωση θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00. Οι 20 τυχεροί θα λάβουν ενημερωτικό email ή sms.

Eλένη Τριαφ.83/Κρήτη

Γεια σου Ελένη μας…ελπίζουμε όλα καλά για εσένα. Ο Ζυγός που σε ταλαιπωρεί… είναι σε πολύ δύσκολη ψυχολογική φάση και δεν μπορεί, τουλάχιστον στο τώρα, να προχωρήσει σε σοβαρή σχέση. Καταλαβαίνει το επικοινωνιακό παιχνίδι μαζί σου, ωστόσο δηλώνει αδυναμία.

Θάλεια Δ.-83

Τα ερωτικά σου θα έχουν εξέλιξη από το νέο έτος μέσα από ενδιαφέρουσες γνωριμίες, όπου κάποιος θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον. Τα επαγγελματικά σου πριν λήξει το έτος 2015, θα σου δώσουν χαρμόσυνες ειδήσεις.

Άννα -83

Η ιστορία με τον αρραβωνιαστικό σου πια έχει ολοκληρωθεί. Από τον Φεβρουάριο και ύστερα, τα αστρολογικά αλλάζουν άρδην πάνω σου και σε ωθούν σε νέες γνωριμίες, που θα σου αποδώσουν αγάπη με προοπτικές για μόνιμη δέσμευση.

Ίλια -94

Αφού και εσύ η ίδια λες ότι αυτός ο Β. -Καρκίνος, έχει επιστρέψει στην πρώην σχέση του, και δεν τον ενδιαφέρει το τι κάνεις, γιατί συνεχίζεις και τρως τα νιάτα σου με υπερβολικές σκέψεις.? Για το ερώτημα σου, ο τύπος δεν έχει επί του παρόντος προθέσεις για να χωρίσει με την κοπέλα του.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Emily Wer.-92

Ο σύντροφος σου ο Σκορπιός στην Γερμανία, είναι σε πολύ δύσκολο περίοδο της ζωής του. Αυτήν την εποχή δεν είναι έτοιμος για να ξαναξεκινήσει κάτι από πλευράς του.

ΒΟΟ RΚ-67

Ο Ζυγός που σε ενδιαφέρει, είναι ανάμεσα σε πολλά προβλήματα αυτήν την περίοδο. Το ενδιαφέρον του δεν είναι τόσο έκδηλο, ώστε να είσαι ασφαλής και βεβαία για μια μόνιμη σχέση.

Γιάννης-Κρήτη 02/78

Αστρολογικά και μόνο, από τις επόμενες μέρες που ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη, μια ιδανική περίοδος που σε ωθεί να ξεφύγεις από όλο αυτό το άγχος που σε διακατέχει και να σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Μαριγώ/01-87

Ο Παρθένος που σε ενδιαφέρει, περνάει μια δύσκολη φάση της ζωής του και ίσως να μην είναι τόσο εξωστρεφής. Από τις αρχές του νέου έτους πολλά αυτά που θα καλυτερέψουν στο μεταξύ σας.

Δήμητρα Δίδυμος -77+Τοξότης

Ο Κύριος στον οποίο αναφέρεσαι δεν είναι σε τέτοια φάση της ζωής του, για να προχωρήσει σε κάτι δεσμευτικό, σε σοβαρή σχέση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αθηνά-79+ΠΑΝ.-76

Το Ψαράκι στο οποίο αναφέρεσαι, θα αρχίσει να δείχνει πιο πρακτικά το ενδιαφέρον του την εποχή του Αιγόκερου, από τα τέλη δηλαδή του Δεκεμβρίου. Δεν χρειάζονται βιασύνες, καθώς έχει άσχημες εμπειρίες από το παρελθόν του.

Ρενά-Γιάννης-76

Ο Καρκίνος που σε απασχολεί, είναι μπλοκαρισμένος από τρίτα θέματα της ζωής του, και δεν έχει ακόμα στα σχέδια του, να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση – δεσμό.

Γιώτα-83

Ο Ζυγός του -77, έχει όλες τις καλές προθέσεις για την εξέλιξη του δεσμού σας. Μόλις θα είναι καλύτερα και στα οικονομικά του, το πρώτο τρίμηνο του έτους 2016, θα σου έρθει με πιο σοβαρές προτάσεις.