ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 26/11

feng-shui-toy-ploytoy

ΡΩΤΑΤΕ… ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 26/11

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η  Astro-Live θέλοντας να ευχαριστήσει τις χιλιάδες των αναγνωστών της, κληρώνει μια σειρά από δώρα και υπηρεσίες στο τέλος του Νοεμβρίου.  Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας με  email στο astrolive@pathfinder.gr  με την ένδειξη ‘Διαγωνισμός’,  ή απλά καλώντας όλο 24ωρο στο 875-876-8065.

zodia-taro-45

Οι πρώτοι 20 τυχεροί κερδίζουν μια  δωρεάν ωριαία αστρολογική πρόβλεψη, από την ομάδα των Αστρολόγων μας. Πολλοί ακόμα θα λάβουν, ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη ή συναστρία, αλλά και  μοναδικά ενεργειακά προϊόντα από την σειρά ‘LOVE-TALKS’ κτλ.

Η Κλήρωση θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:00. Οι 20 τυχεροί θα λάβουν ενημερωτικό email ή sms.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

tarw-wroskopio-4

Μαρίνα και Κώστας-’66

Ζητάς από έναν παντρεμένο 2 φορές, και 4 παιδιά, και διαφορά ηλικίας 25 έτη από εσένα, που τον γνωρίζεις μόλις 2 μήνες, να χωρίσει πριν λήξει το έτος 2015, και να έρθει να μείνει σπίτι σου που είναι σε άλλο νομό!!! Η αστρολογία δεν βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μελίνα Στ.+Ψαράκι

Το Ψαράκι -76, που σε ταλαιπωρεί δηλώνει ότι αυτήν την περίοδο στην ζωή του πολύ απασχολημένο με τα οικονομικά του. Έχει καταλάβει την καλή σου πρόθεση…αλλά όντως είναι αλλού. Υπάρχει κάτι άλλο ( ίσως σε χιλιομετρική απόσταση, γνωριμία από το παρελθόν )…που ήδη κινείται στην ερωτική του ζωή εδώ και καιρό. Αν επιθυμεί ο ίδιος σαν άντρας, θα σε προσεγγίσει.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-taro-zwdia

Ευδοκία -91

Ο Ταύρος που σε ενδιαφέρει, σε δηλώνει ακόμα έτοιμος να σε προσέγγιση για να ξεκινήσετε μια σοβαρή – ποιοτική σχέση. Γνωρίζει την ερωτική σου διάθεση, αλλά δεν προβλέπεται μέχρι τα τέλη του έτους να κινηθεί.

Σοφία Τ. -81

Ο Λέοντας στον οποίο έχει δηλώσει δεδομένη, όπως μας λες, είναι πολύ κουρασμένος από λάθη και άσχημες συμπεριφορές του παρελθόντος, αλλά και κάποια δικά σου λόγια που τον ξεβόλεψαν. Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποια σκέψη από πλευράς του για επανασύνδεση.

Μάρκος και Αύρα

Η σχέση σας όπως εξελίσσεται, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, θα σας αποδώσει μόνιμη δέσμευση. Για τα οικονομικά του συντρόφου σου…θα δει αισθητή βελτίωση από τον επόμενο μήνα.

Πόπη και Ουραλία

Αφού η κοπέλα δεν είναι συνεργάσιμη και με τους υπόλοιπους συναδέλφους, καλό θα ήταν να μην την κατακρίνεις μπροστά σε τρίτο κόσμο. Η εποχή δεν βοηθάει στις εργασιακές αλλαγές.