Ρώσικη Χαρτομαντεία- Προβλέψεις για Δεσμευμένους

tarw-krisi

Ρώσικη Χαρτομαντεία- Προβλέψεις για Δεσμευμένους

Μια από τις πιο μεγάλες σχολές –τάσεις της μεταφυσικής και μόνιμης αναζήτησης του ανθρώπου για την ύπαρξη και το μέλλον του, είναι και η Ρώσικη … που διεκδικεί ίσως και τις περισσότερες και πιο παλιές μαντικές τέχνες.

Αναλυτικά – Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες

 

Κριός: ΤΥΧΕΡΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
Κάποια οικονομικά δεδομένα που αναμένετε θα σας έρθουν ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα σας ανοίξουν τους δρόμους ακόμη και στην αισθηματική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ταύρος: ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Είναι μια φάση που έχετε να πάρετε μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας κα όλα αυτά που ακουμπάνε το πρόσφατο ερωτικό σας παρελθόν.

Δίδυμοι: ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ
Η καρδιά και το μυαλό σας, έχουν μπερδευτεί και μόνο να σας κάνουν στάσιμους πια μπορούν. Μην το επιτρέπετε αυτό. Σκεφτείτε και πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος: ΚΟΝΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Υπάρχουν πολλά θέματα που απασχολούν το μυαλό σας και αυτό πιο πολύ σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στην σχέση σας. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για αλλαγές.

Λέων: ΝΕΑΡΗ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
Τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε ότι οι πολύτιμες και σημαντικές ισορροπίες μέσα στην σχέση σας, έχουν αλλάξει και ότι κάτι τρίτο πρέπει να ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση.

Παρθένος: ΑΝΤΡΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ
Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνετε την προσωπική σας κίνηση, την επικοινωνιακή… για να πάτε πίσω στο εκκρεμές παρελθόν και να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις και λάθη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ
Εσείς, που είστε τόσο καιρό μόνοι σας, μην χαλάτε την διάθεση σας, κάθε φορά που βλέπετε ένα ζευγάρι ερωτευμένο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας.

Σκορπιός: ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μια εξαιρετικά καλή είδηση θα σας έρθει από τον άνθρωπο σας, και θα αναφέρετε σε ένα καινούργιος ξεκίνημα στο μεταξύ σας και με καινούργιες προδιαγραφές.

Τοξότης: ΤΡΕΙΣ AΝΤΡΕΣ
Θα βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια ερωτικά διλήμματα, που όμως θα πρέπει να τους βάλετε ένα στοπ. Ειδικά εσείς οι εν σχέση, έχετε περισσότερες πιθανότητες για αποκαλύψεις.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως: ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ
Μην κοντοστέκεστε μόνο σε αυτά που έγιναν. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για να πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο πιο δεσμευτικό επίπεδο … που όλα θα είναι πια πιο ξεκάθαρα.

Υδροχόος: ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ
Χαμογελάστε. Οι μέρες μέχρι και να φύγει αυτός ο μήνας, θα σας δώσουν καλές οικονομικές ειδήσεις αλλά και έναν νέο έρωτα …που θα σας ομορφύνει την καθημερινότητα.

Ιχθείς: ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΛΑΤΥΣ ΔΡΟΜΟΣ
Μια καλή ιδέα που έχει ο άνθρωπος σας, ίσως και τελικά να ανοίξει τις στενωπούς, έτσι ώστε να μπορέστε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να ισορροπήσετε περισσότερο.

zodia-zvdia-75