Ρώσικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις για Ελεύθερους

taro-mythoi-alitheies

Ρώσικη Χαρτομαντεία – Προβλέψεις για Ελεύθερους

Μια από τις πιο μεγάλες σχολές –τάσεις της μεταφυσικής και μόνιμης αναζήτησης του ανθρώπου για την ύπαρξη και το μέλλον του, είναι και η Ρώσικη … που διεκδικεί ίσως και τις περισσότερες και πιο παλιές μαντικές τέχνες.

Αναλυτικά – Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες

 

Κριός: Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΑΕΤΟΣ
Μη βάζετε εσείς οι ίδιοι εμπόδια στην σχέση και στην καθημερινότητα σας. Αφήστε τις υπερβολές και τα λάθη του παρελθόντος, να φύγουν πλέον από την μνήμη σας.

zodia-taro-45

Ταύρος: Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ
Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι σας, αλλά μέσα στις ερχόμενες 2-3 εβδομάδες, θα βρεθείτε πάνω σε ένα μεγάλο δίλημμα που θα ακουμπάει δύο ανθρώπους, που ζητούν την καρδιά σας.

Δίδυμοι: ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ
Είσαστε από τα άτομα, που πάτε με την καλή διάθεση πάντα να λύσετε όλες τις διαφωνίες που έχετε μέσα στην ζωή σας και με τον άνθρωπο σας πιο συγκεκριμένα. Θα το καταφέρετε.

Καρκίνος: Ο ΠΑΠΥΡΟΣ
Δεν θα έχετε πολύ χρόνο ακόμη στην διάθεση σας, για να παίζετε. Είσαστε μπλεγμένοι ανάμεσα σε 2 ερωτικές υποθέσεις, που όμως δεν μπορείτε να τις συντηρήσετε πια.

Λέων: Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ
Κάντε αυτά που θέλετε πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους. Ακόμη μέσα στην καρδιά και στο μυαλό σας, υπάρχουν κατάλοιπα από το άσχημο σας παρελθόν.

Παρθένος: Η ΛΙΜΝΗ
Ο έρωτας και η αφοσίωση που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, σας έχει συγκινήσει. Αυτά μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο, θα πολλαπλασιαστούν και ίσως και να οδεύσετε σε γάμο –συγκατοίκηση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: ΣΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
Στο τώρα είσαστε προβληματισμένοι, με την ερωτική σας κατάσταση αλλά αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λήξει. Ο άνθρωπος σας, θα σας λύσει όλες τις εκκρεμότητες.

Σκορπιός: ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Μην αρκείστε στα λίγα. Οι προδιαγραφές σας είναι για κάτι περισσότερο…και αυτό θα σας προκύψει από την επιστροφή ενός παλιού σας έρωτα που κάτι έχει μείνει μέσα του σαν απωθημένο.

Τοξότης: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ – ΣΧΕΣΗ
Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα στην άλλη πλευρά της σχέσης, που μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας εκπλήξει.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
Αυτά που έχετε πει και έχετε δηλώσει στον σύντροφο σας, δεν πρόκειται να τα πάρετε πίσω, ούτε και να βάλετε νερό στο κρασί σας. Ας κάνει και αυτός κάτι περισσότερο για εσάς.

Υδροχόος: ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΙ
Είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα οικονομικά σας, και αυτό σας κάνει να έχετε πολλά νεύρα, προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε.

Ιχθείς: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ
Ακόμη και μόνοι που είστε δεν το βάζετε κάτω. Κρατήστε αυτήν την καλή διάθεση σας και θα δείτε ότι μέσα στο ερχόμενο διάστημα, θα βρείτε τον άνθρωπο της ζωής σας.