Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπικές προβλέψεις – ζώδια Αέρα

erwtikes-12414

Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπικές προβλέψεις – ζώδια Αέρα

Όλες οι μαντικές τράπουλες ανατολικής καταγωγής και πόσο μάλλον οι Σμυρναίικες, έχουν μια παραπάνω ιδιαίτερη δυναμική, πάνω σε ζητήματα σχέσεων και αισθημάτων. Οι έμπειροι αναλυτές, μέσα από το πρώτο κιόλας άνοιγμα – κατάστρωση, μπορούν να δώσουν τις προβλέψεις αλλά και τις συμβουλές τους, στον Ενδιαφερόμενο.

Προβλέψεις ωρών… λίγων ημερών:

 

Ζώδια Αέρα

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Το παλιό Μπαούλο με τα Κειμήλια. Νο – 07
Υπάρχουν πολλές αισθηματικές εκκρεμότητες, που σας πονούν. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει, να το μιλήσετε πιο ειλικρινά με τον σύντροφο σας. Είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει σύμπλευση των άκρων τελικά. Όσοι έχουν χωρίσει, ακόμη και με άσχημο τρόπο, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις και επικοινωνίες, που θα οδηγήσουν σε μόνιμες επανασυνδέσεις. ίσως και οι τρίτοι να παίξουν τον ρόλο τους. Όσοι σκέφτονται να κάνουν δρομολόγιο για να συναντήσουν τον νέο σύντροφο τους, ίσως και στον τελικό προορισμό, να τους περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις.
Έρωτας: ***
Χρήμα: ***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Ο Χρυσός Δίσκος – Νο 15
Όλα τα άσχημα στον αισθηματικό σας τομέα, έχουν πορεία προς το τέλος τους. Έχετε πια ζυγίσει τα πάντα και ξέρετε πως να κινηθείτε στο… από εδώ και πέρα. Οι σχέσεις που έχουν πάρει την τελική απόφαση, για δέσμευση μέσα στους επόμενους μήνες, πιθανόν να βρουν κάποια μικρά εμπόδια, που συσχετίζονται με το παρελθόν κάποιου. Ένα ανοιχτό διαζύγιο, ή περιουσιακά που πρέπει να τακτοποιηθούν. Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα ολοκληρωθούν. Μέσα σε όλα αυτά, μην αφήνετε εκτός την καλή σας επαγγελματική δράση.
Έρωτας: ****
Χρήμα: ***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος: Το Κλειδί και η Κλειστή Πόρτα – Νο 04
Εσείς είστε οι επίλεκτοι του σύμπαντος, αυτήν την εποχή. Αισθάνεστε ότι έχει έρθει η ώρα για να αναλάβετε δράση μέσα στην σχέση σας, η οποία πια χρειάζεται μια αναθέρμανση, για να μην φτάσει στο τέλος της. Επίσης, εσείς που διατηρείτε διπλές καταστάσεις, πρέπει πια να πάρετε άμεσα στην τελική απόφαση για το ποιον και τι θέλετε. Υπάρχουν γύρω σας πολλά μάτια που ίσως και να σας καταλάβουν. Πολύ χρήμα και καταξίωση είναι στο καθοδόν, για όσους έχουν εργαστεί σκληρά το προηγούμενο διάστημα.
Έρωτας: **
Χρήμα: ****