Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπική πρόβλεψη. Ζώδια Νερού

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Σμυρναίικη μαντεία. Προσωπική πρόβλεψη. Ζώδια Νερού

Οι μάντισσες της Σμύρνης, είχαν στα χέρια τους, μαντικές τράπουλες που έδιναν τον χρησμό τους στον Ενδιαφερόμενο. Αισθηματικά και οικονομικά, αποκαλύπτουν τις άμεσες λύσεις τους, αλλά και όλο το προηγούμενο παρασκήνιο.

Προβλέψεις ωρών… λίγων ημερών:

 
Ζώδια Νερού:

zodia-taro-45

Καρκίνος: Ο Πύργος με την οικογένεια – Νο 02
Πολλά τα νέα που σας έρχονται από το παρελθόν σας και που αποζητά να σας κάνει προτάσεις που θα σας δελεάσουν…. και πάλι. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε ζήσει πολλάκις στο τότε, αλλά στο τώρα θα πρέπει να είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Αυτοί που έχουν και διατηρούν διπλές ερωτικές καταστάσεις, θα χρειαστεί να κάνουν πιο αναλυτικές συζητήσεις για το δύσκολο μέλλον τους. Μια νέα γνωριμία, για τους ελεύθερους, θα προκύψει μέσα από τον φιλικό τους κύκλο, που ίσως και να τους ξαναβάλει και πάλι μέσα…. σε παιχνίδια έρωτα. Καλές και οι εξελίξεις που περιμένετε για οικονομικές υποθέσεις, που έχουν μείνει στάσιμες εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Έρωτας: **
Χρήμα: ****

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: Το ανοιχτό Βιβλίο – Νο 19
Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά μόνοι σας, αλλά αυτό θα αλλάξει λίαν συντόμως. Τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, μέσα από την καταλυτική παρέμβαση των τρίτων, θα μιλήσουν και θα καταφέρουν με μικρές – κοινές αλληλο-υποχωρήσεις να τα ξαναβρούν. Πολλές και οι σκέψεις που θα δημιουργηθούν από την Άνοιξη, για μια παραπάνω κίνηση, ίσως και μια επισημοποίηση. Τύχη θα υπάρξει και στους ελεύθερους, που θα βρουν το ιδιαίτερο αυτό άτομο, που θα τους κάνει ευτυχισμένους.
Έρωτας: ***
Χρήμα: ***

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ιχθείς: Το στρογγυλό Τραπέζι – Νο 30
Εδώ και μέρες αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή, προς το πολύ καλύτερο. Όλα μέσα στην σχέση σας, κινούνται σύμφωνα με τους δικούς σας ρυθμούς. Οι σύντροφοι που έχουν μείνει καιρό απόμακροι ο ένας από τον άλλον, έχει πια έρθει η ώρα για να κάνουν την κίνηση τους και να ξανα – σμίξουν. Πολλές και οι καινούργιες επαφές που θα φανερωθούν στους μόνους – εργένηδες, έτσι ώστε πια να βρουν το ερωτικό τους καταφύγιο. Από τις επόμενες ημέρες, θα έρθουν και πολλά νέα ….καλά και ενθαρρυντικά …για οικονομικά και νομικά ζητήματα.
Έρωτας: ***
Χρήμα: ***