Στον Αστερισμό της Παρθένου – Ερωτικοί συνδυασμοί

zwdio-parthenos-afroditi

Στον Αστερισμό της Παρθένου – Ερωτικοί συνδυασμοί

 

Στις 22/08 ο Ήλιος θα επισκεφτεί τον γήινο οίκο της Παρθένου. Ίσως από τα πιο ήσυχα και χαμηλών τόνων ζώδια του κύκλου. Πολλοί το ονομάζουν «πασπαρτού», ταιριάζει με όλους… και όλοι πάντα μένουν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα!

Η Παρθένος σε συνδυασμό με όλα τα ζώδια:

 

Παρθένος και Κριός: Πώς θα μπορούσε να συνδυαστεί το ασταμάτητο ταμπεραμέντο του πύρινου Κριού, με την ιλαρή κόρη;! Εύκολα, με έναν Κριό να χαμηλώνει τους τόνους και να δίνει προτεραιότητα στα απλά θέλω της Παρθένου, που σίγουρα θα είναι πρωτόγνωρα για αυτόν.
Ερωτική Συμβατότητα: 89%

Παρθένος και Ταύρος: Δύο γήινα ζώδια μαζί, μόνο να μεγαλουργήσουν μπορούν. Είτε αυτό λέγεται αγάπη, είτε συνεργασία, είτε φιλία. Οι δομές υπάρχουν, οι απαιτήσεις είναι κοινές και ο δρόμος ανοιχτός για δημιουργία και πάνω από όλα ασφάλεια.
Ερωτική Συμβατότητα: 95%

zodia-taro-45

Παρθένος και Δίδυμοι: Μοιράζονται και οι δύο τον ίδιο Κυβερνήτη, κάτι που αυτόματα τους κάνει συμβατούς. Λίγα λόγια από την Παρθένο, ένταση και δραστηριότητα από τον Δίδυμο, πλέκουν έναν απίθανο ερωτικό συνδυασμό και όχι μόνο, που σίγουρα ουδείς θα βαρεθεί.
Ερωτική Συμβατότητα: 98%αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος και Καρκίνος: Οι δύο υπερευαίσθητες προσωπικότητες του ζωδιακού, δένουν πολύ όμορφα και χωρίς καθυστερήσεις. Τα αιτούμενα περιορίζονται γύρω από το συναίσθημα και την ερωτική σταθερότητα. Το ύδωρ του Καρκίνου, απορροφάτε εύκολα από την γήινη Παρθένο.
Ερωτική Συμβατότητα: 85%

Παρθένος και Λέων: Δύσκολος συσχετισμός αλλά όχι απίθανος. Ο δεσποτικός Βασιλιάς, θα ακούσει τις συναισθηματικές προτάσεις της «κόρης», και θα κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει. Μια σταθερή σχέση που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε δέσμευση, αλλά και μεγάλη επιτυχία σε οικονομικές συνεργασίες.
Ερωτική Συμβατότητα: 84%

Παρθένος και Παρθένος: Ίσως ο καλύτερος ζωδιακός συνδυασμός. Δύο άτομα που με κοινό τρόπο σκέψης και διάθεσης, μπορούν να κατακτήσουν κάθε δύσκολη κορυφή. Πάθος, ισορροπία και μεγάλες προοπτικές για αυτούς που θα αποφασίσουν να κινηθούν παράλληλα.
Ερωτική Συμβατότητα: 96%

Στον Αστερισμό της Παρθένου – Ερωτικοί συνδυασμοί

Παρθένος και Ζυγός: Δυο γειτονικά ζώδια, άκρως ευνοημένα αστρολογικά αυτή την περίοδο σε κάθε τομέα της ζωής τους. Επικοινωνίες, σχέδια – προτάσεις από τον ασταμάτητο Ζυγό, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από την τεχνοκράτη Παρθένο, που εξιτάρεται από την πολιτική επέκτασης της άλλης πλευράς.
Ερωτική Συμβατότητα: 78%

Παρθένος και Σκορπιός: Δυσκολίες με τις συστάσεις και το καλημέρα. Από την μία η ελευθερία κινήσεων θεωρείται δεδομένη, και από την πλευρά της Παρθένου, οι ανασφάλειες να γιγαντώνονται. Το πιο πιθανό είναι ο Σκορπιός να πεισθεί για μια πιο συγκεντρωτική ζωή.
Ερωτική Συμβατότητα: 90%

Παρθένος και Τοξότης: Ασυμβίβαστες προσωπικότητες. Ο ανεξάρτητος πύρινος, έχει σκέψεις που ξεπερνούν την συντηρητική σκεπτική της «κόρης». Πολλά όμως και τα κοινά που μπορούν να ανθίσουν μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις… με σκοπό την ολοκλήρωση μια σχέσης.
Ερωτική Συμβατότητα: 88%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στον Αστερισμό της Παρθένου – Ερωτικοί συνδυασμοί

Παρθένος και Αιγόκερως: Ακόμη ένας εξαιρετικός συνδυασμός ζωδίων. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, από κανέναν. Όλα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα, και με θεαματικά αποτελέσματα. Συνήθως καταλήγουν γρήγορα σε γάμο και με επιτυχή πορεία.
Ερωτική Συμβατότητα: 79%

Παρθένος και Υδροχόος: Το πρόβλημα πάντα ξεκινάει από τον Υδροχόο, που θεωρεί την Παρθένο απλά κάτι σύνηθες και όμοιο με όλα τα άλλα. Η ανεξαρτησία του αέρινου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή… και κάπου εκεί ξεκινούν και οι επικοινωνιακές προστριβές.
Ερωτική Συμβατότητα: 83%

Παρθένος και Ιχθείς: Η αγάπη είναι στη θέση της. Υπάρχουν οι γόνιμες συνθήκες για μεγάλο έρωτα, από τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας. Κοινωνικοί και ευχάριστοι και οι δύο, θα συμφωνήσουν γρήγορα σε όλα. Γάμος – παιδιά – οικογένεια – μεγάλες αγορές, είναι στο πρόγραμμα.
Ερωτική Συμβατότητα: 91%