Συναισθηματικές προβλέψεις με χαρτομαντεία Φεβρουάριος

deste

Συναισθηματικές προβλέψεις με χαρτομαντεία Φεβρουάριος

Η κλασσική τράπουλα, καταστρώνεται για το κάθε ένα ζωδιο χωριστά. Οι ερμηνείες δίνονται μέσα από τρία τραπουλόχαρτα, που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το άμεσο μέλλον. Οι σκέψεις της γυναίκας, τα συναισθήματα του άντρα και τα τρίτα πρόσωπα – γεγονότα…αποκαλύπτονται.

Κριός: Το Τρία Σπαθί – Ο Ρήγας Μπαστούνι – Το Τέσσερα Σπαθί.

Δεσμευμένοι : Οι δήθεν – ψεύτικες καταστάσεις τελείωσαν και το παρόν απαιτεί εξηγήσεις και έργα από την πλευρά του ταιριού σας, που μέχρι τώρα καθυστερούσε τις εξελίξεις.

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Η ανάγκη για καλύτερη ποιότητα στην ερωτική σας ζωή, ίσως και να σας καθυστερεί από το να βρείτε τον επόμενο σύντροφο σας. Αυτό όμως είναι κάτι που μέσα στον μήνα, θα σας φανερωθεί.

Ταύρος: Ο Άσος Μπαστούνι – Η Ντάμα Κούπα – Ο Βαλές Σπαθί

Δεσμευμένοι: Η επίδραση του παρελθόντος σας στην παρούσα σχέση που διατηρείτε, σίγουρα δεν θα σας βοηθά να δείτε, τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με την προσωπική σας ζωή.

Ελεύθεροι: Η αναμονή σας, για νέα – ειδήσεις- εμφάνιση, παλιάς αγάπης / γνωριμίας, θα δικαιωθεί. Το άτομο αυτό θα φανερωθεί με προτάσεις για επανένωση.

Δίδυμοι: Το Πέντε Καρό – Ο Φάντης Μπαστούνι – Το Τέσσερα Κούπα

Δεσμευμένοι : Η πρόοδος που θέλετε ένα δείτε στην αισθηματική σας ζωή θα προκύψει, από τα μέσα του Φεβρουαρίου και ύστερα. Αυτό θα έχει προσεχώς και προτάσεις δέσμευσης.

Ελεύθεροι: Μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα έρθει η νέα αγάπη της ζωής σας. Οι μέρες μετρούν ανάποδα για την συνάντηση σας με τον νέο σύντροφο.

Καρκίνος: Η Ντάμα Μπαστούνι – Το Πέντε Καρό – Το Δύο Μπαστούνι

Δεσμευμένοι : Η δυνατή ερωτική έλξη, που υπάρχει μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας, θα σας οδηγήσει τελικά σε επίσημη δέσμευση και εξέλιξη.

Ελεύθεροι: Τα νέα μονοπάτια που περπατάτε και ψάχνετε για έναν νέο σύντροφο, θα τον συναντήσουν σε μερικές εβδομάδες, και όλα θα τρέξουν γρήγορα.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Ο Άσος Σπαθί – Ο Άσος Κούπα – Ο Ρήγας Καρό

Δεσμευμένοι : Όσο πιο ψύχραιμοι είστε και συνετοί, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε παραπάνω εκδήλωση ερωτικής –συναισθηματικής επικοινωνίας από τον σύντροφο τους.

Ελεύθεροι: Η τύχη που θα σας δεσμεύσει με έναν νέο έρωτα που θα σας αλλάξει τον δρόμο – φιλοσοφία της ζωής σας. Πολλές και οι προτάσεις γάμου!

Παρθένος: Το Δύο Καρό – Το Έξι Μπαστούνι – Το Εννέα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μπορείτε να ελιχθείτε με πιο διπλωματικό τρόπο, για να μην φτάσετε στα άκρα την ερωτική σας σχέση. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθούν.

Ελεύθεροι: Παλιές σας υποθέσεις, θα σας θυμηθούν. Ετοιμαστείτε… να υποδεχτεί μια διαφοροποιημένη προσωπικότητα, που θα σας γοητεύσει με παρουσία και λόγο.

Ζυγός: Ο Ρήγας Κούπα – Το Δέκα Καρό – Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι εναλλαγές που βλέπετε στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, συσχετίζονται με την οικονομική – οικογενειακή του κατάσταση. Θα βελτιωθούν όμως άμεσα.

Ελεύθεροι: Η εποχή δείχνει ότι είσαστε πολύ κοντά σε μια καινούργια γνωριμία που σας δέσει μόνιμα. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, από το φροντίζετε τον εαυτό σας.

tarw-wroskopio-4

Σκορπιός: Το Έξι Καρό – Το Οχτώ Σπαθί – Ο Φάντης Καρό

Δεσμευμένοι : Είναι προτιμότερο να απομακρυνθείτε από μια σχέση – γάμο, που πια δεν σας γεμίζει την ψυχή. Ξεκινήστε διάλογους που θα λύσουν, το όποια προβλήματα,

Ελεύθεροι: Η απερίσκεπτη δράση του συντρόφου σας, σας βάζει σε υπόγειες σκέψεις για ερωτικά διλήμματα. Προσοχή στις υπερβολές και στα λάθη.

Τοξότης: Το Πέντε των Σπαθιών – Η Ντάμα Μπαστούνι – Ο Ρήγας Καρό

Δεσμευμένοι : Να είστε άκρως προσεχτικοί τις μέρες του νέου μήνα, καθώς πολλές οι επικοινωνιακές δυσκολίες, που θα έχετε με τα περιβάλλοντα σας.

Ελεύθεροι: Πολλές οι νέες επαφές, που θα προκύψουν και θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, με προοπτικές για σύντομη και επιτυχημένη δέσμευση.

Αιγόκερως: Το Εφτά Μπαστούνι – Ο Φάντης Καρό – Ο Άσος Σπαθί

Δεσμευμένοι : Ένας ιδανικός μήνας που θα σας βοηθήσει στις συζητήσεις γύρω από μελλοντική δέσμευση με τον άνθρωπο σας, ή και ακόμα σε ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν.

Ελεύθεροι: Πολλές οι ασυνήθιστες καταστάσεις που θα βιώσετε, μέσα από νέες επαφές που θα σας φωτίσουν μονοπάτια προς την σωστή συναισθηματική επιλογή.

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Το Εφτά Σπαθί – Ο Ρήγας Κούπα – Το Πέντε Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι εμπειρίες που βιώνετε με τρίτα πρόσωπα, δεν θα σας οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Κινδυνεύετε με άσχημες αποκαλύψεις και παρεξηγήσεις.

Ελεύθεροι: Ο ενθουσιασμός που υπάρχει στην καρδιά σας, θα πρέπει να τιθασευτεί, πριν όλα γκρεμιστούν. Ψάξτε πιο βαθιά τις υποσχέσεις που σας δίνουν.

Ιχθείς: Το Τέσσερα Καρό – Ο Άσος Κούπα – Η Ντάμα Μπαστούνι

Δεσμευμένοι : Οι πληροφορίες που θα ψάξετε και εν τέλη θα βρείτε. Ίσως και να σας δυσαρεστήσουν για το ταίρι σας, που ακόμα δεν έχει πρακτικά απεγκλωβιστεί από το παρελθόν του.

Ελεύθεροι: Μην κλείνετε τις πόρτες στην τύχη σας. Πολλά αυτά που σας περιτριγυρίσουν το επόμενο διάστημα, και θα σας βάλουν και πάλι στο παιχνίδι της αγάπης.